- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #4.841
günaydın kızlar gizcim hayırlı yolculuklar sana şimdidende iyi bayramlarrr
günaydın kızlar.
dün sevgili kocacığım ile barıştım.
eve gittim hemen sarılıp öptü özür diledi. yemek söylemiş dışardan hazırladı yedik.
sorun benimle ya da kursla ilgili değil:)
iyi hatırlattınız kızlar, bende öğlen kuaföre gidip kaşlarımı falan aldırayım.
giz hayırdır neden sen erken gidiyorsun
günaydın canım sana da nasılsın ?
bugün acayip uykum var yaaa dün 11 de yatmama rağmen tek hayalim c.tesinin gelmesi :44:
günaydın kızlar.
dün sevgili kocacığım ile barıştım.
eve gittim hemen sarılıp öptü özür diledi. yemek söylemiş dışardan hazırladı yedik.
sorun benimle ya da kursla ilgili değil:)
iyi hatırlattınız kızlar, bende öğlen kuaföre gidip kaşlarımı falan aldırayım.
giz hayırdır neden sen erken gidiyorsun
iyiyim canım oje sürüyordumbende uyanamıyorum sabah kalktım gözlerim şiş açılmıyor aynada kendımı gorunce şok geçirdim sen napıyon tatilde açıklanmadı dahaa akşamada saçımı boyuyorum karar verdim
aynen 7,30da kalktık yine ama öyle zor geliyor ki yataktan çıkmaktatilden ses seda yok kesin vermeyecekler konusu geçmediğine göre ne renge boyuyorsun saçını
bende 8de kalkıyom ama yorgandan ayrılamıyorum yaaawalla ben hala ümitliyim ama yarın son günleri bakalım yarına kadar bir ümitle beklicem saçımıda bronz kahveye boyuyorum
Eki Görüntüle 283834
ben erkenden kalktım 8:30da 1 durak önce indim 15 dk falan yürüdüm öyle işe geldim :26: benim içinde iyi oldu dün akşam yürüyüş yapamamıştık
yarında bizimkinden haber çıkmazsa zaten bi daha çıkmaz maaşımız yatmadı daha
renk güzelmiş bende bazen düşünüyorum ama vazgeçiyorum kendi saçımı bozmak istemiyorum :44::44::44:
yaa bende hergun dıyorum bugun erken kalk konakta in sahilden iş yerine kadar yürü zaten 10-15 dkka sürüyor ama uykudan kopamıyorumbeni esir ediyor kendine bende daha maaş almadım bugün bankadan çeker maaşlarıda bayram parasınıda veririm ama ben 9 gün tatil istiyorum yaaaa
renge bende bayıldım bir arkadaşta görüdm çok güzel duruyor çokta canlı ve ışıl ışıl bir renk. bakalım bende nasıl durcakkaşlarımıda boyıcam siyah sırıtır dimi
aynen ben yendim artık 20 dk erken kalkıyorum 1 durak önce ininice 20 dk yürümüş oluyorum işte uykumda yolda azcık açılıyor :26::26:
bizim yatmadı bile maaşlar :18: poff yaaa bugün yatırmaları lazım ama bakalım neler olacak
önce saçını boyat sonra kaşına bakarsın beğenmezsen boyat kaş hızlı açılır zaten
yatırırlar canım bayram var sonuçta herkese para lazım oluyorvalla ben daha almadan parayı nereye ne gıtceğini hesap ettim elimize üç beş kalıyor .
neyse artık bir şekilde bu ayı geçircez geçen ay çok açılmışız koçiş diyo bu bir ay gezmeyelim fazla çıkmayalım dışarıya bende dedim tamam 1 ay evımızdeyiz
evet bakarım fön çekildikten sonra nasıl duruyor kaşla saçım kötüyse boyatırım hemencik
günaydın kızlar nasılsınız evreka sen hala tatil hayalindemisin daha önce yazmıştım okudun mu bilmiyorum ama tatil olmayacak büyük ihtimal çünkü 9 gün olunca 10 kasımda giriyor araya tören yapılmayacağı için tatilde tepki toplar diye tatil olmayacakmış...Renk güzel bende boyamıştım geçen sene ama senin kızıl var ise bu tonu tutturman için 4-5 sefer yapman gerek ben 2-3 kere boyadım bakır kızıl gibi oldudaha fazla dayanamayıp kesateneye döndüm yarın bende gitcem kuaföre eğer masraf çok olmaz ise boyada yaptırcam
büyük ihtimalle bende ona güveniyorum bide prim yatıracaklar onu da bayramdan önce verseler ne güzel olur :26::26:
bizde hep öyle diyoruz ama bayram geldi mecbur harcıyorsunpentiden leopar desenli çorap alıcam bayram da giymek için
dün baktım bişey beğenemedim herkes alışverişte bi ben evde oturuyormuşumkalabalıktan sıkıldm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?