• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evler niye bu kadar pahali:(((

Oda bişey mi biz ilçede yaşıyoruz burda bile evler 130 dan başlıyor sıfır evler 10 senelik olanlar 100 falan kaldi ki oralar nasıl olsun

1 ayda bulduk, ıcıme sındı derken sıte oldugu ıcın ve ıcınde marketten kuafore hersey oldugu ıcın ıcıme sındı ama sımdıkı aklım olsa balkonsuz ev almazdım. Ne kada ekmek o kadar kofte derler ya:)

Calısıyorum ve calısmazam odememız ımkansızdı
canim simdi evler hep balkonsuz malesef.
butun plazalar,residensler yani lux yapilarin hepsi balkonsuz

1 ayda bulduk, ıcıme sındı derken sıte oldugu ıcın ve ıcınde marketten kuafore hersey oldugu ıcın ıcıme sındı ama sımdıkı aklım olsa balkonsuz ev almazdım. Ne kada ekmek o kadar kofte derler ya:)

Calısıyorum ve calısmazam odememız ımkansızdı
Bizimde 1 ayı geçiyo arayalı bnde clsmk istiyorum

canim simdi evler hep balkonsuz malesef.
butun plazalar,residensler yani lux yapilarin hepsi balkonsuz
Bızımkı lux sayılmaz:) Ya balkon onemlı cunku bızde ardıye tarzı bı depolama alanı yok. Camasılarları felan odada asıyorum, cocuk olunca salonda asarım artık:) Yatak odam buyuk olda balkonu dert etmez oraya kocaman bı dolap yaptırırdım ıvır zıvırımı toplasın dıye. Karsımızdakı sıtede aynı yukseklıkde ama balkonu var, ordada sosyal donatı bızımkı kadar yok ama, ılerde belkı burayı satar Istanbuldan gıdersek elımızdekı parayla ıstedıgımız evı alabılırız belkı

Benim biraz şans mı diyelim tesadüf mu evim 1 sene satılık kaldı ocakta düşük fiyata sattık çünkü muhitte ki ev fiyatlarida düşmüştü 1 ayda hemde başka bir şehirde bulup taşındık Allahtan aldığım evide değerinin altında altında aldık kaybımız olmadı çok şükür. Birde imara yeni açılmış yerler ilk başta fiyatları uygun oluyor 3,5 senede fiyatta fark ediyor tabi ıstanbul nasıl bilemem ama her yerde aynıdır bu sistem
İstanbul pahalı cmm sen nerdesin ki

Ben de hamıleyım ve calısıyorum:KK43: 15 aylık olana kadar kendım bakmam hayal, en fazla 3,4 ay ucretsız ızın kullasam luks dıyorum. Bence sız yavastan ıs arayın, tabı esınızın gelırı yuksekse bılemem de eger pesınatsız ev alacaksanız en azından sız pesınatı kredı cekersınız.
Cnm bn istiyorum da eşim yanasmıyor pek olurda ev alırsak sikisirsak diyo bide kizim beni çok ariyo ewden çıkalım hemen anne babaaaa

Bızımkı lux sayılmaz:) Ya balkon onemlı cunku bızde ardıye tarzı bı depolama alanı yok. Camasılarları felan odada asıyorum, cocuk olunca salonda asarım artık:) Yatak odam buyuk olda balkonu dert etmez oraya kocaman bı dolap yaptırırdım ıvır zıvırımı toplasın dıye. Karsımızdakı sıtede aynı yukseklıkde ama balkonu var, ordada sosyal donatı bızımkı kadar yok ama, ılerde belkı burayı satar Istanbuldan gıdersek elımızdekı parayla ıstedıgımız evı alabılırız belkı
balkonsuzluk cok zor,iyi bilirim.benim 1 balkonum var o bile yetersiz.camasirlara kurutma makinasi kullaniyorum .yani asacak yerim yok:(

Bn avcilarda oturuyorum da beylikduzu Büyükçekmece istiyoruz uygun yerler esenyurt da var orayı da biz istemiyoruz bugün gurpinar a gittik bayildim ya

gür pınarda denize yakın apartman var. genelde boş. nereye baktığını bilmiyorum ama. kayan binalar var. iyice araştırın almadan önce. yeri sağlam olmadığı için kayıyormuş.

balkonsuzluk cok zor,iyi bilirim.benim 1 balkonum var o bile yetersiz.camasirlara kurutma makinasi kullaniyorum .yani asacak yerim yok:KK43:
Kurutma makınesı koyacak yerımde yok banyoda .Zor evet ama kendı evım dıye avunuyorum. 2 senede 100bın kar etmem de sevındırıyo, ılerde daha ıyısını alabılırım umarım

Back
X