evlenen ve nişanlananları görünce moraliim bozuluyor ?

lovelystudent

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2015
286
64
38
arkadaşlar 26 yaşımdayım sevgilimden yeni ayrıldım. sınava hazırlanıyorum. asistan olucam inşallah. geniş çevrem yok hatta şu an hiç çevrem yok :KK43: yeni biriyle tanışma durumum yok. arkadaşlarım mezun oldu gitti. sınavıma 1,5 ay kaldı. eğer kazanırsam ancak o zaman yeni çevre yapabilirim.

yoksa hiç arkadaşım yok :/ nişanlanan evlenen de o kadar çok ki hiç sevgilisi olmayanlar ne ara tanıştı nişanlandı anlamıyorum :/

bu psikolojiden nasıl kurtulmalıyım?

İş hayatın olunca hepsi olur..İş hayatın olmasa da sosyalleşebilirsin..Yapabileceğin tonla aktivite var..

Evlenme nişanlanma olayını ise hiç kafana takma, matah bişey değil..

Gez, toz..Tadını çıkar yaşının..

iş hayatım varda iş ortamında tanışabilceğim kimse yok şu an. inşallah canım ne biliyim sürekli olumsuzum :/

26 yas büyük bir yas degil ki.. hem bak 1,5 ay sonra asistan oldugunda cevrende birsürü insan olacak biriyle anlasırsın..
bence suanki ruh halinin sebebi sevgilinden yeni ayrılmıs olman ve onun verdiği bosluk sadece..
biraz sınavına odaklan kafanı dinle..

İnsan tek başına da mutlu olmayı bilmeli..

Herşey nişan evlilik mi..

Boş mezar olsa atlıyacak gibi..boş erkek olsa yuzugu takacaksınız..

öyle olsa eski sevgilimden ayrılmazdım. doğru kişi olsun iyi olsun bana uysun istiyorum.

haklısıız herşey evlilik değil

Yakın zamanda bir aile dostumuzun kızı evlendi.
Spor yaparken parkurda tanışmış eşiyle...
Bir diğeri de avm otoparkında, eşinin arabasına çarpması sonucu tanışmış.
Bunu duyan tüm çevrem ve ben derin bir 'ohh' çektik.
İlla kıyamet gibi bir çevreye sahip olmak gerekmiyormuş, kısmet her yerden çıkabilirmiş anladık.
Darısı her evlenmek isteyenin başına.

haklısın ama insan kötü hissediyor yalnız olunca da :/
Oku siteyi, evli olup yalnız hissedenlerle dolu.... evli diye kimse mutluluk kahkahası atmıyor. Yani demem o ki evlilik mutluluk sebebi değil, sen mutlu olmaya bak ki herşey tıkır tıkır yoluna girsin. Karamsar baktığın her gün daha çok karamsarlaşıyor dünya.

Oku siteyi, evli olup yalnız hissedenlerle dolu.... evli diye kimse mutluluk kahkahası atmıyor. Yani demem o ki evlilik mutluluk sebebi değil, sen mutlu olmaya bak ki herşey tıkır tıkır yoluna girsin. Karamsar baktığın her gün daha çok karamsarlaşıyor dünya.

biraz da o korkutuyo zaten. mutlu olacağın birini bulmak ondan emin olmak dünyanın en zor şeyi

arkadaşlar 26 yaşımdayım sevgilimden yeni ayrıldım. sınava hazırlanıyorum. asistan olucam inşallah. geniş çevrem yok hatta şu an hiç çevrem yok :KK43: yeni biriyle tanışma durumum yok. arkadaşlarım mezun oldu gitti. sınavıma 1,5 ay kaldı. eğer kazanırsam ancak o zaman yeni çevre yapabilirim.

yoksa hiç arkadaşım yok :/ nişanlanan evlenen de o kadar çok ki hiç sevgilisi olmayanlar ne ara tanıştı nişanlandı anlamıyorum :/

yanlış anlama

Son düzenleme:

Bu arada üzülmene hiç gerek yok çok birşey kaçırmış sayılmazsın

sevgilisi nişanlısı kocası olupta buraya ihanet kaynana konuları açanlarla dolu

herşeyde bir hayır vardır

Yakın zamanda bir aile dostumuzun kızı evlendi.
Spor yaparken parkurda tanışmış eşiyle...
Bir diğeri de avm otoparkında, eşinin arabasına çarpması sonucu tanışmış.
Bunu duyan tüm çevrem ve ben derin bir 'ohh' çektik.
İlla kıyamet gibi bir çevreye sahip olmak gerekmiyormuş, kısmet her yerden çıkabilirmiş anladık.
Darısı her evlenmek isteyenin başına.

Bende bir ohh cektimm. Ama sanki arkadaslarininki biraz filmlerdeki gibi olmus :) hayirlisi ya iyi olsunda yeterki

zamanı gelınce enı sonu olur
hayatda evlenmek zorundaymıssın gıbı de dusunme herseyın hayırlısı
ortama gırınce hepsı yavas yavas olacaktır zaten sımdı tam hayatın tadını cıkarma zamanı

sevgili falan bulunur sen sınava odaklan

Evlilik hayata cok cokta anlam katan bir sey degil ki,bir cok insan bunu evlendikten sonra anliyor,,iyi yanlari var tabi ki,kotu yanlarida olmakla beraber..
Senin nasibinde hayirli bir zamanda karsina cikmak icin seni bekliyordur,senn su an icinde bulundugun stresli ruh hali dolayisiyla boyle dusundugunu zannediyorum..ise baslarsan,hayatindaki buyuk bosluk dolacaktir.

X