Evleniyorum spiral taktırmalı mıyım ?

if1905

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2014
43
7
30
Herkese merhabalar :) ben 22 ağustosta evleniyorum doğum kontrol hapı kullanmayı planlıyorum çünkü 2-3 sene kadar çocuk düşünmüyorum. 24ü pazartesiye denk gelecek ayrıca gidip spiralde taktırmalı mıyım ? 25i balayına gidicez bu spiral nasıl bir şey rahatsız ediyor mu ne yapsam bilemedim :KK43:

Dogum yapmayana takmıyorlar. Ama bazı doktorlar takılmaması gerekirken takıyorlar. kondomla korunsanız? hapta bana hiçbir zaman cazip gelmiyor çunku. Haplarıda en fazla 5 sene kullanın diyorlar. Tabi sizin kararınız.

Bnde taktirdim cnm doğum yapman lazım adet günü nu uzatıyor kanaman çok oluyo ilk başta agrin da oluyo ama en etkili çözüm o doğum yaptıktan sonra tak derim

spirali sana takmazlar canım. ayrıca nıye sen bişiler yapıyorsun kı, eşin yapsın :KK66:

Hapa 1 önceki adet döneminizde başlamanız gerekiyor.

Dogum yapmayana takmıyorlar. Ama bazı doktorlar takılmaması gerekirken takıyorlar. kondomla korunsanız? hapta bana hiçbir zaman cazip gelmiyor çunku. Haplarıda en fazla 5 sene kullanın diyorlar. Tabi sizin kararınız.

canım aslında nişanlımda hiiç istemiyor baya kızıyor ama hap yetmezse diye diyorum :KK43:

X