Evlendikten Sonra Sevgiye ne oluyor ?

NHLYDN

HEMERA KOÇLUK
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2013
17
4
evlendikten sonra sevgiye ne oluyor ?
Çoğu insan evlendikten sonra sevdiği aşık olduğu kadın/erkek bambaşka birini bulmanın şaşkınlığını yaşıyor mu?
Boşanma oranlarının yüksek olması bu neden etki mi ?
Peki ya boşanmayanlar ne yapıyorlar ?Bütün huzursuzluğa mutsuzluğa rağmen devam etmeyi mi seçiyorlar?
sevgiyi canlı tutmayı başarıyorlar mı? bunu nasıl yapıyorlardır ?

Bence çiftler değişmiyor. Evlendikten sonra gerçek dünyalarında nasillarsa onu görüyorlar ve değiştiklerini sanıyorlar. Aslında sevgili\nidanli iken karşı tarafa kendini begendirme çabasıyla davrandıkları için normal hayattakinden biraz daha farklı oluyorlar. Evlilik olduktan sonra bu çaba bitiyor yahut azalıyor. Çiftler değiştiklerini düşünüyor.
Çözüm bunu kabullenmete bence yani bunun anormal olmadığına kanaat ederek üzerine gitmemek gerekiyor. Arada bir monotonluktan çıkmak eski günleri bir kaç saat anmak veya yapabiliyrsan yapmak aşkı canlandırmak için birebirdir. Mesela ben bir çift biliyorum uzaktan bir tanıdık. Bunlar bazı günler dışarda buluşur sevgiliyken gittikleri parka giderlerdi tıpkı sevgililermis evlenmemiş gibi yaparlar bir kaç saat aşklarını tazelerlerdi.

Hic bir şey eskisi gibi olmaz bunu kabul etmek gerek. Sen boyle değildin değiştim ne oldu gibi sözlerle karşı tarafı yargılamak hem aşkınızi hem de kendinizi yıpratır kanaatindeyim

X