- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #4.861
bende aynısını koçişe söyledim bayram geliyor dedimbakalım nasıl olcak ben daha çıkmadım bile alışverişe dün çanta sipariş etmiştim onlar geldi bayramdada elbise giymek istiyorum siyah veya kıırmızı olabilir bu saç renge güzel gider elbisemi giycen sende canım . Leopar desenli nasıl çorap
aynen herkes alışverişte ama almam bi daha çıkıp bakmam çünkü dün bile 10 dk içinde sıkıldım..
krem kadife etek ince kahve kazak giyeceğim. leopar desenli çorap kısa kahve çizme giyerim
Ben maaşı dün aldım ama bugün akşam son ödememi yapıp bitireceğim:) 2 gün şehir dışına çıkacağız bakalım çok para gitmez inşallahkocişin maaşıda bitirirsek bu ay geçmez.
bizde bayramda şehir dışına çıkcaz ve 200 lira sadece bilet parası offff:18:
hmm gördüm canım hemen baktım netten çorabacicişlerinde uyumlu bu çorapta uyar
canım valla sanırım biz harcamalarımızı kısamıyoruz her ay diyorum bu ay kıscam birşey almıcam diye ama tutamıyorum kendimiannelerimiz ne kadar hesaplı kitaplı geçinirlermiş zaman gençlikte yok
üzülme canım yeni evlilerin çoğu bu durumda ama bir şekilde ayın sonu geliyor allahım yardımcımız oluyor
evet bulabilirsem tabi bulamazsam yandım artıkbaşka bişeyler giymem lazım bakıcaz artık duruma göre
aynen ya devamlı harcıyoruz.
bu arada kızlar hiç birikim yapabiliyor musunuz ?
bulursun canım ama bende bayıldım çok güzel durur siyah, kahve ve krem eteklerin altına
birikimmiiiyok canım yaa nerde ancak 6 ay sonra başlayabilirm ben yapmaya şimdi zaten ana yetıyor
benim de çorap çok hoşuma gitti inşallah bulurum bi yerden alırım
biz kumbara yaptık her ayın 20 sinde açıyoruz dolar yaptırıyoruz öyle öyle birikiyor
iyi fikir bozuk paraları atarsak baya birikirbir konuşayım koçişle bu durumu bende sanki dışarıya çıkmışızda çay içip gelmişiz gibi onun yerine kumbaraya atarım daha çok birikir
bu sabah yine çok hızlısınız kızlar:)
sabah uyanma problemi bende de var ama acilen çözüm bulmam lazım. saati 7,30a kuruyırum. saat çalıyor, eskiden ertelerdim. şimdi tamamen kapatıp bünyem ne zaman isterse kalkıyorum. bazen 8 bazen 8.30oluyor. ve sürekli geç kalmauya başladım. 9,15ten önce gelemiyorum.
kursum başlayınca akşamları 1 saat erken çıkacağım zaten böyle geç kalmaya devam edersem laf edebilirler.
biri beni erkenden işe ışınlasın
pentinin mağazası cevahirde var speedy. oradan alıp çıkarsın hemen.
biz de akşam eşimle çıkacağız alışverişe. eşime kışkıl kıyafetler alacağız.
çok beğendiğim birşey olmazsa ben almam siyah üstü alev desenli kırmızı elbisem var geçen sene aldım ama hiç giymedim onu giyerim diyorum.
ahhh speddy ne birikimi ya. pztsi maaş aldık. bitti desem yeridir.
şimdi eşimin maaşını bekliyorum. düğünden kalan borçları fazla fazla ödeyip yeni yıla temiz girmeyi hedefliyoruz.
bir de ev planımız var onun için hiç borcumuzun kalmaması lazım. benim günlerim var sadece.
bizim kumbaramız var eşim bozuk para taşımayı sevmediği için hep evde bırakıyor bende atıyorum kumbaraya.
ama genelde minibüs paramı ve bireysel emekliliğimi ödemek için kullanıyorum.
bu aydan sonra bende birikim yapayım
bireysel emeklilik nasıl bana pek mantıklı gelmedi ama
benim de daha yeni sayılır. 3ay falan oldu. iş bankasından anadolu hayat. ayda 71 tl
zaten 10,65 tl sini şirket vergiden düştüğü için maaşa ekliyor.
kenara para koysam bir şekilde kullanılır emeklilik en azından gelecek için yatırım. ileride Allah kısmet eder çocuklarımız olursa onlar için bile kullanırız diye yaptırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?