- 27 Mayıs 2017
- 1.900
- 884
- 123
- Konu Sahibi Passionatewoman
Çok güzel anlatmışsınız, sizin için de hakkınızda hayırlısı olsun inşallah bundan sonra çoookk mutlu olursunuz ..bu inatlaşmalardan yaşadıklarınızdan dolayı soğuduysanız belki de değen biridir de göremiyor olma ihtimaliniz var. bundan sırf alttan alamadığınız için boşanırsanız yaşayacaklarınızı anlatayım.
boşanma süreci mahkemeler yıpranmalar sinir olmalar... etraftan acıyarak bakan gözler... muhafazakar bir çevredeyseniz bir başkasını sevmeye kalksanız aa o evlenmiş ayrılmış diyen anlayışsız insanların hadsiz hadsiz lafları. bir işe girip hayata maddi olarak tutuldunuz diyelim. ama manevi olarak yaşayacağınız zorluklar. ne güzel evliliğinizin bilmem kaçıncı senesini kutlayacakken, yeni yeni sorunlar yaşamayacakken yeni bir eş seçme sıkıntıları. hadi sonunda biri uydu kalbinize. bu sefer onun da kötü huylarına katlanmak zorunda kalacaksınız...
ben boşandım. ama tutuncak tek dalım yoktu. ona rağmen mücadele ettim. 5 yıl oldu hala evlenip de düzenime yerleşemedim.
bir tanıdığım sevdiği birinden boşandı. ikinci kocası dekandı. adamın ayak kokusundan duramıyorlardı. ilgisiz alakasız cins bir adamdı. bilsem ilkinde dururdum demişti hiç unutmuyorum. yani daha beterine de denk gelebilirsiniz ileride. yerinizde olsam hiç keşkem kalmayana kadar mücadele ederdim. biraz tatile ihtiyacınız olabilir.
bir de başlığınıza göre yorum yapıyorum. güçler savaşını erkeğe bırakmalı. zaferi onlara verin. onlar mücadele edeceğimiz insanlar değil. aksine komutan olsunlar biz de kalelerinde keyif çatalım :) erkeklerin ruhu savaşçı demişti bir uzman mı ne. aynı kalede olursanız korurlar, karşısına geçerseniz savaşırlar. he deyin geçin, herşeyi görmeyin herşeye cevap vermeyin bir müddet. baktınız yine olmuyor o zaman bilemem tabi :)
Benimle ilgili konuda da; ben sizin gibi mantığıyla hareket edebilen kadınlara hayranım çünkü ben erkek gibi olduğum için bir erkekle kolay geçinemiyorum kaprislerim ve EGO'larım ağır basıyor maalesef bunlar da benim yenmem gereken kötü yönlerim