Evlenme Arefesi Başıma Gelenler

merveyilmaz13

Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2015
162
41
30
Nişanlımın annesi ile büyük kavgalar etmeye başladık oğlunu kıskanıyor benden aramı nasıl düzeltebilirim lütfen yardım edin :KK43:

Sizden neden kiskaniyor?
Biraz daha acar misiniz suc kimde onu bile bilemedim.

Hangi konuda kavga ettiniz? Çeyiz konusunda mi? Yoksa başka hususlar mu var? Çünkü her erkek annesi hemen hemen oğlunu gelininden kiskanabilir

Kavgalara karşılık vermeyin.
Anlaşamıyorsanız da saygı duymayı öğrenin, polemiğe girmeyin.
Bundan sonraki hayatınızda kayınvalideniz de olacak mesafeli olun yeter.
Oğlunu kıskanıyorsa sizden problemli bir insan demektir olabildiğiniz kadar tepkisiz kalın.

dikkate almayın onunla değil oğluyla evleniyorsunuz ona saygı duyun ama mesafenizi koruyun yumuşak görünüp tepenize çıkarmayın

Sorunumuz tamamen evlilik hazırlıkları biz erkene almaya çalıştıkça o erteliyor bu beni fazlasıyla üzüyor konuşmayıncada beni kale almıyor gelin diye nişanlıma şikayet ediyor artık çok bunaldım kayınbabamla hiçbir sorunum yok o bizi korumaya çalışıyor.Bana anlatıyor kaynanam bugün oğlumla yattım diye bu nasıl bi saçmalıktır anlayamıyorum .s annemede anlatamıyorum tepki alırlar diye.s

Sorunumuz tamamen evlilik hazırlıkları biz erkene almaya çalıştıkça o erteliyor bu beni fazlasıyla üzüyor konuşmayıncada beni kale almıyor gelin diye nişanlıma şikayet ediyor artık çok bunaldım kayınbabamla hiçbir sorunum yok o bizi korumaya çalışıyor.Bana anlatıyor kaynanam bugün oğlumla yattım diye bu nasıl bi saçmalıktır anlayamıyorum .s annemede anlatamıyorum tepki alırlar diye.s

canım sen konuşmayacaksın nişanlın konuşacak senin yerine, kavga ederek onun eline koz vermiş oluyorsun.ona, oğluna bak bana nasıl davranıyor deme fırsatı veriyosun. bunu tam tersine çevirmelisin.

canım sen konuşmayacaksın nişanlın konuşacak senin yerine, kavga ederek onun eline koz vermiş oluyorsun.ona, oğluna bak bana nasıl davranıyor deme fırsatı veriyosun. bunu tam tersine çevirmelisin.

Nişanlım annesiyle çokta iyi sayılmaz onlarıda kavga ediyorlar durmadan bunaldım ben evden çıkmadan bağıra bağıra oğlum bugün senle uyuyalım diyor kafam kazan artık napıcağımı şaşırmış durumdayım nişanlım benim yüzümden kavga edincede artık üzülüyorum bazen bana anlatıyor sıkıntılarını çok ezmiş kaynanam nişanlımı oda usanmış.s

Nişanlım annesiyle çokta iyi sayılmaz onlarıda kavga ediyorlar durmadan bunaldım ben evden çıkmadan bağıra bağıra oğlum bugün senle uyuyalım diyor kafam kazan artık napıcağımı şaşırmış durumdayım nişanlım benim yüzümden kavga edincede artık üzülüyorum bazen bana anlatıyor sıkıntılarını çok ezmiş kaynanam nişanlımı oda usanmış.s

Canım gül geç yahu o zaten çocuk gibi seni kıskanıyor ve kıskandırmaya çalışıyor uyu tabi anneciğim de gülümse arkasından bak nasıl uyuz oluyor cvp vermeyince bir müddet sonra bırakır zaten

Canısı kaynanan nişanlını ezmişse nişanlın münakaşa içinde olacak sen değil aynı şeyleri bende yaşadım inan yeri geliyor nişanlın seni silip annesini koruyor bu münakaşa içinde olma herşeyi anlatma nişanlına mümkünse gitmemeye çalış evlenene kadar.

X