- Konu Sahibi guclukadin28
-
Aynen doktor senin yüzünü 5 dk sonra hatırlamaz bile merak ettiğin bir şey varsa git sorIliskide zorlaniyorsaniz gidebilirsiniz ne var bunda? Doktorun da isi gucu yok sizi ayiplayacak. Onlar gunluk hastalarini bitirme derdindeler.
Kes artik sesini?
Aynen aklı sıra evlenecegi adamı kandıracak. Nasılsa esnek her türlü devam..Biri beni aydınlatabilir mi? Konu sahibi zinaya karşı değil, ilişki yaşamak ona göre doğal, 4 kez yaşamış ve pişmanlık duymuyor. Ama zarı esnek mi değil mi? onu öğrenmek istiyor. Neden? Esnekse ne olacak ki? Ooo esnekmiş hala bakireyim demek ki deyip rahatlayacak mı?
Biri beni aydınlatabilir mi? Konu sahibi zinaya karşı değil, ilişki yaşamak ona göre doğal, 4 kez yaşamış ve pişmanlık duymuyor. Ama zarı esnek mi değil mi? onu öğrenmek istiyor. Neden? Esnekse ne olacak ki? Ooo esnekmiş hala bakireyim demek ki deyip rahatlayacak mı?
Aynen aklı sıra evlenecegi adamı kandıracak. Nasılsa esnek her türlü devam..
Esnekmis haci kaldigimiz yerden devam bam bam bam
Baska ne olabilir ben mi cok kotuyum
ünite 2: Ahlakçılık nedir :)
Ele verir talkini, kendi yutar salkimi da diyebilirizünite 2: Ahlakçılık nedir :)
Neyse ne olduğu beni ilgilendirmez sizin hayatınız ayrıca doktorda bı tepki göstermez gösterecek olsa bile burda diğer hanımlara cevap verdiğiniz gibi doktora ddz cevap verirsinizEvli oldugumu soylemedim? Nerden biliyosunda yorum atiyosun dedim koni disina cikmasak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?