evliler esleriniz yaklastiginda napiyorsunuz

esmacannn

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2014
150
26
31
ay sonra dugunum var. Agdaya baslayalim 4 ay oldu öncesinde hilet kullaniyodum ama suann agdadan da memnun degilim cok aci çekiyorum ve kasiliyorum aldirikrn ama iki hafftaya tuyler eskisi gibi iki haftada agdalik konuma gelsin diye bekliyorum ama evlenince bole rahat edemem esim yakinlasmak isteyince rahatsiz olicam epilasyon larin tras basligini kullanan varmi hergun ole almak bana mantikli geliyor evlilrr napiosunuz nasil oluyor bu durum?

Agdaya yenı baslamıssın ama uzun sure gıttıgınde baya bı bebek gıbı dolasırsın merak etme kesın cozum ıstıyosan gıt lazere kurtul..

Agdaya yenı baslamıssın ama uzun sure gıttıgınde baya bı bebek gıbı dolasırsın merak etme kesın cozum ıstıyosan gıt lazere kurtul..
Oyle düşünüyorum lazere gidicem zatende nisanlim cok takiyor bole seyleri biliyorum hoşlanmaz o sekilde dolasmakda istemiyorum

Her gün traş edersen ne hale geleceğin konusunda bir fikrin var mı?
Erkekler kıla tüye sandığınız kadar çok önem vermiyor merak etmeyin. Alınacak boya gelene kadar idare edersiniz. Çok rahatsızsanız lazer işe yarayabilir bir ihtimal.
Nisanlim asiri onem verir :KK43:

Evli değilim ama herzamam tertemizim yaklasık 10 yıldır ağda yaptırıyorm eskiden 15 de birdi artık ayda 1 zor cıkıyor. O acıda zamanla geciyor tüy kökleri zayıfladığı için. Lazer demiş bi arkadas ama bence cocuktan sonra düşün derim. Bilimsel bişey bildiğimden değil ama benim içime sinmez acıkcası özel bölgede lazer.

agda yaptırdıktan sonra 1 hafta hic cıkmaz 2. hafta ufak ufak baslar onlarada yapacak birsey yok rahatsızda etmez cok.. sonra zaten adet donemi falan araya girince rahat bde devamlı agdaya gidince daha gec cıkmaya baslar

Diğer konunu okudumda nişanlın bunlara doğal seylere takılcagna senın hıssttıklerınle ilgilensın bence bıraz canım

Evli değilim ama herzamam tertemizim yaklasık 10 yıldır ağda yaptırıyorm eskiden 15 de birdi artık ayda 1 zor cıkıyor. O acıda zamanla geciyor tüy kökleri zayıfladığı için. Lazer demiş bi arkadas ama bence cocuktan sonra düşün derim. Bilimsel bişey bildiğimden değil ama benim içime sinmez acıkcası özel bölgede lazer.
Aynı sekılde 7 belkıde 8 yıldır agdaya gıdıyorum bende lazer dedım cnku yok olsn ıstyo evet agda cok buyuk temızlık rahatlıktı benım ıcınde ama ben saglık sorunları yuzunden lazere gtmek zorunda kaldm bu ay baslıcam bakalım.. yoksa tabıkıde insan bile bile ışın almamalı aynı kanıdayım senınle ben gerekmese evlenınce bıle dusunmezdm belkı ama mecburen baslamam gerekıyo..

Canım sen sımdıden bunları sıkıntı yapma kendıne.. Evet temız olmak en guzelı. Ama evlılıkte oyle anlar oluyor kı ne.almaya ne aldırmaya fırsatın olmuyor onunda aynı sekılde.. Bırnırınızın her halını goruyorsınuz ve bunu sorun bıle etmıyosynuz.. Karı koca olmak baska bısey..

Epilator en mantiklisi bence.
Alismasi zor ama mecbursan yapicaksin.
Zamanla canin daha az yaniyor.

Lazere guvenmiyorum, heleki ozel bolgede.
Insanlar arastirdi bi sorun yok lazer guvenli diyorlar.
Bu cumleyi 30 sene once radyasyonada diyorlardi. Simdi farkettiler aaa zararliymis diye. O kdr hastane calisani oldu o sure zarfinda kimin umrumda.
Kim bana garantisini verebilirki ilerde aaa lazerde zararliymis demiyeceklerinin?

5 ay snra dugunum var hıc dert etmedım ben byle seylerı ya napıyım yanı kokten yok etmek mumkundude benmı etmedım :KK70::KK70:

Epilator en mantiklisi bence.
Alismasi zor ama mecbursan yapicaksin.
Zamanla canin daha az yaniyor.

Lazere guvenmiyorum, heleki ozel bolgede.
Insanlar arastirdi bi sorun yok lazer guvenli diyorlar.
Bu cumleyi 30 sene once radyasyonada diyorlardi. Simdi farkettiler aaa zararliymis diye. O kdr hastane calisani oldu o sure zarfinda kimin umrumda.
Kim bana garantisini verebilirki ilerde aaa lazerde zararliymis demiyeceklerinin?

Ayy deme bunu sokma aklıma bu dusuncelerı zor kabul ettım zaten bı yandan btcek dıye ıstyorm bı yandan cocugum olmazsa ısınla zarar gorursem dıye acayıp tırsıyorum :KK43:

Canım sen sımdıden bunları sıkıntı yapma kendıne.. Evet temız olmak en guzelı. Ama evlılıkte oyle anlar oluyor kı ne.almaya ne aldırmaya fırsatın olmuyor onunda aynı sekılde.. Bırnırınızın her halını goruyorsınuz ve bunu sorun bıle etmıyosynuz.. Karı koca olmak baska bısey..
öyledir tabi:)

Ayy deme bunu sokma aklıma bu dusuncelerı zor kabul ettım zaten bı yandan btcek dıye ıstyorm bı yandan cocugum olmazsa ısınla zarar gorursem dıye acayıp tırsıyorum :KK43:
Panik yok lazerli bir çok tanıdığım var hepsinin çocuğu oldu. Zararı var mıdır yok mudur bilmem ama çocuk konusunda sıkıntı yok. Doktoruma sorumuştum ben de kafama takıp "derinin bir kaç milim altına kadar anca inebilen bir ışının yumurtalıklarını etkilemesi mümkün değil, hem yumurtalık nerde lazer yaptıracağın bölge nerde. Çocukla ilgili sorun olmaz" demişti. Ha ben yaptırdım da ne oldu, hiç.. 2 sene sonra aynen geri geldiler.

Canim maalesefki olma ihtimali azda olsa var. Bu cumleyi kurabilirler ilerde.
Isini garantiye almak yerine acabali islere girmem ben.
Dunya zaten yeterince kirlendi.
Hesaplamalara gore 50 sene sonra erkeklerde sperm sayisi 0 olacakmis egerki boyle giderse.
Kadinlarda ayni dunyada yasadiklarina gore bizde riskliyiz.

Bu kadr risk varken bide lazerin altina yatmak, bilemem.

Panik yok lazerli bir çok tanıdığım var hepsinin çocuğu oldu. Zararı var mıdır yok mudur bilmem ama çocuk konusunda sıkıntı yok. Doktoruma sorumuştum ben de kafama takıp "derinin bir kaç milim altına kadar anca inebilen bir ışının yumurtalıklarını etkilemesi mümkün değil, hem yumurtalık nerde lazer yaptıracağın bölge nerde. Çocukla ilgili sorun olmaz" demişti. Ha ben yaptırdım da ne oldu, hiç.. 2 sene sonra aynen geri geldiler.

Ya ben hep sey dusunuyorum inşallah Rabbim nasip eder tabıkı oncelıkle cunku benım en cok ıstedıgım sey bı bebegım olması.. Ama hanı olmıcagı vardır olmaz ben cok vıcdan yaparım lazerden dıye ondan korkuyorum.. Valla kılında tuyunde degılım cektıgım sıkıntı bıtsınde yeter bana canım ama cok sagol yatıstırdıgın ıcın :)

X