- 10 Nisan 2015
- 19
- 1
- 37
- Konu Sahibi esrayilmaz12
Benim derdim annemle ne giysem kızıyor yok evli barkli etek giyerimi dar giyer mi ben mi alinganim yoksa hakli mi anlamadim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evlenince neden giyilmiyormuş.Annene deki evlendim diye üstüme ölü toprağımı atayımBenim derdim annemle ne giysem kızıyor yok evli barkli etek giyerimi dar giyer mi ben mi alinganim yoksa hakli mi anlamadim
Eşin bir şey demiyorsa annen neden karışıyor anlayamadımBenim derdim annemle ne giysem kızıyor yok evli barkli etek giyerimi dar giyer mi ben mi alinganim yoksa hakli mi anlamadim
Desene annene ki " kocam demiyor ir şey sana ne oluyor". Ayyy aynısını benim annemde diyor, bende ona bunu diyorum . Sonra da kocama geçiyor laf ki koca olsa sana böyle giydirmez diye. Bende he he diyorum geçiyorum. Durupta ona mı alıncam can sıkcam.
Allah allah evlenince ne oluyormuş ki , insan öncekine göre dikkat etmiyor değilBenim derdim annemle ne giysem kızıyor yok evli barkli etek giyerimi dar giyer mi ben mi alinganim yoksa hakli mi anlamadim