• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenmeyin...

Düşük olmasının adamla ne ilgisi var ben onu anlamadım ama ne diyeyim Allah kurtarsın
Diyabet 2 inusulin direnci erkekte sperm kalitesini etkiler hormonel degerleri bozdugu icin yumurta dollenebilir anca kalitesiz oldugundan dusuk olabilir.
Ben tum kontrollerimi oldum karsimiza tek bu sorun cikti ancak kilo vermeyle duzelebilir ..

Katılıyorum. Benim eşim yabancı ve benden 15 yaş büyük. Ama Türkiye de yaşayan 25-30 yaşlarındaki bir erkeğin enerjisine sahip. Beslenmesine benden cok dikkat eder(su an bana diyet koçluğu yapıyor) işten çıkıp antrenörlüge gider. Hafta sonlari aktif futbol oynar. Cocuklarla ilgilenir. Calismadigim halde ev işlerine yardım eder. Haftada ortalama 4 kez ilişkiye gireriz. Oda bendeki bir sorun yüzünden. Ona kalsa hergun yapabilir. Kişisel temizlik cok bilinçli. Bizde sexsten sonra duşa girerler ama onlar yatağa girmeden once duş alır. Hiç negatif ozelligi yok mu peki? Inanilmaz cok konuşur. Aman Allah'ım adam uykusunda bile konusuyor 😂. Ama 20 yıllık evliligimizde alıştım artık. Beynimde bir radyo düğmesi hayal ettim dayanamadığım da kapatıyorum. Fikir beni rahatlatıyor ☺️ bu arada 3 ayda tanıştık evlendik ve aynı evde yaşamaya başladık.

Evlilik sans işi kesinlikle.
Siizn adiniza cok sevindim kulaga cok eglenceli gelen bir evliliginiz var allah saglik ve huzurla daim etsin

Flört etmeden , eglenmeden evlenmeyin diyorsunuz, ikisini de yapmışsınız. Demek ki tam bu değil sırrı.

Flört sırasında ya da görüşmeler sırasında sinyal verdiklerinde göz yummamak lazım.
Gece 3 e kadar oturup sohbet ederdik bir kere de esnemezdi iste evlenince ne esnetiyor oni anlamadim ben heralde 😄

Başlığa istinaden yazıyorum : Çok geç 12 sene oldu :işsiz:

Diyabet 2 inusulin direnci erkekte sperm kalitesini etkiler hormonel degerleri bozdugu icin yumurta dollenebilir anca kalitesiz oldugundan dusuk olabilir.
Ben tum kontrollerimi oldum karsimiza tek bu sorun cikti ancak kilo vermeyle duzelebilir ..
Sperm kalitesi düşükken hala döllenme olabilmesi ilginç. Daha önce duymamıştım. Ama sonuçta doktor öyle diyorsa öyledir. Tüp bebek tedavisiyle sağlıklı sperm bulup döllenme işlemini öyle yapsalar olmuyor mu? Kusura bakmayın merak ettiğim için soruyorum.
İnsülin direnci düşükse bir süre sonra seker hastası olur zaten diyet yapması lazım. Ne kadar gamsız bir insanmış direkt kendime saygım yok davranışları... Acaba psikolog yardımı mı alsanız depresyonda olabilir mi?

Bi erkeğin bu şekilde olmasının tek suçlusu kendisi değildir anneler erkek çocuklarına bu tür şeyleri öğretmiyolar malesef herşey küçüklükte başlar... Bazı anneler resmen odun gibi çocuk büyütüyolar, sadece büyüyolar yani eğitilmiyolar... Derli toplu düzenli olmanın, temiz olmanın önemini anlatmıyolar. Sadece sizinki değil emin olun erkeklerin çoğu böyle. Bende eşimi çocuk gibi bazı konularda sürekli uyarmak zorunda kalıyorum. Ayrıca bir erkekle 5 yılda flört etseniz evlendikten sonra istediğiniz gibi biri olacağının garantisi yok. Ben eşimle internette tanıştım. Ben ki ince eleyip sık dokuyan, pimpirikli bir insan olmama rağmen... Kaderimizde olan insanları biz seçeriz ama bazen tanıdığımızı zannederiz. Allah herkesi hayırlı,doğru insanlarla karşılaştırsın.
Cok katildim su yaziniza sadece erkek yetistirmek olmamali durum erkek cocugu daha da ozen istiyor toplumumuzda

Evliliğin ilk haftalarında da böyle miydi

Tanimadan.. uzun bir sure flort etmeden... Birlikte eglenmeden evlenmeyin arkadaslar...
Ben icimi dokmek icin konu actim. Biraz nasihat de olsun istedim size... Cok iyi yurekli bir adamla yine yuregi iyi diye bir evlilik yaptim 8 ay flort ettim eglendik fena degildi.. su an 2.5 senelik evliyim ailesiyle aramizda kopru olamayan her olayda bir bahaneyle kendini hakli cikartan. Her istedigimi yapan ama bana sorarak bile beni öpen bir adamla evliyim... İyi bir insan buna hicbirsey diyemem.. Ama hergun koltukta uyuyakalmasindan enerjisizliginden ... Sagligina dikkat etmeyip kilo ustune kilo almasindan .. kisisel temizligine dis sagligina vucut temizligine ben uyarmadan dikkat etmeyen, cocuk gibi uyarmadan copu bile atmayan.. defalarca uyarmama ragmen en ufak seyleri bile yapmaya devam eden adamlarla evlenmeyin... Nasil olsa degisir demeyin... Cocuk istiyoruz iki dusuk yaptim sekeri yuzunden kilo vermesi gerek spora yazdirdim gitmez deli gibi yer uyarinca kizar.. siz siz olun once cok iyi arkadas olun kara kas kara goz degil hicbirsey... Olcun tartin.. sıkılıp yalniz kalacaginiz bir evde evli olmaktansa kendi ayaklariniz uzerinde tek basiniza mutlu olun... Sevgiler
Olumsuzluk ve pişmanlık yüklü bu kadar cümle kurdurtmuş size bu adam. Bu adamdan çocuk yapmayı neden istiyorsunuz öyleyse?

Sperm kalitesi düşükken hala döllenme olabilmesi ilginç. Daha önce duymamıştım. Ama sonuçta doktor öyle diyorsa öyledir. Tüp bebek tedavisiyle sağlıklı sperm bulup döllenme işlemini öyle yapsalar olmuyor mu? Kusura bakmayın merak ettiğim için soruyorum.
İnsülin direnci düşükse bir süre sonra seker hastası olur zaten diyet yapması lazım. Ne kadar gamsız bir insanmış direkt kendime saygım yok davranışları... Acaba psikolog yardımı mı alsanız depresyonda olabilir mi?
Hormonel degerler cok kotu durumdaysa bu olabiliyor zaten en son 1 sene once hamile kalabildim bir senedir olmuyor bu sure icerisinde kilo da aldi epey tabi... Hepsini gectim metobolizma yasi 40 cikti 31 yasinda esim saglik icin birseyler yapsin once istiyorum..

Evlenmeyin... Basligi yazinin sonundaki tavsiyelere nazaran kondu tanimadan evlenmeyin die... Kusura bakmayin tum icerigi basliga yazamadim... Hayir neden boyleyiz neden anlatilmak isteneni gormek yerine nerden saldiririm diye bakariz her olaya... Size icinizden bu yaziya saldirma durtusu veren seyi bulup oldurun... Zira dunya iyi insanlarla guzel.. sevgiler
Güldüm. Ya siz de ne dediğinizi bilmiyorsunuz cidden. İçimde saldırma dürtüsü değil de sorgulama dürtüsü var. Sorularım da çok açıktı. Verecek cevabınız var mı? Eşinizden bir sürü dert yanmışsınız. Eee diyorum ki bunlar size evlenmeyin dedirtiyorsa niye çocuk istiyorsunuz, yok bunlar incir çekirdeğini doldurmayacak meselelerse ne diye millete evlenmeyin diyorsunuz? :confused: Ayrıca "çekmektense neden boşan fikri akla gelir" demişsiniz. Çekilen şey derttir. Bir eşten beklentilerimiz farklı olabilir tabi.

Evlenmeyin değil de doğru Kişiyi bulmadıysanız evlenmeyin demek daha doğru herhalde.
Ama 8 ay Flört için kısa bir zaman değil o süre içinde az çok kendini belli ederdi diye düşünüyorum. Acaba atladınız mı bazı şeyleri ?

Peki bundan şeyin haberi var mı, evleneceğimiz erkeğin?
Şaka bir yana nereden bulacağız böyle bir erkeği?Eminim siz d eaynı evde birlikte yaşamaya başlamadan bunların farkında değildiniz, olamazdınız da..
Bir de böyle paşa gibi, kendine su almaktan aciz tipleri yetiştiren de bizim kadınlarımız.. sorun çok çok daha derinlerde biliyorsunuz ki

Bi erkeğin bu şekilde olmasının tek suçlusu kendisi değildir anneler erkek çocuklarına bu tür şeyleri öğretmiyolar malesef herşey küçüklükte başlar... Bazı anneler resmen odun gibi çocuk büyütüyolar, sadece büyüyolar yani eğitilmiyolar... Derli toplu düzenli olmanın, temiz olmanın önemini anlatmıyolar. Sadece sizinki değil emin olun erkeklerin çoğu böyle. Bende eşimi çocuk gibi bazı konularda sürekli uyarmak zorunda kalıyorum. Ayrıca bir erkekle 5 yılda flört etseniz evlendikten sonra istediğiniz gibi biri olacağının garantisi yok. Ben eşimle internette tanıştım. Ben ki ince eleyip sık dokuyan, pimpirikli bir insan olmama rağmen... Kaderimizde olan insanları biz seçeriz ama bazen tanıdığımızı zannederiz. Allah herkesi hayırlı,doğru insanlarla karşılaştırsın.
herzaman oyle olmuyor aslinda. benim kv bu tlc deki yabancilarin cektigiistifcilerin evleri gibi bir evde yasiyor pislikten cocugu evine goturemedim 2 yildirbende hic gitmedim dusunun, ama esim benden kat kat titiz bir insandir

Cok katildim su yaziniza sadece erkek yetistirmek olmamali durum erkek cocugu daha da ozen istiyor toplumumuzda

Kesinlikle 👍 şahsen benim henüz kızım yok ama oğlum var. Eğer birgün nasip olurda kızım da olursa kızıma ne öğrettiysem oğluma da onu öğretirim. Temizlikse temizliği, düzense düzeni, nezaketi, saygıyı, güzel konuşmayı, herkese karşı bilhassa kadınlara güzel davranmayı.... Allah o günleri de göstersin ama herşey eğitimden geçiyor
En basitinden kişisel temizlik ne zaman öğrenilir? Küçükken değil mi hepimiz küçükken o alışkanlığı kazanırız . Bu basit gibi görünen ama hayat memat meselesi bi konu
Eğer evli bir erkek çorabını afedersiniz donunu ortalıkta bırakabiliyosa eksik olan bişeyler var demektir . Bir kadın aynı şeyi yapsa hemen pasaklı damgası yer ama insan insandır , kadını erkeği yok ....

Kesinlikle 👍 şahsen benim henüz kızım yok ama oğlum var. Eğer birgün nasip olurda kızım da olursa kızıma ne öğrettiysem oğluma da onu öğretirim. Temizlikse temizliği, düzense düzeni, nezaketi, saygıyı, güzel konuşmayı, herkese karşı bilhassa kadınlara güzel davranmayı.... Allah o günleri de göstersin ama herşey eğitimden geçiyor
En basitinden kişisel temizlik ne zaman öğrenilir? Küçükken değil mi hepimiz küçükken o alışkanlığı kazanırız . Bu basit gibi görünen ama hayat memat meselesi bi konu
Eğer evli bir erkek çorabını afedersiniz donunu ortalıkta bırakabiliyosa eksik olan bişeyler var demektir . Bir kadın aynı şeyi yapsa hemen pasaklı damgası yer ama insan insandır , kadını erkeği yok ....
Simdiden yapiyorum bunu ben.. biri 7 digeri 4,5 yasinda.. yatmadan camasirlarinki sepete attiriyorum zor gelirse makinanin icine atin diyorum... biz alistiririz ilerde insallah yaparlar

Back
X