• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlendiğinizde ilk vukuatınız :)

Taze taze bir vukuatta benden.Yağlı kağıdı tepsiye koydum, fazla parçaları vardı kesip biçmeye üşendim, üstüne de poğçaları dizip fırına verdim.On dakika sonra fırının içi yanmaya başladı, yağlı kağıt fırının tellerine ulaşmış, o da tutuşturmuş.Moron kafalı ben o anda fişi de çekmeyi akıl edemeyip fırının içine itfaiye eri hesabı su atıp duruyorum, a salak çeksene fişi evi patlatacaksın.Allah yardım etti de beynim çalıştı fişi çektim, yangını söndürüp, nerdeyse evi yakmaktan son anda çuvallayan ben poğçalar yanmış mı diye bir de baktım tek tek.
Not: Çok üstüme gelmeyin, 3,5 aylık evliyim daha.
Not 2: Evet beynim bazen reset atıyor.
Not 3: Poğçalardan hayır gelmedi ama fırın hala çalışıyor kaydirigubbakcemile3

ben de yazım evliliğim ilk günleri ben işi bıkaıyorum dediğim çok oldu eşime
ilk vukuatım eşimin alışveriş yapmış akşam geldi sepeti at dedi koyıyım ben köpeği aşıya götüricem dedi neyse attım sepeti aldım poşetleri çıkardım ay çok çöp oldu kapının dışına bırakıyım dedim şunları kapıdan çıkmamla kapanması bir oldu üstümde kısacık bi şort askılı badi ne yapıcağımı bilemedim alt komşuya bağırdım telefonu istedim eşimi aradım onda yedek anahtar var ama arkada anahtar olduğu açamamıştık çilingir çağırmıştık tabi ben komşunun verdiği etekle bluzu giymiştim :roflol:
bi keresinde deeşimin beyaz çamaşırının içine benim kırmızı çamaşırım karışmış hepsi kıpkırmızı çıkmıştı faciaydı :bbo:

Camasır vukuatım benımde coktur. Malum evde ıken, bır kez olsun makıneyı calıstırmamısımdır. Okuldayken de genelde laundrye verıyorduk, son sene makınemız oldu ama butun kıyaftlerım de mahvolmustu.

Esımın cok sevdıgım bır kazagı vardı, onu makıneye attım ve cıkardıgımda ne gordum dersınız? Mınıcık bır kazak (: Hala haberı yoktur.

Gecenlerde de gunes gozlugunun uzerıne dustum ve kırıldı (: Bunu bılıyor, ama kızmasına fırsat vermeden 'esınden degerlı degıl dımı askım?' dedım, ona da mecburen gulumsemek dustu.

bide en çok çamaşır suyu vukuatım var eşimin tüm kotlarını çamaşır suyu ile lekeledim:))))) inat gibi hep onunkilere denk gelmiş:))

allaaaahiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
YARILDIM GÜLMEKTEENNNdelikafadulden
ayyyy ben evlenince hepinizden cok vukuatim olur kesin:roflol:
o zaman aglaya aglaya bende sizi güldürürüm:roflol:
kısss gülmesene :)))) şaka diyorum şaka valla tam gülünecek halim oluo bazen:))) geçen gün de bi fasülye yaptım yeme de çöpe dök:))) takır takır olmuş:)

ayy geçen sene bu sıralar yeni evliyim..kayınvalidemleri kahvaltıya çağırmışız pazar günü,çay kaynıyo ocakta bende dolaba uzanayım dedim peçete alacaktım
,çaydanlığın sapına elim bir dokundu çay olduğu gibi ocağa,makineye,yerlere,halıya döküldü,ayy sinirden ağladım
resmen bir demlik çay bi de kayınvalidem geliyo düşünün:)) eşim de akıllı sen git şarjlı el süpürgesini getir,
açma düğmesine basacağı yerde temizlemek için açılan düğmesine basmasın mı,kapağı açılıp bütün tozlar halıya döküldü
,ama benim kulaklarımdan dumanlar çıkıyo resmen onu da görünce o derece gerildim
eşim gülüyo bi de utanmadan,bir bağırdım buna hepsine yardım etti de zar zor temizledik,...

eşim akşam yemegine bekar arkadaslarını cagırmıstı..ben de yaptım bişiler elim hızlıdır bekarkende cok yemek yapardım ama az yapardım tabı en fazla 4 kişilik yemek yapmıştım ve bayan arkadaslarıma.:hulya:.benim eşim cok yemez ama o aksam gelen 6 arkadasıda yemeklerımı cok begendıler birer tabak daha istediler laelaelaelaelaesofrada ne varsa silip süpürdüler..lülülülülülü..sonuc eşim ve ben ac kaldık ama caktırmadık :1hug: :emir_bebek: sositososito

Durun, bır tane daha var.

Gecen sene Ramazan ayı, o aksam bır basıma yıyecegım. Esım calısıyordu. Bende aperatıf bır seyler hazırladım, rus salatası vs.

Salataya da bır ozendım kı sormayın, agzımdan sular akıyor. Neyse ezan okundu, ben salatamı aldım ıcerı gecerken tabak elımden nasıl olduysa bır kaydı, butun salata unıte, halı, koltuk, sehpa yanı kısacası odada ne varsa her yere bulastı. Yarım saat temızlıgın ardından ancak yıyebılmıstım yemegımı, ama artık salatam yoktu ):

ayy geçen sene bu sıralar yeni evliyim..kayınvalidemleri kahvaltıya çağırmışız pazar günü,çay kaynıyo ocakta bende dolaba uzanayım dedim peçete alacaktım
,çaydanlığın sapına elim bir dokundu çay olduğu gibi ocağa,makineye,yerlere,halıya döküldü,ayy sinirden ağladım
resmen bir demlik çay bi de kayınvalidem geliyo düşünün:)) eşim de akıllı sen git şarjlı el süpürgesini getir,
açma düğmesine basacağı yerde temizlemek için açılan düğmesine basmasın mı,kapağı açılıp bütün tozlar halıya döküldü
,ama benim kulaklarımdan dumanlar çıkıyo resmen onu da görünce o derece gerildim
eşim gülüyo bi de utanmadan,bir bağırdım buna hepsine yardım etti de zar zor temizledik,...

ay facia yaa vallaha ben olsam bende ağlarım o durumda hemde kayınvalide gelirken al sana beceriksiz gelin görünümükafamçokkarıştı

düşündümm, düşündüm ama bulamadım kaydirigubbakcemile3 kızlar sizinki gibi vukuatım olmadı hiç ama ilk başlarda sık sık anahtraı kapının dışında bırakrıdımkafamçokkarıştı
hatta bir keresinde biz eşimle yatak odasındayken,karşı komşumuz aynı zamanda ev sahibimiz yaşlı bayan açıp girmişti içeri firssttdaayyyy anahtarı unutmuşun kızım diyee:kızgın:
nasıl toparlandığımızı tarif edemem....
Anahtar kalsa bile yeni evli çiftin evine destursuz girilir mi dimi ama:delphin:

hahahahahdelikafaduldendelikafaduldenay yarıldım kızz hahahahaha çok kötü bi durum valla sese doğru gelmemiş ii :1::1:delikafaduldendelikafadulden

hahah kızlarr cok guzeldii .. buları okumak cok hoşuma gidio .. ben de cok yakın bi ablamın anektodunu anlatayım pek vukuat sayılmazz ama acemılerin basına gelebilir :
efenım ablamız yenı evlenmış balayından yenı donulmuş hafta bası ışe başlanmış .eniştemız hergun ustunu değiştirip cıkardıklarını camaşıra atarmış yenı kıyafet giyermış haftanın son gunu sabahı eniştemız aşkım benim corabım kalmadı . sen camasırları yıkamadın mı ? demiş .O anda camasır yıkama zamanınn geldigini farketmış :) ondan sonra duzenını oturtana kadar haftada iki üç kez kocasınn camasırları yeterlı yeterlı değil mi kontrol etmeye baslamış :)
(bekarken camasır yıkama toplama katlama utuleme işlerini hep annesi yaparmış )
bu bir vukuatsa evlendik evleneli ben bu vukuatı yapıyorum.

ay facia yaa vallaha ben olsam bende ağlarım o durumda hemde kayınvalide gelirken al sana beceriksiz gelin görünümükafamçokkarıştı

yaa düşünsene hemen laf olur diye düşündüm ama olmadı sanırsam..aa benim en komik vukuatım balayında oldu
eşimle su kaydırağından kayıyoruz,ben ağır ağır tin tin gitmeyi seviyorum etrafı seyrede seyrede delikafadulden
eşim de yatarak hızlıca kayıyo,ben daha havuza düşmemişim eşim arkamdan tam suya düşeceğim sırada boynuma bir çöktü,kendisi yaklaşık 1.90 boyunda 104 kg düşünün artık bende 53 kg yaklaşık 2 katım:1shok:
ben suyun içinde dilimi ısırmışım boynuma pat diye bir ağrı oturdu o an sudan çıkınca kafamı oynatamıyorum,
çok afedersiniz tükürünce kan geldi allah dedim bi yerim kırıldı harekette edemiyorum ya:1no2:meğerse dilim kanamış ısırdığım için,o gece bol kas gevşetici kremlerle masajlarla geçti,sırt üstü yattım
balayımın en komik anısıdır bu anlattığım herkes güler.....

gülmekten ölmek üzereyım ama ne maceralar oluyomus oyle.
benım basıma mutfakla ıglıı cok buyuk seyler gelmedı ama bırınde kabak tatlısı pişircem dıye ocaga koydum oturdum ıcerıye unuttum gıttım ıcerının kapısındanda mutfagn kapısı gorunuyo aallah allah dıyorum bı koku gelıyor baktım mutfagın kapısından dumanlar cıkıyo resmen nasıl kostum kabak tatlım yanmıs tencerım dıbı cokmus atmıstım malesef.
bı gunde artan pılav vardı onuda kapalı porselen kabım vardı ona koymustum dedım bu kalıtelı bıseye benzıyo heralde ocakta ısıtırım pılavı bununla ısınmaya basladı pılav dısardaydım mutfaktan bıses geldı yıne bı kostum porselen havaya sıcramıs tuz buz olmus ocak yer halı pılav tanelrı hıcbıyer kalmamıstıkaydirigubbakcemile3

kısss gülmesene :)))) şaka diyorum şaka valla tam gülünecek halim oluo bazen:))) geçen gün de bi fasülye yaptım yeme de çöpe dök:))) takır takır olmuş:)
:roflol: offf cok korkuyoruuum valla ben evlenince en vukuatli üye ödülünü alirim yeminle:hooray: sempatiksalakcinni
güler misin aglar misin :çok üzgünüm: valla ben aglaya aglaya yazarim sizde bol bol gülersiniz artik:roflol:

yaa düşünsene hemen laf olur diye düşündüm ama olmadı sanırsam..aa benim en komik vukuatım balayında oldu
eşimle su kaydırağından kayıyoruz,ben ağır ağır tin tin gitmeyi seviyorum etrafı seyrede seyrede delikafadulden
eşim de yatarak hızlıca kayıyo,ben daha havuza düşmemişim eşim arkamdan tam suya düşeceğim sırada boynuma bir çöktü,kendisi yaklaşık 1.90 boyunda 104 kg düşünün artık bende 53 kg yaklaşık 2 katım:1shok:
ben suyun içinde dilimi ısırmışım boynuma pat diye bir ağrı oturdu o an sudan çıkınca kafamı oynatamıyorum,
çok afedersiniz tükürünce kan geldi allah dedim bi yerim kırıldı harekette edemiyorum ya:1no2:meğerse dilim kanamış ısırdığım için,o gece bol kas gevşetici kremlerle masajlarla geçti,sırt üstü yattım
delikafadulden anammmmmmm:roflol:
eee peki esine kizdinmii:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

benim vukuatım çoktur da aklıma gelenleri anlatayım.evlendiğimz ilk günler ramazandı.eşim bekar arkadaşlarını yemeğe çağırdı.hemde iftara 2 saat kala.pişmiş tavuk aldı.tatlı aldı.sen hazır çorbayla,pilav yap dedi.ben hayatımda hiç yemek yapmamışım,hiç bilmiyorum.hazır çorbayı yaptım.pilavı anneme sordum bir denedim katır kutur oldu.bu arada hazırlıkları yapmaya çalışırken zaman ilerledi,arkadaşları geldi.iftara yarım saat bile yok.hemen yeniden denedim çorbayı yerlerken altını kapattım götürdüm bulamaç gibiydi.rezil olduk.

birşey daha.yine evliliğimizin ilk günleriydi zamanı hatırlamıyorum.çamaşır makinesini çalıştırmadan önce hotumunu tuvalete koyuyorduk suyu oraya boşaltıyordu.o evde suyu boşaltmak için hortumun takılacağı yermi yoktu ne, böyle şeylerden anlamamda neyse.ben hortumu tuvalete uzatmayı unutmuşum.makine antrede duruyordu.su boşaltmaya başlayınca antredeki yolluklar falan tabi su içinde kaldı.bu ilkti de ben daha kaç kere böyle unuttum.bir kerede kayınvaldemler varken unuttum..tamda ilk defa başıma gelmlş gibi bir tavır almıştımki,eşimde kaç kere dedim şunu unutma diye demişti,bozulmuştum

delikafaduldenay allah iyiliğinizi versin emi boynun bile kırılabilirdi canım ucuz yırtmışsın balayında sakatlandın boynun falan zedelenseydi başkalarıda başka bişi düşünürlerdi aklinialirimsmilefesatmıyım ne:1:

valla ben 3 yıldır bır vukuat hatırlamıyorum ama burayı okumasaydım bır vahset gerceklesebılrdı..
okuyunca aklıma geldı,,ocaga borulce koymustum haslansın yarına hazır olsun dıye koymustum..unuttum ben onu.:1ninca:.ama yıne yırttım pacayı,tam suyu bıtmek üzereymıs kı yetsıtım...zemuszemus

amanınnnnnn şimdi yine o güne gittim.eyvahedigeldismile evliliğimin henüz bir iki haftası.beyaz çamaşırları yıkamak üzere makinamın önündeyim.beyazlar yıkanıcaktı.kırmızı saten bi sabahlık vardı.hani satenler renk yapmazya.bende onu öyle sandım.tabii sabahlık kayınvaldemdendi. tabii nede olsa eliz dimi.kaliteli bişi verilirmi hiç geline :teytey: makina başladı yıkamaya bi baktım beyazlar aldı başını gidiyo.:roflol:pembeleşmeye başlamış. makiamda yabancıyım zaten tam elektronik. kapattım açtım programa devam..fişini çektim başlatıım nafile. o yıkamayı bitirecek kapağını açmıyo:çok üzgünüm:malesef makinanın başında öyleeeeee gözü yaşlı bekledim.acemilik işte.o gün bugündür o sabahlığı kullanmadım.demekki baya içimde kalmış.bugün aynı şey olsa hiçççççç umursamazdım:dance:

Back
X