evliligimiz gozgore gore bitiyor;((((

Kirpapatyam46

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2015
999
391
mrb kizlar sorunum şu esim
ile severek evlendik yaklasik 17 aylik evliyiz, şunu gozlemliyorum ki ; birbirumize karsi cok tahammullsuzlesmisiz son bir kac aydir mesela en ufak bi olay bile o kadar buyuyor ki kavga kiyamet bagris cagris kiyametler kopuyo komsularimiz artik raatsiz olduklarini soyleyip duruyor ve bu durum beni cok uzuyor;(((( sizce bu bir geçis donemi mi ?
yoksa bitirmelimiyiz??
hergun aglamaktan biktim eridim bittim resmen kimseye de anlatamiorum sistim resmen;(( ne yapmaliyizzz???

mrb kizlar sorunum şu esim
ile severek evlendik yaklasik 17 aylik evliyiz, şunu gozlemliyorum ki ; birbirumize karsi cok tahammullsuzlesmisiz son bir kac aydir mesela en ufak bi olay bile o kadar buyuyor ki kavga kiyamet bagris cagris kiyametler kopuyo komsularimiz artik raatsiz olduklarini soyleyip duruyor ve bu durum beni cok uzuyor;(((( sizce bu bir geçis donemi mi ?
yoksa bitirmelimiyiz??
hergun aglamaktan biktim eridim bittim resmen kimseye de anlatamiorum sistim resmen;(( ne yapmaliyizzz???

sorun tam olarak ney neler tetikledi tartışmalarınızı?

zamanla aşılır alışma süreci olur bu bizde erkek arkadaşımla tartışırız ama mesela artık o kadar değil frenliyoruz kendimizi alttan alıyoruz canını sıkma kimsenin hayatı gülllük gülistanlık değil aşılır

Evliliğin ilk 1 yılı alışma döneminde normal böyle tartışmalar .. Ama dayak psikolojik şiddet küfür işin içinde varsa bu kabul edilebilir bir durum asla değil.. Ben iletişim sorunları ve beraber yaşamanın ritmine alışılamama kaynaklı kabul edilebilir kavgaları normal karşılarım .. Mesela eşimle ilk 6 ay bayağı alışamadık sürtüştük ama asla küfür şiddet olmadı yada bir kere bile ağlatmadı beni.. Sizi ağlatıcak kadar nedir bu kavgaların sebebi paylaşırmısınız?

hemen orneklendireyim arkadaslar pardon:/

en son ki olayi bi ozet geceyim watsaap denen iletten bi kiz arkadasinin resmine baktigini gordum ve , neden? diye sordum daha cumlemi bitirmeden sovmeye basladi bagris cagris havada ucusan esyalar neymis efendim baktiysa bakmis ne olmus niye o kadar karisiomusum uzadi da uzadi bana karisamassin diyor

en son ki olayi bi ozet geceyim watsaap denen iletten bi kiz arkadasinin resmine baktigini gordum ve , neden? diye sordum daha cumlemi bitirmeden sovmeye basladi bagris cagris havada ucusan esyalar neymis efendim baktiysa bakmis ne olmus niye o kadar karisiomusum uzadi da uzadi bana karisamassin diyor
Bu kadar bagirip kufredecek ne varmış sadece sormussunuz ne varki bunda o_O

Bu anlattığın örnek suçlu psikolojisinde olduğunu düşündürüyor

suçunu bastırmak örtbas etmek için bağırmış çağırmış
kırmış dökmüş katlanılamaz böyle birine

Çok mu kiskançsiniz?

asla siddet
kufur
hakaret yok

ama. iste psikilojik baski yapiyor gibime geliyor
hic birseyime karisamassin
soramazsin
luzumsuz konulari dile getiremezsin falan falan;(((,,

asla siddet
kufur
hakaret yok

ama. iste psikilojik baski yapiyor gibime geliyor
hic birseyime karisamassin
soramazsin
luzumsuz konulari dile getiremezsin falan falan;(((,,
Sövme küfür sayilmiyomu yoksa benmi yanlış okudum o_O

O sana karışır mı peki?
Yoksa rahat biridir, seni her anlamda özgür mü bırakır?

Yerinde olsam hiç ilgilenmem bir süre.
Hatta ben dikkatini çekecek şeyler yaparım..

Erkek arkadaşlarının profillerini, fotolarını gezin sen de..
Sorma hiç bir şey kendi halinde takıl, onsuz nasıl mutlu olduğunu göster çatlasın.

Kendilerini nimetten sayıyorlar üstüne düştükçe..:63:

yanlis anlasildim galiba kelimeyi yanlis yerde mi kullandim acaba?!
sovme derrken ustunu basmak istedigim cok uzatiyor bagira bagira konusuyor kufur eden biri deildir kendisi ama iste sadece karisma. bana havalarinda

biraz ondan başka şeylerle de ilgilen, enerjini başka şeylere harca. 2 taraftan biri sakin kalamadığında tartışmalar kaçınılmaz oluyor. sen sakin kalmaya çalış, ses yükseltme ve ondan da sesini yükseltmemesini iste. biraz sakince iletişim kurmaya çalışın, evliliğin başında alışma sürecinde böyle şeyler olur. onun da stres yaptığı şeyler vardır, senin de.

yanlis anlasildim galiba kelimeyi yanlis yerde mi kullandim acaba?!
sovme derrken ustunu basmak istedigim cok uzatiyor bagira bagira konusuyor kufur eden biri deildir kendisi ama iste sadece karisma. bana havalarinda

o bana cok karismaz cok da raattir. ama birini. profline baktigimi gorurse kopar kiyamet biliorum bana karismaz cunku hep dikkat ederim karismasina maal ermem

Eşini hayatının merkezi yapmışşın ki,beni rahat bırak diyebiliyor.
Bir süre sallama onu,kendi haline bırak,üstüne düşen görevi yap,ama ilgilenme ,bir süre sabret hiç kızma,karışma,.Hem sana da iyi gelir evde huzur.Komşularınız şikayet edecek kadar kavga ediyorsanız ,abartmışsınız.Çok üstüne düşmüşsün eşinin.Kendini geri çek,
düzelir.Yoksa birbirinizi iyice yıpratacaksınız

X