- 19 Şubat 2012
- 718
- 38
kızlar hepinize merhaba. başımA gelen bir olayı sizlerle paylaşmak istiyorum. kendi ön yargımla mı davrnıyorum yoksa düşüncelerim doğru mu size danışmak istedim. ona göre tavrımı belirlemek adına.. bizim tam karşı komşumuz evli birisi bahsediceğim kişi. normalde sohbetimiz yok, yakınlığımız ve konuşmuşluğumuz yok ama 27 yıldır aynı mahallede oturuyoruz. neyse.. ben işe giderken bir keresinde günaydın. saçını hep böyle yap dedi. çok şaşırdım, komşu diye günaydın dedim geçtim sonraki günlerde. sonra yanında birileri varken günaydınlaşmamaya başladık. bugün ise. arkam dönüktü yolda annemi bekliyordum alışverişe gidecektik. bu geldi birileriyle konuştu sonra onlardan ayrılıp tam zıt yöne yürüyüp bana yine laf attı.. kapıdamı kaldın dedi. anne beklemece dedim. hmm ben de kaldın sandım vs diyip lafı uzatmak istedi. bu arada adamın eşi beni ve ablamı çok sever takdir eder. şimdi sizce bu adamın fikri zikri nedir kızlar.. benim düşündüğüm gibi hinlik peşinde midir yoksa masumca mıdır. bu arada aile yapısı mutaasıp. eşi kapalı, bense tam zıttı.. teşekkür ederim hepinizi öpüyorum.