Evleneceğim insanı nasıl araştırayım?

heelenaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2013
415
144
Arkadaşlar slm, ben boşanmış bir bayanım. hayatıma yaklaşık iki yıldır biri girdi. farklı şehirlerdeyiz. işi yoğun olduğundan sıklıkla ben görmeye gittim. sıklıkla diyorum ama topunu toplasanız 15 günde bir görüştük oda en sık periyot. ve görüşme süremiz birkaç saattı. İlişkimiz sık görüşmeden telefon filan kanalıyla yürüdü yani. o evlenmek istiyor artık. ama iş buraya gelince boşanmış biri olunca bir duruyor insan. acaba nasıl biri olduğunu nasıl soruşturayım.? çalıştığı arkadaşlarına sorsam herkes bizi biliyor zaten olumsuz bişey demez? yani ayrı şehirlerde olunca kafamda bir sürü soru oldu? ya çapkınsa, tamam evleniriz ama bir sürü üzülürüm sonra, fikri olan varmı?

Arkadaşlar slm, ben boşanmış bir bayanım. hayatıma yaklaşık iki yıldır biri girdi. farklı şehirlerdeyiz. işi yoğun olduğundan sıklıkla ben görmeye gittim. sıklıkla diyorum ama topunu toplasanız 15 günde bir görüştük oda en sık periyot. ve görüşme süremiz birkaç saattı. İlişkimiz sık görüşmeden telefon filan kanalıyla yürüdü yani. o evlenmek istiyor artık. ama iş buraya gelince boşanmış biri olunca bir duruyor insan. acaba nasıl biri olduğunu nasıl soruşturayım.? çalıştığı arkadaşlarına sorsam herkes bizi biliyor zaten olumsuz bişey demez? yani ayrı şehirlerde olunca kafamda bir sürü soru oldu? ya çapkınsa, tamam evleniriz ama bir sürü üzülürüm sonra, fikri olan varmı?
2 yıldır görüştüğün insanı hala tanıyamamışsan bence evlenme

iki yılda az çok aklınızdaki soruların cevapları olmalıydı.şehirler ne kadar uzak olursa olsun mesele teli gece açtınız mı meçgul oldumu?

mesele gece bir yerlere çıkar mı içiniz de güvensizlik yartan bir şeyler oldu mu?

bunu etrafındaki kişlere değil siz kendinize sormalısınız.

Evlenecegin insan icin fedakarlik yapacaksin sandim basliktan :))Sorusturmakla olacagini sanmiyorum ben pek biraz zaman gecirmen lazim yanyana kendin gozlem yapmalisin.

İşte konu ikinci evlilik olunca artısı eksisi ıncığı cıncığı araştırılıyor.
keşke aynı hassasiyeti ilk evliliklerimizde de gösterebilsek, belki bu çirkin tecrübelerin hiç biri başımıza gelmez.
Soruşturarak bi yere varabileceğini düşünmüyorum, onun yerine biraz daha zaman isteyip kendin tanımaya çalış
.

Kimlik fotokopisini al soruştur tc bilgileri ile internetten Ben yapmadım ama yapan gördüm:cool:

arkadaşlar inanın bir yol bulamadım. evet onu seviyorum. onunda beni sevdiğini düşünüyorum. ama ilkinde canım çok yandı. defalarca aldatıldım. aynısı olmasın ne olur. bana bir yol gösterinnn

dedektif mi tutsam :cry:

Aileler sorustursun bence.
Benim kuzenim memleketteydi ve onu isteyen biri vardi Istanbulda.
Amcam, abimlere arastirin bakalim kimmis dedi.
Abimler arastirdi ama haklarinda hic iyi sey duymadilar.
Amcam kalkti vay siz kiskaniyorsunuz dedi kiz da cok istedi verdiler.
Ne oldu?
Sonuc koskoca b.k gibi bir hayat Maalesef ki.
Abiniz falan varsa cevreden esnaftan komsulardan sorustursunlar. Evlilik cok onemli bir konu ki sizin bir kere agziniz yanmis.
Hakkinizda hayirlisi olsun..

Aileler sorustursun bence.
Benim kuzenim memleketteydi ve onu isteyen biri vardi Istanbulda.
Amcam, abimlere arastirin bakalim kimmis dedi.
Abimler arastirdi ama haklarinda hic iyi sey duymadilar.
Amcam kalkti vay siz kiskaniyorsunuz dedi kiz da cok istedi verdiler.
Ne oldu?
Sonuc koskoca b.k gibi bir hayat Maalesef ki.
Abiniz falan varsa cevreden esnaftan komsulardan sorustursunlar. Evlilik cok onemli bir konu ki sizin bir kere agziniz yanmis.
Hakkinizda hayirlisi olsun..
beni tam anlamışsınız teşekkürler. tamam çıkarken iyiydi ama iş evlenmeye gelince...

Aileler bu konuda pek yanılmaz . Özellikle benim babam hiç yanılmadı. Bize getir babam görsün :KK48::KK48: Şaka bir yana çok ciddiyim büyükler bir görüşte anlar. Daha olmadı babanız araştırsın.

X