Evli olmayan birine bekaret testi doktor nasil karsilar?

Biri beni aydınlatabilir mi? Konu sahibi zinaya karşı değil, ilişki yaşamak ona göre doğal, 4 kez yaşamış ve pişmanlık duymuyor. Ama zarı esnek mi değil mi? onu öğrenmek istiyor. Neden? Esnekse ne olacak ki? Ooo esnekmiş hala bakireyim demek ki deyip rahatlayacak mı?

Aynen aklı sıra evlenecegi adamı kandıracak. Nasılsa esnek her türlü devam..

Esnekmis haci kaldigimiz yerden devam bam bam bam

Baska ne olabilir ben mi cok kotuyum

Adli bir mesele olabilir ki gayet olağan bir durumdur. Doktor sen çıktıktan 10 dk sonra unutur. Kime ne ki? İster alır boynuna asarsın. Kimseyi alakadar etmez doktor dahil.

Doktordan rapor istiyorsan onu sana vermez Adli bir mevzu dışında böyle birşey mümkün değil
Ama muayene Edip bilgi verir

Sorduğun soruyla alakalı bir problem yok.Doktor birşey demez ama saçma gelebilir.

Madem bakirelik senin için önemli degil bakirelik testini neden yaptırıyorsun bu bir? Neden direk ilişki sırasında problem oluyor diye direk gitmiyorsun.Sordugun soruyla bazı arkadaşlara verdiğin cevaplar tezat.

Evli oldugumu soylemedim? Nerden biliyosunda yorum atiyosun dedim koni disina cikmasak?
Neyse ne olduğu beni ilgilendirmez sizin hayatınız ayrıca doktorda bı tepki göstermez gösterecek olsa bile burda diğer hanımlara cevap verdiğiniz gibi doktora ddz cevap verirsiniz

Arkadaş 16 Temmuz da ilk gece korkum var yazmış,
16 temmuzda başka bir konu açıp inançsızım yazmış ve orda pilates hocasıyım yazmış ve 22 yaşındaymış .
27 temmuzda nişanlımdan ayrılamam bana sahip oldu kendisi yazmış,
29 temmuzda yaşım 21 yazmış,
bi ara ayrılmışlardı ,
21 Ağustos ta nefsime hakim olamıyorum 89 kiloyum dedi pilates hocası 89 kilo
sonra nişanlımın yeni çıkan hayalleri diye girdi konuya babası askerden önce olmaz mı ne demiş çocuk tıp okuyacakmış, sonra birisinden hoşlandı avm de çocuk özledim deyip önünde yemek yemiş buna sormamış ,
sonra barıştılar küstüler şimdi çocuk gelişimci ay beynim yandı yeminle
şimdi de 4 kere denedim patlamadı ay çocuk kimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…