evlenemiyeceğim galiba

cikolata__11

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2015
11
8
36
evde kaldım psikolojisi çöktü kızlar yaş 27 postanede kamu görevlisi olarak çalışmaktayım kısmetim mi kapalı diye düşünmeye başladım var mı benim gibi olan hanımlar:110:

senin adına üzüldüm :KK43: tabi evlenince garanti değil ama çevremdeki neredeyse herkes evlendi çocuk yaptı kendimi kötü hissediyorum çok gecikmiş karamsar hissediyorum :110:

haklısınız huzur lu mutlu olsun isterim ben de..ama canım de korkarım ki 35ime gelince de aynı durumda olucam gibi cok umutsuz vakayım yaş ilerledikçe seçenek azalıyor zaten ve beğenme ihtimalim de düşüyor

Bak forum bosanmis kadin dolu mutlu olmayacaksan evlenmenin manasi yok zaten Allah karsina asik olacagin iyi bi adam cikarirsa kaderinde de varsa evlenirsin takma

limoncu28 çok tatlısın güldürdün beni :KK70: haklısınız takmamak lazım ama aile çevre baskısı fazla anne babamın mürvetimi görmeyi çok fazla istediğini görüyorum bu da cok baskı yapıyor üzerimde

27 yasindayim hayatimin en guzel zamanlarini yasiyorum emeklerimin keyfini suruyorum okuyorum geziyorum sagligim yerinde ve tek duam beni arttiracak biri ile hayatimi birlestirmek olursa Rabbimin ikrami olmazsa imtihanimdir ve en onemlisi bu hayatta bi cok insandan sansli oldugumun farkindayim. Bence tek bsye odaklanmayi birakip tablonun butunune bakin evlendiginizde cabaniz cok farkli olabilir

haklısınız huzur lu mutlu olsun isterim ben de..ama canım de korkarım ki 35ime gelince de aynı durumda olucam gibi cok umutsuz vakayım yaş ilerledikçe seçenek azalıyor zaten ve beğenme ihtimalim de düşüyor
merhaba.
lütfen kendinize bunu yapmayın. ekonomik özgürlüğünü eline almış genç bir kadınsınız. hayattaki yegane amacınız bir erkeğin karısı bir çocuğun annesi olmak olmasın.
elbette bunlar güzel duygular, sevgi, aşk, evlat bunlar önemli ancak hayatımızı buna göre konumlandırmak yanlış.
bunları size 29 yaşında bekar ve çocuksuz bir kadın olarak yazıyorum.
kendiniz için aşk ve mutluluk dileyin elbette ama önceliğiniz her zaman kendiniz olun. çalışan bir kadınsınız kendinize bir uğraş bulun
yabancı dil öğrenin mesela, maddi imkanınız varsa yurtdışına çıkın farklı bir kültür görün. yoksa turları araştırın çok uygun fiyata inanılmaz şehirleri gezebiliyorsunuz, biletinizi 6 ay önceden ucuza alın, otel rezarvasyonunuzu önceden yaptırın.
bir hobi edinin, dans edin ya da pasta yapmayı öğrenin.
ama hayattaki önceliğiniz siz olun.
gerisi kendiliğinden gelir.
karamsarlığa kapılmak için çok gençsiniz.

haklısınız çok geç bir yaş değil belki ama küçük bir yerde yaşıyorum ve baskı çok büyük üzerimde öyle kötü hissettiriyorlar bu konuda sosyal yaşantım da yok sayılır

X