- 3 Nisan 2010
- 16.019
- 5.086
- 448
- Konu Sahibi montesorri
-
farktan önce aynı olan noktaları yazayım : her ikisindede bir mddet sonra kavgalar başlar. bu net.Yani farkı ne oluyor onu sormak istedim . Aşık olup evlenenle normal mantıklı bulup beğenen arasında fark ne
:) zamanla bitecek sanırımyalnız değilsin bi salakta benim. çok dua ederim Allaha al şu aşkı birazda ona ver diye bıktım yeminlen bu aşk denen şeyi yaşamayanlara imreniyorum yaa...
iyi geceler kizlar gecenin bu saatin de olsa da aklima takilan soruyu sizlere sormak istedim.sorum su ki evlenmeden once esinizle evleneceginizi hissettiniz mi?
hayatim da birisi var onunla ciddi olarak gorusuyoruz ve ramazan sonu ciddi adimlar atmayi dusunuyoruz ama ben hani hic ruya felan gormuyorum.hani ruyalar habercidir yada insan hisseder sanki ama icimde bir bilinmemezlik var.daha once boyle bir olayda icim hep huzursuzdu simdi kestiremiyorum.
sizler bu karari almadan evvel neler yasadiniz neler hissettiniz?bunlari merak ediyorum.ben hep olumsuz bir kiz oldugum icin mi bu vesveseler bilmiyorum.
@zeytinagaciWOLFROG kizlarrr size çok imrendim. Eslerinizin size değer vermesine cok imrendim. Allah nazardan saklasin. İnşallah Allah herkese sizinki gibi güzel evlilikler nasip eder.
Kiz ne diyosun sen?Esimle ilk tanistigimda gordum ki butun fiziksel ozellikleri tam kafamdaki gibi, sanki siparis vermisim gibi ve bu ozelliklerin bu kadar uyumlu olmasi...
Tabii ben mantik insaniyim, kisiligi daha onemli. Eger begenmedigim bir huyu varsa askimi kalbime gomup omur boyu bedbaht yasayacaktim.
Fakat huyu da tam istedigim gibi cikmasin mi? Resmen siparis. Aman Allah'im cami falan da yaptirmadim, mukemmel bir kul da degilim neden ben dedim...
Ustune bir de benden hoslanmasin mi... O da beni piremses peri sanmasin mi... Kesin biri benle dalga geciyor dedim, yok yani bu kadari da mumkun degil. Kesin kamera sakasi.
Tum bu kombinasyonla anlamamam mumkun degildi zaten.
ben de rüya falan görmedimiyi geceler kizlar gecenin bu saatin de olsa da aklima takilan soruyu sizlere sormak istedim.sorum su ki evlenmeden once esinizle evleneceginizi hissettiniz mi?
hayatim da birisi var onunla ciddi olarak gorusuyoruz ve ramazan sonu ciddi adimlar atmayi dusunuyoruz ama ben hani hic ruya felan gormuyorum.hani ruyalar habercidir yada insan hisseder sanki ama icimde bir bilinmemezlik var.daha once boyle bir olayda icim hep huzursuzdu simdi kestiremiyorum.
sizler bu karari almadan evvel neler yasadiniz neler hissettiniz?bunlari merak ediyorum.ben hep olumsuz bir kiz oldugum icin mi bu vesveseler bilmiyorum.
Rüya kısmını tam anlayamadım, hani genç kızlar yastık altına anahtar koyuyor falan, o mu? Eğer oysa doğruluk payı yok onun,lisedeyken meraktan yapmıştım,hiç tanımadığım birini rüyamda gördüm ama evlendiğim kişi bambaşka biri oldu.iyi geceler kizlar gecenin bu saatin de olsa da aklima takilan soruyu sizlere sormak istedim.sorum su ki evlenmeden once esinizle evleneceginizi hissettiniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?