• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğimin bitmesi gerekliliği

2 ay sonra mahkemesi var büyük ihtimalle tutuklanıcak zatn avukatlar en iyi haliyle 10 yıl alırsınız dedi.Eskiden işlenen bir suçun amme davası bu ve 10.yılında bu dava yani ya bitcek yada dava düşcek onun için son mahkeme 12.ayda bana ailemle oturcan ben çıkana kadar diyor.Ondan sonra yeniden ayrı eve geçicekmişiz benim dayanıcak gücüm kalmadı.Ailesindende ondanda uzak olmak istiyorum.3 kere ayrı kaldık daha öncede ben hep güçlü oldum ama onu görene kadar.Artık bitmesi gerekiyor gerçekten kendi ayaklarımın üstünde duruyorum kimseye şuan ihtiyacımda yok yanlızlık daha iyi geliyor ama yazıp içimi dökmekte rahatlatıyor beni onun için hepinize uzun uzun yazıp işkenceye maruz bırakıyorum sizi Özür dilerim.bilmiyorumkismile

bi dakka bi dakka anlamadım ben yaa kocanızmı hapse giricek..

eşiniz hapse giricek ve kayınvalidenizle kalıcaksınız..ve ayrılmak istiyorsunuz..ayrılmak çözüm gibi hpisten cıktığında blki barısırsınız..10 yıl aklı basına gelir..

bence vakit varken kaç gt hazır bebişte yok geçmez zannetme geçer bu durumda en saglıklısı bu yada hayatının 10 yılını zaten kaynananla yaşican diger ihtimalle ve 30 una gelmiş olucan yada 3.bi ihtimal çocugu yap ...10 yılını çocuguna ada falan..:kızgın:off ya hay allam sinir oldum ....nedir bu böle sevgi olmaz böyle evlilik olmaz bence noktayı koy ve kendini dinle senin için en saglıklısı bu...yinede tercih senin tabi benden tavsiye okadar

sağolun kızlar okudum hepinizin yazdıklarını severek evlendik ben ist. üni. de okuyordum ve 17 yaşımı yeni doldurmak üzereydim evlenelim dedi seviyodumda evlenmek için önce okul kaydımı sildirdim sonrada 18 yaşında evlendim.Bugünmü geldiğimiz sonuç şu dün anlaşmalı olarak davayı açtık ve mahkeme gününü bekliyoruz. :(

bi süre sizde ilgisizlik gösterin bence farkedecektir... ve o sizin üstünüze düşecektir..biz bayanlar erkekler gibi planı hesabı siyaseti bilmediğimiz için böleyiz :(

die yazmıştım ama son msjı okuyunca baya üzüldüm.hayırlısı olsun cnm ya

Son düzenleme:
bi süre sizde ilgisizlik gösterin bence farkedecektir... ve o sizin üstünüze düşecektir..biz bayanlar erkekler gibi planı hesabı siyaseti bilmediğimiz için böleyiz :(

die yazmıştım ama son msjı okuyunca baya üzüldüm.hayırlısı olsun cnm ya

sağol canım teşekkürler.Böylesi hayırlı olur inşallah umutluyum gelecekten.:bbo:

beni görmek için sürekli bişeyleri bahane edip yanıma gelmeye başladı.Tam acımı dindiriyorum yine çıkıyor karşıma. Bu arada 26.11.2010 tarihinde mahkeme olucak.Uyap'tan öğrendim tarihi

Çok ilgiden şımarmış sanırım eşiniz.
Bi rahat bırakın göreceksiniz bu sefer neden sen beni kıskanmıyorsun diyecek :delphin:

Çok ilgiden şımarmış sanırım eşiniz.
Bi rahat bırakın göreceksiniz bu sefer neden sen beni kıskanmıyorsun diyecek :delphin:

İlişkimizi yürütemediğimizi düşünüyorum artık ve mahkeme gününü bekliyorum.Hakkımda hayırlısı neyse o olsun diyorum artık.:1closedeyes:

kızlar bu arada sizinle paylaşmak istedimki 12 gün geçti hasta olmadım hala ve test yapmaya korkuyorum. Bu durumda ne yaparım kendime bile anlatamıyorum. Cesaret gösteremiyorum hala test yapmaya sabahları aşırı miğde bulantım oluyor ve yemek falanda yiyemiyorum. Korkmaya başlıyorum.

baştan sona okudum konunuzu ama kafam çok karışık önce barıştık
demişsiniz çok mutluyum her şey düzeldi demişsiniz
sonra yene ayrıyız ailesinin yanında küçük düşürdü beni
demişsiniz sonra eşinizin hapse gireceğinden falan bahsetmişsiniz neden
hapse giricek bunuda açıklamamışsınız
sonrada boşanmaya karar vermişsiniz ee
tamam burası güzel en doğru karar sanırım sizin için
son olarak hamile olduğunuzdan şüpheleniyosunuz valla ben anlamadım bu işten bir şey:28::28:

baştan sona okudum konunuzu ama kafam çok karışık önce barıştık
demişsiniz çok mutluyum her şey düzeldi demişsiniz
sonra yene ayrıyız ailesinin yanında küçük düşürdü beni
demişsiniz sonra eşinizin hapse gireceğinden falan bahsetmişsiniz neden
hapse giricek bunuda açıklamamışsınız
sonrada boşanmaya karar vermişsiniz ee
tamam burası güzel en doğru karar sanırım sizin için
son olarak hamile olduğunuzdan şüpheleniyosunuz valla ben anlamadım bu işten bir şey:28::28:

Hayatım bende bişey anlayamadım ya zaten ne ilişkimden ne evliliğimden nede kendimden. Kafam o kadar karışıkki herşey çok güzelken birden bozuluyo ve alt üst oluyorum. Umarım hamile değilimdir ve bu kadar sorunda bide başıma çocuk derdi çıkmaz.:14:

Hayatım bende bişey anlayamadım ya zaten ne ilişkimden ne evliliğimden nede kendimden. Kafam o kadar karışıkki herşey çok güzelken birden bozuluyo ve alt üst oluyorum. Umarım hamile değilimdir ve bu kadar sorunda bide başıma çocuk derdi çıkmaz.:14:
çünkü daha evliliğin ne olduğunu kocalığın ne anlama
geldiğini bilmeyen bir adamla karşılaşmışsınız
o yüzden hayatınızdan hiç bir şey anlamamanız
normal en azından akıllılık edip ayrılmaya karar vermişsiniz
böyle bir insanla hayatmı olur ömürmü geçer inş
hamile değilsinizdir ama belirtiler o yönde gibi
peki neden korunmadın daha evliliğin oturmadan eşin istiyo diye
2gün mutluyuz diye neden çocuk yapmaya karar verdinki eğer hamileysen
şimdi yazık değilmi o bebeğe
umarım hamile değilsindir olan çocuklara oluyor çünkü

çünkü daha evliliğin ne olduğunu kocalığın ne anlama
geldiğini bilmeyen bir adamla karşılaşmışsınız
o yüzden hayatınızdan hiç bir şey anlamamanız
normal en azından akıllılık edip ayrılmaya karar vermişsiniz
böyle bir insanla hayatmı olur ömürmü geçer inş
hamile değilsinizdir ama belirtiler o yönde gibi
peki neden korunmadın daha evliliğin oturmadan eşin istiyo diye
2gün mutluyuz diye neden çocuk yapmaya karar verdinki eğer hamileysen
şimdi yazık değilmi o bebeğe
umarım hamile değilsindir olan çocuklara oluyor çünkü

Canım şu an hala test yapmaya cesaret edemiyorum.Ayın 6sında rahatsızlanmıştım miğde bulantısı yüzünden hastaneye gittiğimde test yapılmıştı bişey çıkmamıştı.Ama ondan sonra ne oldu bilmiyorum hala adet olmadım, benim normalindede çok düzensiz olur hastalığım ama en azından belirtilerim çok olur yani ne biliyim gecikse bile gaz sancım olur.böbreklerim ağrır,yüzümde sivilce olur çok yemek yerim vs. hiç bir belirti yok o kadarda zaman geçti üstümden annemle aynı gün oluyoduk o neredeyse 2.ciyi olucak benim üstüme belki bu akşam bi test yaparım ama sonrasında ne yaparım hiç bilmiyorum.Çok seviyorum ama mutlu değilim ve bir çocuğu hakedecek biri olmadığını ve benimde bir çocuk büyütecek kadar sabırlı olmadığımı düşünüyorum.Dua edin kızlar bana çok ortada kaldım çaresizim.

başından beri okuyorum o kadar çalkantılı bir dönemdesiniz ki inş herşey hakkınızda hayırlısı olsun bazen sevmek yetmiyor bu arada uyap dan davayı nasıl takip ediyorsunuz biraz bilgi verebilirmisin?

Canım şu an hala test yapmaya cesaret edemiyorum.Ayın 6sında rahatsızlanmıştım miğde bulantısı yüzünden hastaneye gittiğimde test yapılmıştı bişey çıkmamıştı.Ama ondan sonra ne oldu bilmiyorum hala adet olmadım, benim normalindede çok düzensiz olur hastalığım ama en azından belirtilerim çok olur yani ne biliyim gecikse bile gaz sancım olur.böbreklerim ağrır,yüzümde sivilce olur çok yemek yerim vs. hiç bir belirti yok o kadarda zaman geçti üstümden annemle aynı gün oluyoduk o neredeyse 2.ciyi olucak benim üstüme belki bu akşam bi test yaparım ama sonrasında ne yaparım hiç bilmiyorum.Çok seviyorum ama mutlu değilim ve bir çocuğu hakedecek biri olmadığını ve benimde bir çocuk büyütecek kadar sabırlı olmadığımı düşünüyorum.Dua edin kızlar bana çok ortada kaldım çaresizim.
zor bir durum gerçekten umarım hamile değilsindir bütün kalbimle
dua ediyorum hamile olmaman için çünkü yazık olur o masum bebeğe
bazen sevmek yetmiyor malesef heleki tek taraflı sevmek hiç yetmiyor
eşiniz sizi hiç haketmiyor bir an önce silkelenin ve kendinize gelin
yeni bir hayat kurun kendinize hamileysenizde yapacak bir şey yok yolunuza bebişinizle devam edersiniz hakkınızda herşeyin hayırlısı olur umarım:26:

başından beri okuyorum o kadar çalkantılı bir dönemdesiniz ki inş herşey hakkınızda hayırlısı olsun bazen sevmek yetmiyor bu arada uyap dan davayı nasıl takip ediyorsunuz biraz bilgi verebilirmisin?

canım bu linkten giriş diyosun imzasız giriş diyosun vatandas.uyap.gov.tr
hangi mahkemeyse seçiyosun. Ve hemen buluyosun bilgilerini :=)
Allah bana yardım etsin :=)

inanmiyorum size ya gercekmisiniz siz allah askina ?
o kadar sogudugunuz, bosanmayi ciddi ciddi dusundugunuz bi adamla bide ayni yatagimi paylasiyorsunuz ?
insallah hamile deilsinizdir eger hamileyseniz ne esinize nede size acirim
acirimda o sucsuz gunahsiz yavruya acirim ..
boyle calkantili bir evlilikte bir bebek dunyya getirmek o yavruya hayati boyunca yapacaginiz en buyuk haksizliktir !

Back
X