evli bayanlar yada bilgisi olan arkadaşşlar bakar mısınızz

sylg

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2014
61
9
arkadaşlar yaa benim merak ettiğim bir şey var düğün günü evden çıkınca şimdi önce kuaföre
gidiyor gelin daha sonra baba evine geliyor ve evden çıkıyor bu sırada duygusal anlar felan
ve düğün saatine kadar saç makyaj nasıl muhafaza ediyorsunuz tekrar kuaföre mi gidiliyor
tecrübesi olan arkadaşlar bilgilendirebilir mi

kimse bilgilendirmeyecekmii :KK43::KK43: ayrıca bu izlendi işareti ne oluyor anlamadım yaaa:mad:

Ben evlenirken aynen oyle oldu once kuafor sonra fotograf cekimi sonra tekrar ev. Ben onceki gunden aglamaya baslamistim. Kuaforde falan da agladim. Ama evden cikarken icimden bi parca koptu sandim. Yigilip kalcaktim yere. Makyajdan sonra bidaha kuafore gidilmiyor. Yanima kendi makyaj malzemelerimi almistim. Dugun yerine gidince uzerinden gecmistim. Ama benim cocugum olsa onu evden cikarmicam. Fotograftan dugun yerine yollarim heralde. Oyle bi sansin varsa sen de eve donme kuaforden sonra.

Ben evlenirken aynen oyle oldu once kuafor sonra fotograf cekimi sonra tekrar ev. Ben onceki gunden aglamaya baslamistim. Kuaforde falan da agladim. Ama evden cikarken icimden bi parca koptu sandim. Yigilip kalcaktim yere. Makyajdan sonra bidaha kuafore gidilmiyor. Yanima kendi makyaj malzemelerimi almistim. Dugun yerine gidince uzerinden gecmistim. Ama benim cocugum olsa onu evden cikarmicam. Fotograftan dugun yerine yollarim heralde. Oyle bi sansin varsa sen de eve donme kuaforden sonra.
çookkk teşekkür ederim canıımm benim kuzenim sabah erken evden çıkmıştı ve ne saç yapıldı ne makyaj evden çıktıktan sonra kuaföre gitti. ama bir çok kişiyle konuşunca herkes kuaförden sonra evden çıkıyor :KK43:

herkeze hayırlı evlılık olmasını dılerım

isinize belki yarıcak ev dekorasyon tadılat işleri yapan evim sahane konseptinde calısan bi firma var
yanlız tabıkı ucret karsılıgında :)
salon
mutfak
banyo yenıleme
daıre boya badana yapan firma işin ehli firmadır
taksıt ımkanı da var
dileyene benım referans gosterırsenız sıze ozel ındırım saglanır.

gelin başları genelde kazık gibi oluyor, spreyin dibine vuruyorlar...
akşama kadar idare etsin diye..
makyaj da şimdi porselen makyaj olayı var, akmıyor siz silene kadar...

eee zaten bir de o gün baba evine gelince biblo gibi oturacaksınız, yapacağınız bir iş yok,
sabit bir şekilde oturunca bozulmalar olmaz...

yani çok sıkıntı olmuyor ama bazı arkadaşlar bahsetmiş eğer ciddi bir problem olacağını düşünüyorsanız kuaförünüzle görüşün, düğüne son bir saat kala tekrar bir düzeltmeler yapsınlar..tabi kabul ederler mi orasını bilemem...

ama bence çok da sorun olmaz, kendi malzemelerinizle de halledebileceğiniz şekilde bozulmalar olur en fazla...
biraz ruj tazelemek gerekir, biraz da belki allık..
onun dışında sıkıntı olmayacaktır bence...

gelin başları genelde kazık gibi oluyor, spreyin dibine vuruyorlar...
akşama kadar idare etsin diye..
makyaj da şimdi porselen makyaj olayı var, akmıyor siz silene kadar...

eee zaten bir de o gün baba evine gelince biblo gibi oturacaksınız, yapacağınız bir iş yok,
sabit bir şekilde oturunca bozulmalar olmaz...

yani çok sıkıntı olmuyor ama bazı arkadaşlar bahsetmiş eğer ciddi bir problem olacağını düşünüyorsanız kuaförünüzle görüşün, düğüne son bir saat kala tekrar bir düzeltmeler yapsınlar..tabi kabul ederler mi orasını bilemem...

ama bence çok da sorun olmaz, kendi malzemelerinizle de halledebileceğiniz şekilde bozulmalar olur en fazla...
biraz ruj tazelemek gerekir, biraz da belki allık..
onun dışında sıkıntı olmayacaktır bence...
çookk teşekkür ederim canım ben en çok aglarken bu rimel göz kaleminin akmasından korkuyorum fondötenin üstüne akıyormuşş ayy felaket tellalıyım :)

çookk teşekkür ederim canım ben en çok aglarken bu rimel göz kaleminin akmasından korkuyorum fondötenin üstüne akıyormuşş ayy felaket tellalıyım :)

bunları aslında bende düşünüyorum, ağustos ayında düğünüm var nasipse..
ama yani ilk gelin de bizler değiliz :) elbet kuaförler de bu durumu hesaba katarak yapıyorlardır...
şimdi bir de porselen makyaj diyorlar, o olduğu sürece hiç sıkıntı çıkmıyormuş...

hayırlısı artık :) bizde inşallah hayallerimizde ki gibi gelinler oluveririz.

Zaten ayna her an elimizde olursa yolda izde düğün salonuna varmadan biraz toparlanırız...
sonra da gelin odası oluyor, orada biraz tazelenir makyaj... olup biter diye düşünüyorum :)

Sabah 4te anadolu yakasından Fatihe kuaföre geldik. 6da giyindik ettik ciktik kuaförden. Fotografcimizla buluştuk. Fotolarimizi cekti farkli farkli yerlerde.
Sonra saat 12de baba evinde olduk. Hic ağlamadim kendimi tuttum.
Sonra tekrar karsiya düğün mekanina geldik. Orda da fotolarimizi cektiler falan.
Ondan sonra akşam oldu annemler giderken cok agladim.
Makyajim falan hiiic bozulmamısti. Bunu kuaförume borcluyum.
Kendisi çok ünlü bir kuafordur zaten. ..

Sabah 4te anadolu yakasından Fatihe kuaföre geldik. 6da giyindik ettik ciktik kuaförden. Fotografcimizla buluştuk. Fotolarimizi cekti farkli farkli yerlerde.
Sonra saat 12de baba evinde olduk. Hic ağlamadim kendimi tuttum.
Sonra tekrar karsiya düğün mekanina geldik. Orda da fotolarimizi cektiler falan.
Ondan sonra akşam oldu annemler giderken cok agladim.
Makyajim falan hiiic bozulmamısti. Bunu kuaförume borcluyum.
Kendisi çok ünlü bir kuafordur zaten. ..
öncelikle mutluluklar dilerim nee güzel ya maşallah çok şanslıymışsınız birde büyük şehirlerde olanak daha fazla oluyor ben fazla büyük olmayan bir şehirdeyim. artık bozulursa arkadaşların dediği gibi artık gelin odasında halledeceğim

bunları aslında bende düşünüyorum, ağustos ayında düğünüm var nasipse..
ama yani ilk gelin de bizler değiliz :) elbet kuaförler de bu durumu hesaba katarak yapıyorlardır...
şimdi bir de porselen makyaj diyorlar, o olduğu sürece hiç sıkıntı çıkmıyormuş...

hayırlısı artık :) bizde inşallah hayallerimizde ki gibi gelinler oluveririz.

Zaten ayna her an elimizde olursa yolda izde düğün salonuna varmadan biraz toparlanırız...
sonra da gelin odası oluyor, orada biraz tazelenir makyaj... olup biter diye düşünüyorum :
iinnşallah canım hayalleriimizde ki gibi bir gelin oluruz :) artık gelin odasında elimizde makyaj malzemesi uğraşır dururz :).porsenel makyaj var ama benim bulunduğum şehirde bu konuda iyi olan kuaförleri bulmakta zorlanırım gibime geliyor :)

iinnşallah canım hayalleriimizde ki gibi bir gelin oluruz :) artık gelin odasında elimizde makyaj malzemesi uğraşır dururz :).porsenel makyaj var ama benim bulunduğum şehirde bu konuda iyi olan kuaförleri bulmakta zorlanırım gibime geliyor :)

aslında her şehrin kendine göre zorluğu var bu konuda...
ben Ankara da yaşıyorum, bir çok yer de porselen makyaj yapılıyor ama işte bu defa da ulaşım sıkıntısı oluyor... git yaptır, eve gel, sonra geri git oradan düğün salonuna falan derken vakit olmuyor...

bakalım neler yaşanacak, atlatalım şu stresi biran evvel :KK51:

aslında her şehrin kendine göre zorluğu var bu konuda...
ben Ankara da yaşıyorum, bir çok yer de porselen makyaj yapılıyor ama işte bu defa da ulaşım sıkıntısı oluyor... git yaptır, eve gel, sonra geri git oradan düğün salonuna falan derken vakit olmuyor...

bakalım neler yaşanacak, atlatalım şu stresi biran evvel
hakkımızda hayırlısı olsun artık canımm inşallah en güzel şekilde geçer o günümüz :KK56::KK60:

O aglama olayi tahmin ettigin gibi olmuyor. Tutmaya calisacaksin kendini gozlerin dolacak belki 1-2 damla yas akacak. :) zaten hos durmaz gelinin hickira hickira aglamasi. İcine akitiyosun goz yaslarini malesef :KK43: bak simdi aklima o an geldi balayinda bile etkisinden cikamamistim :KK43:((

O aglama olayi tahmin ettigin gibi olmuyor. Tutmaya calisacaksin kendini gozlerin dolacak belki 1-2 damla yas akacak. :) zaten hos durmaz gelinin hickira hickira aglamasi. İcine akitiyosun goz yaslarini malesef :KK43: bak simdi aklima o an geldi balayinda bile etkisinden cikamamistim :KK43:((
inşallah dediğin gibi olur ccanıım ben ağlarken kendimi tutma konusunda çok başarısızım :) kendimi tutmaya çalıştıkça daha çok ağlıyorum artık makyaj olurssa belki onu düşünerek tutmaya çalışırım :)

Ahh sorma kuaförden cıktı fotograf cekımı sonra ev herkes evdeydı zaten ben agladım bırde uzun kaldık evde :KK53: sac bozulmadı onda sorun yoktu ama makyaj ıster ıstemez dayanamadı bırde ben aptal gıbı makyaj malzemelerımı kendı evıme goturmusmuyum :KK17: kızlar kendı malzemelerıyle duzeltmeler yaptılar :21:

Ahh sorma kuaförden cıktı fotograf cekımı sonra ev herkes evdeydı zaten ben agladım bırde uzun kaldık evde :KK53: sac bozulmadı onda sorun yoktu ama makyaj ıster ıstemez dayanamadı bırde ben aptal gıbı makyaj malzemelerımı kendı evıme goturmusmuyum :KK17: kızlar kendı malzemelerıyle duzeltmeler yaptılar :21:
ahh canım yaaa kim bilir ben ne hallere girecem aklımda bulunsun şimdiden makyaj malzemesini yanına almayı unutmamalıyım :KK52:

X