Evlendikten Sonra Sevgiye Ne Oluyor ?

NHLYDN

HEMERA KOÇLUK
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2013
17
4
evlendikten sonra sevgiye ne oluyor ?
Çoğu insan evlendikten sonra sevdiği aşık olduğu kadın/erkek bambaşka birini bulmanın şaşkınlığını yaşıyor mu?
Boşanma oranlarının yüksek olması bu neden etki mi ?
Peki ya boşanmayanlar ne yapıyorlar ?Bütün huzursuzluğa mutsuzluğa rağmen devam etmeyi mi seçiyorlar?
sevgiyi canlı tutmayı başarıyorlar mı? bunu nasıl yapıyorlardır ?

evlenince başka bi boyuta geçiyor ilişki.aşk bitiyor.sevgi başlıyor.

bence aşk varsa hep var evlendikten sonra aşk bitti diyenlerin gerçek bir aşk yaşadıklarına inanmıyorum. aşk çok farklı bişey.. iki insan birbirini çok iyi tanıyıp herşeyiyle birbirini kabul edip bi hayat yaşamaya karar verdiyse sevgi aşk saygı varsa inanın bunu hiç bişey değiştiremez. ben aksi olduğuna inanıyorum evlilik aşkı güçlendirir.. aşk varsa gerçekten her zaman her yerde vardır..

Tam benlik bir konu olmuş bende aynı şeyleri bazen düşünüp dururum hayatı yaşayıp geçirirken ilişkilerimizi insanların birbirlerine davranışlarını kafamın içinde yorumlarım hep.Çok konuşurum yani kendi kendime.Özellikle kendi ilişkimle ilgili bi ara çok fazla umutsuzluğa kapılmıştım ama şükür geçti umarım bu umutsuzluk tekrar gelmez..:KK53::KK53:

Konumuza gelince gerçek şu ki artık yaşadığımız yoğun bir hayat koşuşturmasından mıdır geçim derdinden midir yada elde etmişliğin rahatlığından mıdır bilemiyorum yorum sizin ama evlendikten sonraki yaşamımızda erkeğin eşine olan ilgisizliği yavaş yavaş azalmaya başladığı kesin.Bel ki biz bayanların çok beklenti içerisinde olduğumuzu düşünenlerde vardır.Ama bana göre değil erkeklerin düz oluşu kadınlarında dolamaçlı olmasından dolayı biz bayanların aslında bizi sevseler bile bunu dile getirmeyişinden rahatsız olup hemen ilgisiz eskisi gibi sevmiyor diye düşüncelerin içine giriyoruz.Aslında çok yanlış yapıyoruz bu kendimizi üzmekten ve yanlız hissetmekten başka birşeye yaramıyor..Eğer ki eşinizin size karşı kötü huyu ve ters davranışları yoksa bu sevgisizliği hissettiğiniz şeye karşı savaşabilirsiniz aslında Birlikte çok zaman geçirerek ve birşeyler paylaşarak bende bunun farkına vardım ve artık daha mutluyum en azından eskisi gibi karamsar bakıp üzülmüyorum herşeye.Kendime zaman ayırıyorum ve gerçekten farkına vardım ki bunu söz olsun diye söylemiyorum ama biz kendimizi sevmezsek ve kendimizin kıymetini bilmezsek kimse bilmez karşımızda ki eşimiz bile olsa.

Çok mu uzun yazdım ne :rolleyes:

bence aşk varsa hep var evlendikten sonra aşk bitti diyenlerin gerçek bir aşk yaşadıklarına inanmıyorum. aşk çok farklı bişey.. iki insan birbirini çok iyi tanıyıp herşeyiyle birbirini kabul edip bi hayat yaşamaya karar verdiyse sevgi aşk saygı varsa inanın bunu hiç bişey değiştiremez. ben aksi olduğuna inanıyorum evlilik aşkı güçlendirir.. aşk varsa gerçekten her zaman her yerde vardır..
aynen katılıyorum sana arkadaşım... aşk ya vardır, ya yoktur... evlendikten sonra bitiyorsa o aşk değildir...

X