- 22 Ağustos 2014
- 3.855
- 2.413
- 408
- Konu Sahibi dr_patoloji
-
Niye hakime hanim masturbasyon yapamiyomuymus? Ya lutfen her seyi cinsellige baglamayin bosalma iki parmakla da halledilen ilkel bir olay. Modern cag insaninin baska sorunlari var ya
Objektif olabilmene sevindim.şunuda anlatayım karşı tarafı bu kadar yerdim bende masum değilim. çok çabuk patlayan ve sinirlerine hakim olamayan biriyim. gürültünün büyük kısmını yukarıda anlattığm sebeplere istinaden çok üzüldüğüm için ben çıkarıyorum doğruya doğru. alıngan ve çabuk köpüren bir türlü törpüleyemediğim pis bir huyum var. adamı idare etmeyi bilmiyorum normalde çok babacan ve iyi kalplidir.şöyle bende kendi çevremde parmakla gösterilen biriyim eşimde aynı durumdadır sayılan sevilen komutan ama eve gelice.......
Siz masturbasyon teknigi bilmiyosunuz10 masturbasyona 1 cinsel ilişki bedeldir.
Yoo olayi anlayamamissin asil duygular onemli, aclik susuzluk barinma sex gibi temel ihtiyaclari hallettik coktan. Mesela sanat bilim nispeten zengin cografyada ortaya cikmistir niye ilkel ihtiyaclarini tatmin eden birey baska seyleri uretime gecti. Acsan derdin yemektir ama. Duygular degil. Daha acayim mi konuyu?N
Ne kadar duygusuzsun..tam bir modern çağ insanı örneği
Sevgi esittir sex olarak goruyosan bence senin duygularini tahlil etmen lazim. Ya da benim yazdiklarimi idrak edememissin. Ben evlilikteki mutlulugu sadece cinsellige baglayan birine ya birak simdi derdimiz o mu bir suru sey muhim diyorum. Anlayabiliyo musun? Size gore vajinismuslu kadinlari kocalari kapiya atsin o zaman2015'in en ruhsuz mesajı bu olsa gerek.
İnsanı sevgisizleştiren ve iki parmakla halledilecek birşey diyecek kadar kötü ifade edilen bir şey olmuş çıkmış.
Gerçi sizin tarzınız bu, size de çok görmemek lazım.
Evet yorumunuzundan modern çağ insanının başka sorunları olduğunu daha net gördük..
Sevgi esittir sex olarak goruyosan bence senin duygularini tahlil etmen lazim. Ya da benim yazdiklarimi idrak edememissin. Ben evlilikteki mutlulugu sadece cinsellige baglayan birine ya birak simdi derdimiz o mu bir suru sey muhim diyorum. Anlayabiliyo musun? Size gore vajinismuslu kadinlari kocalari kapiya atsin o zaman
Tarzimi begenmiyosan da engelle gec ben sevmedigimi oyle yapiyorum mesajina sikayet yorumu atmiyorum
Forumda benim kadar az kib yapan yoktur heralde. Kib yapmadan once de uyaracak kadar nazigimdir. Ben sana kib yap demedim kiblik mesaj yazmadim ki yapsan nolacak. Beni engelle mesajlarimi gorme uslubun agir diye aglamana gerek yok dedim. Daha acayim mi? Hem her mesajimi takip ediyosun hem begenmiyosun sikayetcisin bir de kahkahalar atiyosun. Iyi misin?Gerçekten aydınlandım şu anda, teşekkürler
Sizin Kib'leriniz meşhurdur, bunu da dipnot düşelim lütfen
Forumda benim kadar az kib yapan yoktur heralde. Kib yapmadan once de uyaracak kadar nazigimdir. Ben sana kib yap demedim kiblik mesaj yazmadim ki yapsan nolacak. Beni engelle mesajlarimi gorme uslubun agir diye aglamana gerek yok dedim. Daha acayim mi? Hem her mesajimi takip ediyosun hem begenmiyosun sikayetcisin bir de kahkahalar atiyosun. Iyi misin?
Siz masturbasyon teknigi bilmiyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?