evleneceginiz kisinin esiniz oldugunu nasil anladiniz?

eşimin ailesiyle birlikte beni görmeye geldiği o gün...
bakmadan duramamişim..:) oda bana bakiyordu.utandim..
sonrasinda başbaşa konuştuk ne konuşacagimi bilemedim ilkokuldan bahsettikk. (kendisi ilkokul sinif arkadaşimdi:)
sora buluştuk.. 10 ay içinde evlendikk..
hala ilk günkü gibi seviyoruz birbirimizi çok şükür.

Bana da asik olmadan evli kalabilmek imkansiz geliyor. Zaten evlilik bana gore birsey degil esimle boyle olmasak nedrn cekeyim Ama ciddi diyorum asik olmasam en kucuk sorunda gemileri yakacak potansiyelim var. Allah yaktirmasin...

O benim sanırım adama hala niyeyse aşığım :) evlendik artık ama hala kaybetme korkusu yaşıyorum. Aman ya salağım yeminlen
Hayır bak o korku bende de var
Dogal olarak olması gereken zaten o
Ama aşık olmak hala aşık kalabilmek işte bunun sırrı nedir abi diyorum :)

Hayır bak o korku bende de var
Dogal olarak olması gereken zaten o
Ama aşık olmak hala aşık kalabilmek işte bunun sırrı nedir abi diyorum :)
:) başkasını bilmem de benim eşim kendini çok ağırdan satan bi insan ben buna bağlıyorum aşık kalmami belki de tam tersi olsaydı adamdan bikcaktum :)

evlenmemem gerektiğini gözüme soktu eşim saolsun hiç bişi gizlemedi be böleyim demesine rağmen evlenme evlenme diyen iç sesimi dinlemedim aşktan gözüm dönmüştü ama ben evlendim.diyeceğim o ki evlenmemem gerektiğinin hissettim ama irademi kullanmadım.o yüzden bende durum bu belki işine yarar.

Ben daha tanımadan tanıştırılma bahsi geçtiğinde hissetmiştim ama emin olamıyorsun tabikide ..

valla bende sendeki bu aşkın olmayışına hayran oldum.bende böle olmak istiyorum.ben aşığım eşime bu aşktan dolayıda hiçde mantıklı düşenemiyor mantıklı kararda veremiyorum.sevgi var saygı var aşka lüzüm yok bence şanslısın.eşimde bana aşık değil bunu bili,yorum ama seviyor saymayada çalışıyor.o mutlu ben mutsuz.halbuki aşık olan benim sözde en güzel duygu bende.o yüzden sendeki o duyugulardan istiyorum bende

O benim sanırım adama hala niyeyse aşığım :) evlendik artık ama hala kaybetme korkusu yaşıyorum. Aman ya salağım yeminlen
yalnız değilsin bi salakta benim. çok dua ederim Allaha al şu aşkı birazda ona ver diye bıktım yeminlen bu aşk denen şeyi yaşamayanlara imreniyorum yaa...

Benimki biraz ilginç oldu. Eşimle ayrıldık uzun zaman geçti üstünden. Sonra birgün ben istihare ye yattım hatta aynı gün bende ona ait onu hatırlatacak ne varsa çöpe attım. Allahım birdaha aynı arkadaş ortamına bile girmem gideceği hicbir yere gitmiycem hayırsız ise sende bidaha yalvarırım karşımaçıkarma unutabileyim diye dua edip uyudum. Rüyada pek belirli bişey görmedim. Ama sabah uyanınca annemle biyere gittik. Onun olduğu muhit ile çok alakasız. Ve bir baktım bahçede resmen şok geçirdim. Öyle kala kaldım bu bir işaret mi diye. Tabi sonrasında bu olayı unuttum ben. Yani rüya gördüm bu benim kaderim demedim. Gel zaman git zaman yıllar sonra yine bir araya geldik 9 yıl olacak evliyiz:)

bildiğin takılıyorduk biz üni de tanıştık sevgiliydik gezip tozuyoduk bi gün yüzük aldı bana evlencem senle dedi bende
tabi cnım yhaaa dedim sallanamdım ciddiye almadım.

sonra sonra iş ciddiye bindi bi ara evi hangi renge boyasak diye konuşmaya başladık artık. sonra bir gün uyumaya çalışırken bir ömür böyle elin elimde uyu demişti o zaman içimden geçirmiştim ben bu adamla evlenmeliyim diye.

bir de kuzenim evlendiğinde ilk kez evine gitmiştim yatıya meğer yastıgımın altına anahtar koymus ben bilmiyordum.
rüyamda da eşimle yemyeşil bi çayırda koşuyoduk sabah kahvaltıda rüya gördün mü dedi evet gördüm diye anlattım sonra anahtar vardı fala dediler çok etkilenmiştim sonrada evlendik.

ay ne çok konuştum be sabah sabah günaydın

Siz hep olumsuz sunuz diye bu vesveler..
Genel durumu itibari ile sıkıntı yoksa her insanın içinde tedirginlik olur
Yani kolaymı okdar bir ömrü aile ile geçirmişken yeni bir sayfa açıyorsunuz

Ne rüyada görmeye ne evleneceğim kişinin önceden belirlendiğine inanırım

Önce bol zaman geçirirsin sonra bu okur der ve evlenirsin

8 yıllık sevgililik sonrası evlendik yine de evlilik farklı bir durum ama tartın bakın olmazsa da acele etmeyin

Öyle rüyadan faldan hayırlı kişiden medet ummayın

Benimki biraz garip.. Ben kendimi bildim bileli eşimin ismi bende değişik bi his yaratırdı ve o isimde en az 10 kişiye aşık oldum ve hiç biri olmadı... Ben sürekli kendime yahu bu isim neden benim hep aklımda, neden beynimi kurcalıyor derdim... Gün geldi eşim çıktı karşıma ilk görüşte aşık oldum ama ailelerden dolayı ve benim de salaklığımdan olmadı... İkimiz de başkalarıyla evlendik... Ama olmadı ne o ne ben yürütemedik, ikimiz de boşandık... Ve bir gün yine karşılaştık, Bu sefer beni bırakmadı ve evlendik.... 9 senedir ruh öküzlüğü yapıyor bana şimdi biliyorum bu isim neden benim bütün hayatım boyunca neden aklımdan geçiyormuş

Valla ben onun eşim olacağını hiç tahmin etmedim. Hatta ilk görüştüğümde ben bununla evlenmem diyerek büyük konuştum ama şuan 8 aylık evliyim

benimkinde : ben kimse ile evlenmeyi düşünüyordum ve cok kararlıydım bu konuda. eşimde evlenmiş- boşanmış biri. onunda evlenmek isteği yoktu. ikimizinde niyeti takılmaktı. öpüştük seviştik gezdik tozduk birlikte kaldık. bakalım yanana sürekliik durumunda nasıl oluyoruz dedik. onda da sorun yoktu. eh bu süreçte birbirimizi sevdik, ben feci aşık oldum pise...eh artık evlenelim bari dedik. evlendik.
ama bu şk sevgi evlilik şeklini herkes farklı yaşayabiliyor.
mesela çoğunluk birbirimizi cok özlüyorduk (+arzuluyorduk da demeleri lazım) hemen evlenmeliyiz dedik evlendik diyenler coktur. bu kısım sevgi aşk belki var ama asıl mesele hormonlar. ne kadar cok birlikte olmak istediğin, kokosunu, tenini , öptüğünde başını döndüren biri varsa gönlün ona kayıyor..yanlış bu tabii böyle olunca net birşekilde eğriyi doğruyu bilmemiyorsun..erkek içinde aynı şey geçerli. kızı sever aşık olur sevişmek ister kimö vermez evlenmek ister adamda evlenir. sevişir hevesi biter sonra ne biçim kadınsın seninle evlendiğim güne lanet olsun der...
sevişme aruzu ile evlenmek sakattır. !!!

konu sahibi rüya görsen ne olacak ki rüya bu ya... istemiyorsan bu adamla evlenmeyi veya ciddi birşeye adım atmayı içine sinmiyorsa at gitsin. ayrıl.aklında ufak bir sıkıntı varsa ilişkini kendini hisslerini ne yaptoıgını ne olacağını lütfen bir değil bin kez düşün. hatalı sen bile olsan bu durum böyle.
sanki dünyada adam kalmadı...
ayyy ben eşimi cok seviyoorummm... canıummdırrr oo öküzüümdüür oooo ( iş yüzünden uzaktada ondan böyleyim gelsin fabrika ayarlarıma dönerim..fabrika ayarlarım : uff lanet adam gitse de kurtsulsam modu.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…