- 3 Haziran 2015
- 36.936
- 119.140
- 798
- 36
- Konu Sahibi montesorri
-
hıh evet di mi ya? olamaz mı?
belki başkaları anlık yakalayabiliyor ama biz kaynağını bulmuşsak :)
çünkü benim için başka türlüsü olamaz gibi geliyor.
bu duyguları hissetmeden evlenmenin de evli kalmanın da mantığını anlayamam mesela
Hayır bak o korku bende de varO benim sanırım adama hala niyeyse aşığım :) evlendik artık ama hala kaybetme korkusu yaşıyorum. Aman ya salağım yeminlen
:) başkasını bilmem de benim eşim kendini çok ağırdan satan bi insan ben buna bağlıyorum aşık kalmami belki de tam tersi olsaydı adamdan bikcaktum :)Hayır bak o korku bende de var
Dogal olarak olması gereken zaten o
Ama aşık olmak hala aşık kalabilmek işte bunun sırrı nedir abi diyorum :)
:) başkasını bilmem de benim eşim kendini çok ağırdan satan bi insan ben buna bağlıyorum aşık kalmami belki de tam tersi olsaydı adamdan bikcaktum :)
iyi geceler kizlar gecenin bu saatin de olsa da aklima takilan soruyu sizlere sormak istedim.sorum su ki evlenmeden once esinizle evleneceginizi hissettiniz mi?
hayatim da birisi var onunla ciddi olarak gorusuyoruz ve ramazan sonu ciddi adimlar atmayi dusunuyoruz ama ben hani hic ruya felan gormuyorum.hani ruyalar habercidir yada insan hisseder sanki ama icimde bir bilinmemezlik var.daha once boyle bir olayda icim hep huzursuzdu simdi kestiremiyorum.
sizler bu karari almadan evvel neler yasadiniz neler hissettiniz?bunlari merak ediyorum.ben hep olumsuz bir kiz oldugum icin mi bu vesveseler bilmiyorum.
İşte bu bazı şeyleri diri tutuyor :)bizde de ben ağırdan satan kişiyim galiba
valla bende sendeki bu aşkın olmayışına hayran oldum.bende böle olmak istiyorum.ben aşığım eşime bu aşktan dolayıda hiçde mantıklı düşenemiyor mantıklı kararda veremiyorum.sevgi var saygı var aşka lüzüm yok bence şanslısın.eşimde bana aşık değil bunu bili,yorum ama seviyor saymayada çalışıyor.o mutlu ben mutsuz.halbuki aşık olan benim sözde en güzel duygu bende.o yüzden sendeki o duyugulardan istiyorum bendeBen evli kaldıkları müddet içerisinde eşine hala aşık olanlarla gerçekten sohbet etmeyi isterim,nasıl başardıkları hususunda.
Ben de niye yok o duygu hiç ?
Aşık degilim mesela belki bugün evlenme teklifi etse hayır bile diyebilecegim aklıma geliyor ama belki de evlenirdim diyorum ikilemlerim çok
yalnız değilsin bi salakta benim. çok dua ederim Allaha al şu aşkı birazda ona ver diye bıktım yeminlen bu aşk denen şeyi yaşamayanlara imreniyorum yaa...O benim sanırım adama hala niyeyse aşığım :) evlendik artık ama hala kaybetme korkusu yaşıyorum. Aman ya salağım yeminlen
Benimki biraz ilginç oldu. Eşimle ayrıldık uzun zaman geçti üstünden. Sonra birgün ben istihare ye yattım hatta aynı gün bende ona ait onu hatırlatacak ne varsa çöpe attım. Allahım birdaha aynı arkadaş ortamına bile girmem gideceği hicbir yere gitmiycem hayırsız ise sende bidaha yalvarırım karşımaçıkarma unutabileyim diye dua edip uyudum. Rüyada pek belirli bişey görmedim. Ama sabah uyanınca annemle biyere gittik. Onun olduğu muhit ile çok alakasız. Ve bir baktım bahçede resmen şok geçirdim. Öyle kala kaldım bu bir işaret mi diye. Tabi sonrasında bu olayı unuttum ben. Yani rüya gördüm bu benim kaderim demedim. Gel zaman git zaman yıllar sonra yine bir araya geldik 9 yıl olacak evliyiz:)iyi geceler kizlar gecenin bu saatin de olsa da aklima takilan soruyu sizlere sormak istedim.sorum su ki evlenmeden once esinizle evleneceginizi hissettiniz mi?
hayatim da birisi var onunla ciddi olarak gorusuyoruz ve ramazan sonu ciddi adimlar atmayi dusunuyoruz ama ben hani hic ruya felan gormuyorum.hani ruyalar habercidir yada insan hisseder sanki ama icimde bir bilinmemezlik var.daha once boyle bir olayda icim hep huzursuzdu simdi kestiremiyorum.
sizler bu karari almadan evvel neler yasadiniz neler hissettiniz?bunlari merak ediyorum.ben hep olumsuz bir kiz oldugum icin mi bu vesveseler bilmiyorum.
iyi geceler kizlar gecenin bu saatin de olsa da aklima takilan soruyu sizlere sormak istedim.sorum su ki evlenmeden once esinizle evleneceginizi hissettiniz mi?
benimkinde : ben kimse ile evlenmeyi düşünüyordum ve cok kararlıydım bu konuda. eşimde evlenmiş- boşanmış biri. onunda evlenmek isteği yoktu. ikimizinde niyeti takılmaktı. öpüştük seviştik gezdik tozduk birlikte kaldık. bakalım yanana sürekliik durumunda nasıl oluyoruz dedik. onda da sorun yoktu. eh bu süreçte birbirimizi sevdik, ben feci aşık oldum pise...eh artık evlenelim bari dedik. evlendik.iyi geceler kizlar gecenin bu saatin de olsa da aklima takilan soruyu sizlere sormak istedim.sorum su ki evlenmeden once esinizle evleneceginizi hissettiniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?