EVLİ BAYANLAR BİLİR....

twitii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2015
95
28
Kızlarrr konuyu buraya açmayacktm ama cinsellik bölümüne açamadığım içim mecbur kaldım...sormak,öğrenmek zorundayım bir buçuk yıllık evliyim eşimle Bi sorunumuz yok tuzu biberi hariç.ama sorun bilmiyorum Bi erkek kaç günde Bi birlikte olmak ister eşim 5 gundee Bi haftada bir fln istiyor...evli Bi erkek için uzun Bi ara değil mi...bende mi Bi eksiklik var acaba ki birlikte olunca da gayet mutlu anlamadım yorumlarnzı bekliyorum

Kızlarrr konuyu buraya açmayacktm ama cinsellik bölümüne açamadığım içim mecbur kaldım...sormak,öğrenmek zorundayım bir buçuk yıllık evliyim eşimle Bi sorunumuz yok tuzu biberi hariç.ama sorun bilmiyorum Bi erkek kaç günde Bi birlikte olmak ister eşim 5 gundee Bi haftada bir fln istiyor...evli Bi erkek için uzun Bi ara değil mi...bende mi Bi eksiklik var acaba ki birlikte olunca da gayet mutlu anlamadım yorumlarnzı bekliyorum
Siz ona yaklastiginizda istemiyor mu? Belki sizden de bir hareket bekliyordur.

Bende hep olsun istemiyorum sadece Bi erkek için uzun Bi sure diye düşünüyorum

Bence kocaniz cekingen beim esime hergun uanassam hergun yapiyoz ama ben kendimi geri cekip esimi beklersem 2 gunde bi oliyo sen bastan cikar bence:-):-)

Sen yanaş canım cilve yap zaten kocan asla hayır diyemez :) kendisi stresli kafada tilkiler geziniyosa oyüzden seks aklına gelmiyo olabilir normal böyle durumlar canını sıkma senin yapman gereken ona hatırlatmak anlafın sen onu :KK66:

Esinzin calistiqi is zor we yorucuysa olabilir gayet normal. Bnde bir bucuk yillik ewliyim we esimin isi cok zor ordan biliyorum

Cilve yapıp yanaştıgımı söyleyemem açıkçası galiba hep ondan bekliyorum işide yorucu evet..

İş yerinde yoruluyorsa normal canım.bende yeni evli sayılırım bizimde 10 günde bşr neredeyse.
Çok yoruluyor sızıp kalıyot zaten.takma kafana ,ben ilk zamanlar çkk takmıştım neden istemiyo diye.senle bi derdi yoksa yorgunluk vr tembelliktendir.

Hem işi yorucu hem de işve cilve yapmıyorsanız bence çok iyi haftada bir.

Bir standardı yok ki bunun...kişiye ve duruma göre değişir
Herkesin ne kadar sürede bir istediğine kimse karışamaz :KK59:
Hem niye evli bayanlar bilsin ki... ben evli olduğum halde bilemiyorum, genel geçer bir yargıya varamıyorum mesela?? :cool:

benim eşim işi ağırken haftada 2 en fazla 3 olurdu ki birini mutlaka ben başlatırdım.
sonra işi değişti şimdi hergün olsa hayır demez.
fosur fosur uyuyorum. sürekli ık mık sesim çıkıyor gebeliğin son ayındayım.
tipim kayık karnım çatlak dolu.
cilve desen eksi binbeşyüz.
karnımı lastikli donlar sıkıyor diye anane geceliği ile uyuyorum.
ama adam hala yanaşmaya çalışıyor.
işle çok alakası var.
bir de protein ağırlıklı beslendiğinde daha aktif oluyor soyliyim yani otunu az kes etini bol tut. :KK70:

X