Evli bayanlar nolur yardım edin..

lesyy

Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2013
20
0
Arkadaşlar merhaba, sizlerin yardımına ihtiyacım var. Ben nişanlıyım ve nisanlimla birseyler yasadim. Iliskiye girme durumumuz kesinlikle olmadi fakat acik konusayim surtunerek birlikte olduk kiyafet filan yoktu. Adetime 5 gun vardi ve ben agri kesici ictigim an adetim kesilir hemen. Birlikte olduktan sonra ne agri ne yanma hicbir sey yoktu ertesi gun baktim kan gelmis ama acik pembe bir kan tabi idrara ciktigimda ise adet kanı gibi kahverengimsi koyu kan aktı. Ped taktim pedime de duz cizgi seklinde cok koyu kahverengi kan gelmis. Fakat ne yanma ne agri hicbir sey ne iliskide oldu ne iliskiden sonra. Acaba kizlik zarim bozulmusmudur ?

Eksik yazmisim iliskiden 1 gun sonra basim agriyor diye dolorex icmistim agri kesici. Normalde 23unde adet olmam lazimdi adet de olmadim. Acaba o adet kanim miydi ilac ictim diye de kesildi yoksa kizlik zarimdan gelen kanmiydi anlayamadim ?

Bi de ertesi gune kan gelmez diye biliyorum bozulmussa o an gelmesi lazjm. Adettir o. Onden ufak bi kanama olmustur devami sonra gelir. Arada olur oyle

Sonuçta nişanlin değil mi? ne bu telaş.. madem okadar önemi vardı 'kızlık zarı' ozaman girmeseydin bu hallere

kanama o an olmadıysa büyük ihtimalle bozulmamıştır kızlık zarın ama şöyle bir durum varki bazen hiç kanama olmayabilir çünkü bazı kızlık zarları esnektir ancak normal doğum ile bozulur...

Cevaplariniz için teşekkür ederim hanımlar.. Peki ben özel hastaneye muayeneye gitsem kayıtlara işler mi hala babamın üstüne kayıtlıyım neticede ?

Öyle sanıldığı kadar kolay bi şey değil endişelenme bozulmamıştır.bozulması için en az 2 3 cm içine girmesi lazım :KK54:

Sadece ozel muayenehanesi olan jinekologlar kizlik zari muayenesi yapiyo ne devlet nede ozel hastaneler muayene yapmiyo kayitlara gectigi icin surtunmeyle kizl

Sadece ozel muayenehanesi olan jinekologlar kizlik zari muayenesi yapiyo ne devlet nede ozel hastaneler muayene yapmiyo kayitlara gectigi icin surtunmeyle kizlik zari bozulmaz deniyo fakat siddetli surtme olduysa bilemeyiz anca doktor gorerek karar verebilir ona . surtunme sonucu derini tahris etmis olabilir kan ordan gelmistir belki. Bende doktora gittim kizlik zari muayenesine doktor bakti dort dortluk bakiresin hic bi sorun yok kizlik zarinda dedi benmde kasinti sonucu hafif kan gelmesinden dolayi gitmistim icin rahatlicaksa git gorun derim bunun verdigi rahatlik hic biseyde yok cunku

Öyle sanıldığı kadar kolay bi şey değil endişelenme bozulmamıştır.bozulması için en az 2 3 cm içine girmesi lazım :KK54:
bişey sorabilr miyim? Peki kıyafet yada camaşırında ped varken kızlık zarı bozulur mu? Oraya kadr girmez dimi

X