- 12 Mart 2015
- 162
- 41
- 30
- Konu Sahibi merveyilmaz13
Nişanlımın annesi ile büyük kavgalar etmeye başladık oğlunu kıskanıyor benden aramı nasıl düzeltebilirim lütfen yardım edin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl kıskançlık ?evlimisiniz ,nişanlımı?
Evlilik arefesi dedigine göre nişanlı gibi duruyor.. Bi de zaten belli etmis nisanlim diye
Sorunumuz tamamen evlilik hazırlıkları biz erkene almaya çalıştıkça o erteliyor bu beni fazlasıyla üzüyor konuşmayıncada beni kale almıyor gelin diye nişanlıma şikayet ediyor artık çok bunaldım kayınbabamla hiçbir sorunum yok o bizi korumaya çalışıyor.Bana anlatıyor kaynanam bugün oğlumla yattım diye bu nasıl bi saçmalıktır anlayamıyorum .s annemede anlatamıyorum tepki alırlar diye.s
canım sen konuşmayacaksın nişanlın konuşacak senin yerine, kavga ederek onun eline koz vermiş oluyorsun.ona, oğluna bak bana nasıl davranıyor deme fırsatı veriyosun. bunu tam tersine çevirmelisin.
Nişanlım annesiyle çokta iyi sayılmaz onlarıda kavga ediyorlar durmadan bunaldım ben evden çıkmadan bağıra bağıra oğlum bugün senle uyuyalım diyor kafam kazan artık napıcağımı şaşırmış durumdayım nişanlım benim yüzümden kavga edincede artık üzülüyorum bazen bana anlatıyor sıkıntılarını çok ezmiş kaynanam nişanlımı oda usanmış.s
Nişanlım annesiyle çokta iyi sayılmaz onlarıda kavga ediyorlar durmadan bunaldım ben evden çıkmadan bağıra bağıra oğlum bugün senle uyuyalım diyor kafam kazan artık napıcağımı şaşırmış durumdayım nişanlım benim yüzümden kavga edincede artık üzülüyorum bazen bana anlatıyor sıkıntılarını çok ezmiş kaynanam nişanlımı oda usanmış.s
Bana anlatıyor kaynanam bugün oğlumla yattım diye
ben evden çıkmadan bağıra bağıra oğlum bugün senle uyuyalım diyor