Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

aynen herkes alışverişte ama almam bi daha çıkıp bakmam çünkü dün bile 10 dk içinde sıkıldım..
krem kadife etek ince kahve kazak giyeceğim. leopar desenli çorap kısa kahve çizme giyerim

Ben maaşı dün aldım ama bugün akşam son ödememi yapıp bitireceğim:) 2 gün şehir dışına çıkacağız bakalım çok para gitmez inşallah kocişin maaşıda bitirirsek bu ay geçmez.

Ben maaşı dün aldım ama bugün akşam son ödememi yapıp bitireceğim:) 2 gün şehir dışına çıkacağız bakalım çok para gitmez inşallah kocişin maaşıda bitirirsek bu ay geçmez.

canım valla sanırım biz harcamalarımızı kısamıyoruz her ay diyorum bu ay kıscam birşey almıcam diye ama tutamıyorum kendimi annelerimiz ne kadar hesaplı kitaplı geçinirlermiş zaman gençlikte yok

üzülme canım yeni evlilerin çoğu bu durumda ama bir şekilde ayın sonu geliyor allahım yardımcımız oluyor

hmm gördüm canım hemen baktım netten çoraba cicişlerinde uyumlu bu çorapta uyar

evet bulabilirsem tabi bulamazsam yandım artık başka bişeyler giymem lazım bakıcaz artık duruma göre

aynen ya devamlı harcıyoruz.
bu arada kızlar hiç birikim yapabiliyor musunuz ?

evet bulabilirsem tabi bulamazsam yandım artık başka bişeyler giymem lazım bakıcaz artık duruma göre

aynen ya devamlı harcıyoruz.
bu arada kızlar hiç birikim yapabiliyor musunuz ?

bulursun canım ama bende bayıldım çok güzel durur siyah, kahve ve krem eteklerin altına

birikimmiii yok canım yaa nerde ancak 6 ay sonra başlayabilirm ben yapmaya şimdi zaten ana yetıyor

bulursun canım ama bende bayıldım çok güzel durur siyah, kahve ve krem eteklerin altına

birikimmiii yok canım yaa nerde ancak 6 ay sonra başlayabilirm ben yapmaya şimdi zaten ana yetıyor

benim de çorap çok hoşuma gitti inşallah bulurum bi yerden alırım
biz kumbara yaptık her ayın 20 sinde açıyoruz dolar yaptırıyoruz öyle öyle birikiyor

benim de çorap çok hoşuma gitti inşallah bulurum bi yerden alırım
biz kumbara yaptık her ayın 20 sinde açıyoruz dolar yaptırıyoruz öyle öyle birikiyor

iyi fikir bozuk paraları atarsak baya birikir bir konuşayım koçişle bu durumu bende sanki dışarıya çıkmışızda çay içip gelmişiz gibi onun yerine kumbaraya atarım daha çok birikir

bu sabah yine çok hızlısınız kızlar:)

sabah uyanma problemi bende de var ama acilen çözüm bulmam lazım. saati 7,30a kuruyırum. saat çalıyor, eskiden ertelerdim. şimdi tamamen kapatıp bünyem ne zaman isterse kalkıyorum. bazen 8 bazen 8.30oluyor. ve sürekli geç kalmauya başladım. 9,15ten önce gelemiyorum.
kursum başlayınca akşamları 1 saat erken çıkacağım zaten böyle geç kalmaya devam edersem laf edebilirler.
biri beni erkenden işe ışınlasın

pentinin mağazası cevahirde var speedy. oradan alıp çıkarsın hemen.
biz de akşam eşimle çıkacağız alışverişe. eşime kışkıl kıyafetler alacağız.
çok beğendiğim birşey olmazsa ben almam siyah üstü alev desenli kırmızı elbisem var geçen sene aldım ama hiç giymedim onu giyerim diyorum.

ahhh speddy ne birikimi ya. pztsi maaş aldık. bitti desem yeridir.
şimdi eşimin maaşını bekliyorum. düğünden kalan borçları fazla fazla ödeyip yeni yıla temiz girmeyi hedefliyoruz.
bir de ev planımız var onun için hiç borcumuzun kalmaması lazım. benim günlerim var sadece.

iyi fikir bozuk paraları atarsak baya birikir bir konuşayım koçişle bu durumu bende sanki dışarıya çıkmışızda çay içip gelmişiz gibi onun yerine kumbaraya atarım daha çok birikir

kesinlike biz öyle 800 dolar biriktirdik canım eve geliyorduk tüm bozuk paralarımızı atıyorduk hergün aynısını yapınca epey birikiyor

canım vallahi dikkat et dediğin gibi bide erken çıkınca patron bişey demesin
cevahirde var ama ben taksime bile gitmek istemiyorum eşimi kandırmam lazım işyerinin oralaradan baksın bana
yada olmadı cumartesi bi çare bulucam gidicem geçen akşam gittik ama almadım

canım sende bozuk para işine git en güzeli öyle birikiyor hem borçlarınızı da bitince rahat edersiniz

bizim kumbaramız var eşim bozuk para taşımayı sevmediği için hep evde bırakıyor bende atıyorum kumbaraya.
ama genelde minibüs paramı ve bireysel emekliliğimi ödemek için kullanıyorum.
bu aydan sonra bende birikim yapayım

bizde başlattık bireysel emeklilik her ay bide ona ödeme yapıyoruz gerçi 2. ayımız olacak çok yeni daha senin ne kadar oldu bide hangi bankadan yaptırdın nekadar ödüyorsun
aynen canım biriktirip altın,dolar bile alabilirsin :44:

benim de daha yeni sayılır. 3ay falan oldu. iş bankasından anadolu hayat. ayda 71 tl
zaten 10,65 tl sini şirket vergiden düştüğü için maaşa ekliyor.

kenara para koysam bir şekilde kullanılır emeklilik en azından gelecek için yatırım. ileride Allah kısmet eder çocuklarımız olursa onlar için bile kullanırız diye yaptırdım.

anladım canım benimde aynı şey ama bizim 100 TL ödeme eşim yaptırdı neden 100 TL bilmiyorum bişey vardır mutlaka
bizimde öyle 10 yıl sonra paramız olacak işte daha ne isteyelim

normalde sorduğumda bana da 100 tl dediler . bizim şirketin grubu vardı. kişi sayısı fazla olunca ödeme düşüyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…