Evlenmeyi düşünmüyor mu:(

Sirine_fb

Ulaş'mmm
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2015
487
469
Biz daha yeniyiz iki aylık.İki haftadır beraber yaşıyoruz mecburiyet yani ben iş için haber bekliyorum bir ay beraber kalıcağız yani.Geçen sabah ki konuşmamızdan bahsedeceğim.yatıyorduk evlilik muhabbeti geçti ben şakasına işin çook zor daha evlencende karına bakacaksında çocuklar olack bide çok zor sizin erkeklerin işi falan dedim.BU da demez mi ben evlenmeyi düşünmüyorum zaten gelmişim bu yaşıma ne evlencem diye falan ben şok tabi :KK57:çünkü ciddi başladık en baştan böyle deyince şaşırdım ne yani ciddi değilmyiz dedim ne alaka dedi illa evlenmek mi gerk falan dedi :KK61:ben ses etmedim ama surat yaptım bütün gün buda anlamış akşam geldi şaka yaptım tabi ama ilerisinin garantsini kimse veremezki ddi askerliği falan var diye ama ben çok taktım bu konuya sizce evlenmyi düşünmyor mu benimle:mad:

Bir erkeğin evlenmeyi düşünmesi için yaşanmamış ya da yaşanamamış şeyler olması gerekir, örneğin aynı evde yaşamak gibi. Siz olaya direkt evli gibi başlamışsınız çabalayacağı elde edeceği bişeyler olmalı ki erkek evlensin.

Evet bende sizler gibi düşünüyordum ama ciddi bi ilişki istedği için bnmle başladğını söyledi ilişkimzde gayet güzel gidiyor bu kasımda askere gidecek yani yaklaşık bi senesi var bir senede askerlik etti iki sene yani demek istediği yarın ne olacağımız belli değil evlenmicez demedim sadece kimse garanti veremz ki dedi ama benm bayağı aklıma takıldı..

Biz daha yeniyiz iki aylık.İki haftadır beraber yaşıyoruz mecburiyet yani ben iş için haber bekliyorum bir ay beraber kalıcağız yani.Geçen sabah ki konuşmamızdan bahsedeceğim.yatıyorduk evlilik muhabbeti geçti ben şakasına işin çook zor daha evlencende karına bakacaksında çocuklar olack bide çok zor sizin erkeklerin işi falan dedim.BU da demez mi ben evlenmeyi düşünmüyorum zaten gelmişim bu yaşıma ne evlencem diye falan ben şok tabi :KK57:çünkü ciddi başladık en baştan böyle deyince şaşırdım ne yani ciddi değilmyiz dedim ne alaka dedi illa evlenmek mi gerk falan dedi :KK61:ben ses etmedim ama surat yaptım bütün gün buda anlamış akşam geldi şaka yaptım tabi ama ilerisinin garantsini kimse veremezki ddi askerliği falan var diye ama ben çok taktım bu konuya sizce evlenmyi düşünmyor mu benimle:mad:
2 aylık beraberlik son 2 haftası beraber aynı evi paylaşma. fazla hızlı davranmışsınız. bu tepki bana bu nedenle doğal geldi

beraber yaşıyorsanız evlenmeyi düşünmemesi kadar normal bişey yok...bence..
niye şaşırdın ki?
saf olma ya aç gözünü

sen 2 aydır tanıdığın biriyle birlikten y<şarsan, evlenmeyi düşünmez çok normal
gelmişim bu yaşıma derken, kaç yaşındaki

Daha 2 aylık bir beraberliğin,son iki haftası birlikte mi yaşamaya karar verdiniz? Nasıl güvenebiliyorsunuz? O kadar haber okuyoruz ya katilse bu adam ya pskopat bi manyaksa? Yarının kimse garantisini veremez derken belkide sizi öldürmenin planlarını bile yapıyor olabilir, zira dünyanın halini görüyoruz... Ve sen bu adam benimle evlenmez mi diye düşünüyorsun daha 2 ay lık bir birliktelikte siz nasıl evlenmeyi düşündünüz oda düşündürücü. Dikkat edin...

2 aylık birliktelikte insan daha birbirini tanıyamaz ki. Aynı evde yaşıyor dahi olsanız imzadan sonra eşinin değiştiğini söyleyen çok. Bence biraz kendinizi geri çekin, istediği her şeyi elde etmiş durumda ayrılırsanız da elini kolunu sallaya sallaya gider. Neden kendini sorumluluk altına soksun ki?

zaten aynı evde yaşamaya başlamışsınız 2 ayda. bi imza atması kalmış. o da düğün demek masraf demek sorumluluk demek. niye yüklensinki bunca şeyi :KK14:

Ah şu erkekler.. Kızların hep bir zayıf tarafını bulur... Erkeklere her istediğini önlerine sermek doğru değil... Biz işin daha duygusal taraflarını düşünüyoruz ama onlar sadece alabildiklerini alıp gitmeyi düşünüyorlar... Başka baharlara gitmeyi, başka denizlere yelken açmayı... Şu an birine aşık olsa hiç düşünmeden çeker gider... Onlar daha düz mantıktır çünkü...

Arkadaşım aklın varsa o "şaka yaptım tabi Allah bilir nasip kısmet" vb laflarından sonra birlikte yaşamaya son verip araya mesafe koyar ya da ayrılırsın. Demedi deme!

Niye şok oldunuz ki? Birlikte yasamasaniz bile 2 ayda evlilik düşünmemesi çok normal. Ciddi başlamak diye bir şey olamaz, tanımadığınız insanla ne ciddiyeti yahu? Ha bu arada evlilik yalnızca birlikte yaşamak degildir. uzun yıllar birlikte yaşayıp sonrasında evlenen çiftler de var. O yüzden istediğini almış artık evlenmez yargısına da katılmıyorum.

birlikte yaşamak bence de engel değil. hevesini almış niye evlensin diye düşünmüyorum açıkçası sonuçta hevesi kaçmaya müsaitse evlendikten sonra da kaçar. benim de etrafımda birlikte yaşadıktan sonra evlenip mutlu evliliği olan çiftler var. ancak! senin haberin olsun ya da olmasın bir erkek bir kadınla evlenip evlenmeyeceğine kendi içinde 2 ayda çoktan karar vermiştir. Bu %99 böyledir. %1 lik şansın var şansına güveniyorsan devam et.

X