durumunuzu bilmeden yazıyorum. evliliklerin ilk seneleri zaten sıkıntılı oluyor. aynı karından çıktığımız aynı eğitimi aldığımız aynı yaşantıyı yaşadığımız kardeşlerimizle bile geçinemediğimiz oluyor. bir erkekle aynı evi paylaşmanın da illaki zorlukları olacaktır. eğer evliliğinizde tutunacak dallarınız varsa sırf inatlaşıyorsunuz diye gözden çıkarmayın derim. hiç taktik değiştirdiniz mi? bazı kadınlar kocalarını parmaklarında çeviriyor. mesela kocanız inatlaşmakla yola gelmiyor demekki. birçok insanda olduğu gibi. acaba o sinirliyken alttan alsanız sonra yavaş yavaş empoze etseniz? ya da farklı bir yol bulsanız. kimi erkek merhametlidir merhametine oynamak gerekiyor. kimisi baskın kadın sever bastırırsan yola gelir. kimisi o ne derse o olur modunda takılıp her istediğini yapar. bence deneyin.
çok inatçı agresif huysuz aksi bir patronuma bir yıl susarak adamı pamuğa döndürmüştüm. o bağırdığında sadece üzülerek tepki vermiştim. gözlerim doluyodu cevap vermiyodum. sonra bana kızamamaya başlamıştı. kızacağı zaman sonra üzülüyosun bunu böyle yapmalısın filan diyodu. o adam hayatımda büyük örnek.
he öyledir ki kocanızla cinsel sorunlarınız vardır ama size eziyet ediyodur, maddi sorunlarnz vardır aşamıyorsunuzdur, adam karaktersizdir, adi şerefsizdir, iftiracıdır, bilmem nedir. o zaman uğraşmayın kurtulun diyebilirdim ama, sırf inatlaşıyorsunuz diye bitmek üzereyse çözüm olarak inatlaşmayın derim :)
baktın olmayi bakma yani :)) ben erkek olsam ben alttan almak istemem. dominant kadına karşı gurur yaparım. alttan alsa erir giderim şahsen