evli olup ailesi sahipsiz bırakmayan varmı

yumurta11

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2015
77
29
Merak ediyorum evlendikten sonra aileniz nasıl oldu size karsı
Sen artık elsin bizden cıktım gibi ni cümle kurdum yoksa canım ciğerim deyip koltuk altınamı aldı

İnsanda torun sevgisi demi olmaz ya etrafta babam annemle yasıt olan akraba ları görüyorum millet işini gücünü bırakıyor bizimkiler simdiden bize güvenmeyin hatta babam bu insanlar kendilerine dert arıyorlar diyor dert kim torun bakmak

Benim düzeni var kimseyle ugrasmam diyor torun bakanlar Lada kendince dalga geciyor kafa yok bu insanlarda diyor rahat edicegi yerde torun bakıyorlar diyo

Sinirden bazen uykum kacıyor bunu hırs be adam..

Kişiden kişiye göre değişiyor demekki. Bizimkilerde benden alıp kendi nüfusuna geçirecek o derece duskunler. Bunu sevgisizlik ya da farklı bişey olarak algılama bence. Belki artık dinlenmek istiyorlardır.

Değişik bir aile yapısı.
Şimdi bunu gelin açsa anlarım da evin kendi kızı açınca biraz tuhaf kaçıyor.
Üzülme kabullenmeye çalış yapacak bir şey yok gibi.
o_O

herkes farklıdır illa ki
benim ailem hiçbir zaman bizden çıktın mantığında olmadı.
hatta 1.5 aylık bebeğimle onların yanına yerleştim eşimle ayrıyız
maddi manevi her şeyiyle ilgileniyorlar, ben henüz çalışmıyorum.
5 aydan fazla oldu.

herkes farklıdır illa ki
benim ailem hiçbir zaman bizden çıktın mantığında olmadı.
hatta 1.5 aylık bebeğimle onların yanına yerleştim eşimle ayrıyız
maddi manevi her şeyiyle ilgileniyorlar, ben henüz çalışmıyorum.
5 aydan fazla oldu.
Ne şanslısın etrafımdaki herkez torunlarıyla nasıl ilgileniyolar

Kaynanam bile kızının cocuk ları geldi Yeni halı almıştı ve koltuk cocuk tutuklu makasla kagıt kesicem diye benim gözüm koltukta sabahı dedim anne ne verdin eline makası ya koltuğu kesse dedim aa dedi ben elinden alırsam bidaha gelmek istemezler ben naparım torunsuz evlatsız dedi

Allahtan babamın bu düsüncrlerini esim bilmiyor rezil olurdum yoksa

Ne şanslısın etrafımdaki herkez torunlarıyla nasıl ilgileniyolar

Kaynanam bile kızının cocuk ları geldi Yeni halı almıştı ve koltuk cocuk tutuklu makasla kagıt kesicem diye benim gözüm koltukta sabahı dedim anne ne verdin eline makası ya koltuğu kesse dedim aa dedi ben elinden alırsam bidaha gelmek istemezler ben naparım torunsuz evlatsız dedi

Allahtan babamın bu düsüncrlerini esim bilmiyor rezil olurdum yoksa

Bizimkiler de böyle, mesela koltuğa halıya çok bezini açtığımda çişini yapmış ya da kusmuştur.
Tedirgin olduğumda bana kızıyor annemle babam; bebek o rahat bırak diye.

Babamla anneeeem :KK37:

Canim feda onlara. her gittigimde halaa babamin gobisine sariliyorummm..Torunlari olucak babam deliriyo bi an once dogsun diye annem kardesimm... :KK36:
Her zaman yanimdalar..Babam gibi saglam adamla evliyim ama aksi durumum olsada Ailem daima arkamda olur cok sukur...

senin adina uzuldum

Babamla anneeeem :KK37:

Canim feda onlara. her gittigimde halaa babamin gobisine sariliyorummm..Torunlari olucak babam deliriyo bi an once dogsun diye annem kardesimm... :KK36:
Her zaman yanimdalar..Babam gibi saglam adamla evliyim ama aksi durumum olsada Ailem daima arkamda olur cok sukur...

senin adina uzuldum

Allah nazardan korusun
Şu cümle çok içime işledi "Babam gibi sağlam adamla evliyim"
Benim babam da öyledir, ilişkimiz de sizinki gibi.
Ne yazık ki eşim babam gibi arkamda durmadı, sahip çıkamadı, sevgisi söylediği kadar büyük değilmiş.

Allah nazardan korusun
Şu cümle çok içime işledi "Babam gibi sağlam adamla evliyim"
Benim babam da öyledir, ilişkimiz de sizinki gibi.
Ne yazık ki eşim babam gibi arkamda durmadı, sahip çıkamadı, sevgisi söylediği kadar büyük değilmiş.
ya cnm simdi bi konuda senin yazini okuyodumm... Esin galiba ailesinden etkileniyo degil mi? ama ayrildiniz mi onu anlamadim barismissiniz fln :/

ya cnm simdi bi konuda senin yazini okuyodumm... Esin galiba ailesinden etkileniyo degil mi? ama ayrildiniz mi onu anlamadim barismissiniz fln :/

Evet ayrıyız. Çok karışık bizim hikayemiz..
Ya ailesinin etkisinde çok kaldığı durumlar oldu.
Benim için canını verecek bi dediğimi iki etmeyen adam,
onlardan nefret ederken,
noldu da bu hale geldik bilmiyorum..

Evlenip çocuğunuz olunca belki bu düşüncesi değişir hep derler ya torun evlattan tatlı. Bana gorede evlat daha tatlı :KK36:

Evet ayrıyız. Çok karışık bizim hikayemiz..
Ya ailesinin etkisinde çok kaldığı durumlar oldu.
Benim için canını verecek bi dediğimi iki etmeyen adam,
onlardan nefret ederken,
noldu da bu hale geldik bilmiyorum..
allah allah uzuldm cnm :KK43: kac yillik evliydiniz

Aglamaktan içim cıktı:KK43:((
Kendimi 4 yasında ufak bi kız cocugu gibi hissediyorum yanlız korkmus öfkeli ve sinirli

X