evliligime kendim zarar veriyorum esim benden uzaklasiyor

kivvi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2013
248
28
Merhaba arkadaslar benim derdim kendimle piskolejik sorunlari olan bir insanim esimle yillardir beraberiz 3 yildir da evliyiz benim derdim gene ben im esim cok anlayisli bir insan ben ne istersem yapan bir insan ama ben esimle evimizde bas basa kalamiyorum sabah ise erken gittigi icin erken uyuyor erken dedigim gene 12 yi 1i buluyor ama ben gece 3 lere 4 lere kadar oturuyorum o uyuyo die ben sikiliyorum o yuzden evde ucuncu bi sahis sart esimde buna cok sinirleniyo bana sitemediyo ben senle bas basa kalamiyacakmiyim evimde dio dier bi derdim de esim eskiden nisanlilik donemimizdee alkol kullanirdi hemde cok fazla ve bir kac sefer beni hirpaladigida oldu ama evlenmeden once 3 sene once tovbe etti ve gel zaman git zaman gecen sene subat ayinda icti ve eve gelmedi hatasini bildigi icin 5 gun ayri kaldik sora tekrar bir araya geldik ve 1 senedir gene hic icmedi ama ben takinti hastasiyim hayati kendimede ona da zindan ediyorum basinin etini yiyorum ya icersen die onun icki icmesi bizim evliligimizin bitmesi demek cunku herkez 1 sansi hakeder ama ikinci sans olmaz vee gelelim en buyuk soruna hayatim boyunca kibar bir kiz olmayi insanlarla duzgun konusmayi seven ben bir kufurbaz oldum ciktim cocuga etmedgim kufur kalmiyo her dakika hakaret ediyor ve kufur ediyorum biz birbirimizi cok severek evlendik ve evliligim bu sorunlar yuzunden bitsin istemiyorum benide sizler gibi bi bayanlara cevirin isterseniz elestirin ama inanin ki sizin elestireceginizden daha fazla elestiriyi ben kendime yapiyorum bide sizden fikirler almak istedim ben ne yapmaliyim
 

Sayralow

hayat seni sevince güzel
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2013
1.450
343
Anlattiginiz seyler ciddi olaylar bi uzmandan yardim alsaniz ve uyku duzeninizi eşinize göre ayarladaniz onunla uyuyup onunla uyansaniz aksam isten gelince koyun bi film sarilin birbirinize ohh mis:21: kufur olayi ise gercekten cok cirkin sizde farkindasiniz ve bunu düzeltmek sizin elinizde
 

nehirnil111

Guru
Pro Üye
19 Ekim 2012
47.800
78.657
Kendiniz hatanızın farkındasınız o zaman neden tedaviye başlama konusunu düşünmüyorsunuz sanırım ciddi bir psikolojik sorun içerisindesiniz bu şekilde hakaretler küfürler nereye kadar bir bayana hiç yakışmıyor hemde ve karşındaki insanı soğutur farkındasınız artık atağa geçin başlayın bir yerden biz istersek olur bir şeyler :112:
 

Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 565 gün geçti.

kulitta

İlahi Adalet
Pro Üye
17 Kasım 2008
12.787
2.249
Özeleştiri yapabilmen erdemli bir davranış. Seni kutluyorum.
Huzursuzluğunun teşhisini koyarak çözümün büyük bölümünü aşmışsın.
Kısa sürede kesin netice alabilmek için bir uzmana danışmanı tavsiye ederim.
Değişmesi gerektiğini bildiğin halde değiştiremediklerin için,
daha fazla yıpranmamanız için profesyonel yardım alarak huzuru yakala.
Allah yardımcınız olsun.
 

Cekirgee

Pamuk Kızım
ÜZGÜN
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2013
30.141
19.915
Alkol kadar saygı da çok önemli
Eşim bana küfür etse ben ona saygı duyamam açıkçası
 

Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 2290 gün geçti.

kivvi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2013
248
28
Arkdaslar sagolun piskolejik destek aliyorum hastaligim obsisif yani takinti cok rahatsizliklar atlattim bir donem panikatak depresyon ve takintiyi beraber yasadim su an daha rahat beynim ama bu tavirlarim engel hayatima hic iyi bir yol izlemedigimi kendimde biliyirum ama cevreme esime aileme zarar veriorm
 

office

Ben sizden değilim...
Pro Üye
Doğa Severler Kulübü
9 Eylül 2007
21.515
67.235
eve 3. kişi şart derken? sadece sizinle sabaha kadar oturması için eve birini mi alacaksınız? doğru mu anladım? bana kalırsa siz öğlene kadar uyumazsanız, akşam bir şekilde uyursunuz.. olmadı bir evcil hayvan alın..

sen küfür ediyorsun, o içip sana şiddet uyguluyor.. sorununuz tek taraflı gibi gelmedi bana..
 

sosyolog34

SabırsızlıklaBekliyorum<3
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2013
2.436
308
31
gece 3e 4e kadar oturduğunuza göre siz çalışmıyorsunuz.belki çalışmadığınız için bi etrafa kızıp stres atmaya çalışıyorsunuz.tabi bu da size zarar veriyo.
 

kivvi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2013
248
28
eve 3. kişi şart derken? sadece sizinle sabaha kadar oturması için eve birini mi alacaksınız? doğru mu anladım? bana kalırsa siz öğlene kadar uyumazsanız, akşam bir şekilde uyursunuz.. olmadı bir evcil hayvan alın..

sen küfür ediyorsun, o içip sana şiddet uyguluyor.. sorununuz tek taraflı gibi gelmedi bana..
Evde evcil hayvanim var 8 senedir beraber oldugum bir oglum var hatta ilk hastalandigim donemlerde esimle sahiplenmistik bana iyi geldi en onemlisi onun sevgisi beni depresyondan cikartti o bizim esimle benim oglumuz sanirim siz yanlis anladiniz esim beni dovmuyor ickide icmiyor 3 yil once tovbe etti ve 1 sefer icti 5 gunluk bir ayrilik yasadik simdi 1 bcuk senedir gene 7cmiyor ama ben takinti yapiyorum ya icerse die bende biliorum icmeyecegini ama dusuncelerime engel olamiyorum ictigi donem hirpaladi dedim evet ama dayak degi
Oyle bir yapisi yok hirpalamak drken itmek gibi
 

kivvi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2013
248
28
gece 3e 4e kadar oturduğunuza göre siz çalışmıyorsunuz.belki çalışmadığınız için bi etrafa kızıp stres atmaya çalışıyorsunuz.tabi bu da size zarar veriyo.

Malesef calismiyorim evdeyim butun gun esim aksamlari geldgi zaman gezdir beni her gunum ayni evet calismadigm icinde boyle oluyor belki elim para tutsa parasini da bi kenera birakalim bana bir meskale olsa belki kafam dagalacak mesela esim bana dio madem calismayi sevmiyorsun seni bir kursa yazdirayim ne bilim seramik yap resim yap makyaj falan seviosun daha sora calismasan bile makyoz luk kursuna yazdirayim ama ben yokmuyum ben
 

sosyolog34

SabırsızlıklaBekliyorum<3
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2013
2.436
308
31
Malesef calismiyorim evdeyim butun gun esim aksamlari geldgi zaman gezdir beni her gunum ayni evet calismadigm icinde boyle oluyor belki elim para tutsa parasini da bi kenera birakalim bana bir meskale olsa belki kafam dagalacak mesela esim bana dio madem calismayi sevmiyorsun seni bir kursa yazdirayim ne bilim seramik yap resim yap makyaj falan seviosun daha sora calismasan bile makyoz luk kursuna yazdirayim ama ben yokmuyum ben

eşin de sonuçta eve yorgun argın geliyo sen de gezdir diyorsun yani kusura bakma ama biraz bencillik etmiş oluyorsun.eşin haklı bence sen kursa git gerçekten çok iyi vakit geçiriyorlar.benim annemin de canı sıkılıyordu çok.kursa yazdırdım şimdi gidiyo resim yapıyo.hem de koşa koşa gidiyo yaptığı resimleri gösteriyo misafirlere :KK9::KK9: ama tabi elin yatkınsa git böyle şeylere.yatkın değilse zaten içten gelerek yapmazsın.
 

Menesa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2013
8.088
7.067
Sen zaten hatabi biliyosun , ve özelestirini yapiyosun...
Bu cok önemli zaten , sorunun ne oldugunu bilirsen daha cabuk cözüm bulursun.

Kufur hic kimseye yakismaz , üstelik bir bayana asla !!
Kendini kontrol etmelisin , bhnu yapabilirsin.

Esinin alkol sorunu gecmiste kalmis ,ama bunu sürekli gundeme getirirsen , ve surekli soylersen .. Esinde tekrar huzuru alkolde bulur ve bunda en buyuk suclu sensin esin degil......

Okadar gec uyuyrsan tabiki gece esinle uyuyamazsin , Esin saat 1de uyuyormus bu erken degilki..
Erken uyanirsan esinle beraber uyursun....
 

Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 2243 gün geçti.

Sayralow

hayat seni sevince güzel
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2013
1.450
343
Malesef calismiyorim evdeyim butun gun esim aksamlari geldgi zaman gezdir beni her gunum ayni evet calismadigm icinde boyle oluyor belki elim para tutsa parasini da bi kenera birakalim bana bir meskale olsa belki kafam dagalacak mesela esim bana dio madem calismayi sevmiyorsun seni bir kursa yazdirayim ne bilim seramik yap resim yap makyaj falan seviosun daha sora calismasan bile makyoz luk kursuna yazdirayim ama ben yokmuyum ben

Tatlim esin gercekten hakli kursa yazil hem arkadas edinirsin hem havan degisir esine surekli baskı yapmazsin arada da disari çıkarsınız yani demem o ki hersey kendi elimizde olcak de duzelcek ben böyle biri değilim de kendini motive et ve yap