Evlenince hayatınızda neler değişti

yesimfinee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2014
8
2
27
Evet kızlar benim merak ettiğim şey şu: bekarkenki hayatınızla evlendikten sonraki hayatınız arasında olumlu olumsuz ne gibi farklar oldu?
Daha mı mutlusunuz mesela? Ve bu mutluluğun sebebi ne ? Yada Mutsuzsaniz sebebi ne ?

Kesinlikle daha mutluyum rabbim bozmasın inş .Amin

Annem ile asla anlaşamazsık onun kötü dilinden şefkatsizliğinden zaman zaman bu öz anne ise üvey anne nasıl oluyor dite sorgulama ma sebep olmasından kurtuldum o kadar ki ayrı bir şehirdeyim ve üzülmüyorum

Ayrıca eşimle de çok şükür her şey yolunda :KK66:

Bir kere düzenli bir hayatın oluyor. .:KK8:

Sevip sevilmek muhteşem bir duygu. .:KK36:

Elhamdülillah bende mutluyum. .:KK37:

Evlilik şans meselesi. .:KK30:

Doğru zamanda doğru kişi..Hoppa

Bekarken de mutluydum. .:KK71:

hersey degıstı ve kesınlıkle hepsı olumlu yonde
bı tane bıle olumsuzluk yok suan dusundum de...
sabah uyanısın gece uykuya dalısın bıle anlam kazanıyor
sacını tarayısın bıle bı baska oluyor
ne bıleyım.. kendını buluyorsun
duzenın .. zevkın.. evın heryerı her noktası sen oluyorsun.
o evın ıcındekı hersey sadece esın ve senın ıcın
allahım ınsallah tum kadınları mutlu etsın . guzel esler nasıp etsın

hersey degıstı ve kesınlıkle hepsı olumlu yonde
bı tane bıle olumsuzluk yok suan dusundum de...
sabah uyanısın gece uykuya dalısın bıle anlam kazanıyor
sacını tarayısın bıle bı baska oluyor
ne bıleyım.. kendını buluyorsun
duzenın .. zevkın.. evın heryerı her noktası sen oluyorsun.
o evın ıcındekı hersey sadece esın ve senın ıcın
allahım ınsallah tum kadınları mutlu etsın . guzel esler nasıp etsın
Amin canim insallah

ben evlenmeden çok serbesttim.. şimdi eşime göre hareket ediyorum... kafama göre takılan biriyim şimdiyse degilim. ilk günlerde çok zorlandim o alçidan... eşimin kıskançlığı evlenince göstyerdi evlenmedden çok göstermedi.. yinede mutluyum eşimlwe... ama elim kolum kocama bağlı. kendime göre hareketde edemiyorum...

Evet kızlar benim merak ettiğim şey şu: bekarkenki hayatınızla evlendikten sonraki hayatınız arasında olumlu olumsuz ne gibi farklar oldu?
Daha mı mutlusunuz mesela? Ve bu mutluluğun sebebi ne ? Yada Mutsuzsaniz sebebi ne ?
Bekarken umursamaz bir insandim hic biseyi takmaz gezer tozardim. Nerdeyse her gece disari cikardim. Gercektende cok bos yasamisim. Evlenince dahada mutlu oldum hayatim duzene girdi bebegimi sabirsizlikla bekliyorum.

Şükürler olsun çok mutluyum...
O benim can yoldaşım.
Onun yanında mutsuz olabilmek imkansız zaten.

Bekarken umursamaz bir insandim hic biseyi takmaz gezer tozardim. Nerdeyse her gece disari cikardim. Gercektende cok bos yasamisim. Evlenince dahada mutlu oldum hayatim duzene girdi bebegimi sabirsizlikla bekliyorum.
Eşinizden önce yaşadığınız hayatı küçümsemeyin. Boş yaşamamışsınız, tam tersine gezip tozmuşsunuz ve zamanı gelince evlenip anne olmaya karar vermişsiniz. 'Hiç gezemedim hayatımı yaşayamadım' diye pişman olmayacaksınız. Bir kadının yaşaması gereken hayat bu. Eşinizle var olmadınız ki ondan önceki hayatınızda da siz vardınız ve olan insanlara da haksızlık bu söylemler.. Her şeyi sırasıyla yapmışsınız, gerektiği gibi..

Ben evliliği tadamadım nasip değilmiş eşiğinden döndüm ama. Merak ediyorum ben de hayatımda ne değişecekti. Nişanlıyken de her şey kesin söylenemiyor nikahtan sonrası çok farklı belli ki... 27 yaşındayım hala bekarım bakalım nereye kadar bekarız Allah hayırlısını nasip etsin :KK53::KK48: ama tek bir şeyden eminim iyi ki onunla evlenmemişim iyi ki nişanı atmışım gerçekten sinir krizleri geçirirdim, benim hayat arkadaşım o değilmiş iyi ki erkenden farketmişim. Benim alnımda kısmetimde başkası var belli ki, hayırlısını diliyorum... ve bekliyorum :KK53:

Ailemin maddi manevi sömürüsünden kurtuldum.
Evlilik harika. 9 yıldır mutluyum. Çok şükür.

Tek olumsuzluk bekarken param daha çoktu. Şimdi anca burçlara yetişiyoruz.

İstediğimiz gibi tatil planı gezmeler yok. Onun yerine günü birlik birseyler yapıyoruz.

Doğru insanla evli mutlu çocuklu...

Bekarken baba evimde de cok rahattim bi elim yagda digeri balda derler ya oyle simdi evlendim yine oyleyim cok sukur

Ama evlendigimden beri daha mutluyum cunku birtanecik kardesimi kaybettikten sonra cok yalniz hissediyordum cok uzuluyordum bunalimlardaydim vs simdi esimle hayata daha iyi tutunuyorum yeniden dogdum derlrr ya ben de oyle oldum ve beni artik psikolojim duzelmis mutlu goren annem babam da mutlu oluyor boylece

Yemek yapmayi ve ev isi yapmayi ogrendim baba evinde hic is yapmazdim, hic bilmezdim hep isten kacardim, hep pc basinda saatlerce.oyun oynardim ki simdi evimde is yapmaktan oturup oyun oynayamiyorum :)

Bir de evlendikten sonra isin ayri bi boyutu var ya hani :p O da tabi ki mutlu olmaya onemli etkide bir sebep :p

Evlenmeden once de rahat gezer tozardim simdi de oyleyim ama simdi arkadaslarini kendi evine cagirmak daha guzel bir duygu

Ya gecen kuzenimin dugun davetiyesi geldi uzerinde esimle beraber adimiz soyadimiz yaziyor bu bile buyuk bir mutluluk:KK36:

X