Merhaba Hanımlar.
Avukatla görüşmem bitti. Biter bitmez size yazamadım hem biraz düşünmek istedim hem de işe gelip buradan rahat rahat yazmak istedim.
Durumu genel hatlarıyla ve bazı sorduğu sorular neticesinde detaya girerek anlattım. Eşimle neden anlaşamadığımız, neden evliliğimi bitirmek istediğimi açıklamaya çalıştım kendi çapımda. Dinledikten sonra elindeki kozların güçlü. Şiddet var, geçimsizlik var, ailenin evinize karışması vs. (daha bir sürü şey saydı da ben unuttum

) Bunlarla beraber bu davayı yüksek ihtimal kazanırız. Ziynet eşyaları için ayrı dava açarız. Hatta bir de tazminat davası açarız. Yüklü bir para talep edebiliriz. Ama mahkeme sonucu ne kadarını uygun görür bilemiyorum dedi.
Yalnız bu benim tarafımdan görünenmiş. Onlar davaya nasıl katılacak, benimle ilgili neler ileri sürecekler bilemiyoruz. Çok çirkin söylemlerde dahi bulunabiliyorlar dedi. Ben kötü birşey yapmadım onlara karşı, önüme sürecekleri birşey yok desem de belli olmuyormuş bu. Yani iş çekişmeliye dönüşmezse en geç 3 ayda, dönüşürse de yaklaşık 1,5-2 yıla kadar anca çözülürmüş.
Bunlar dava süreci için. Gelgeleli senin hayatına dedi. Sen bu adamı seviyor musun? Evliliğini kurtarmak isterse hangi şartlarda boşanmaktan vazgeçersin tarzı sorular sormaya başladı bu sefer. Ailesiyle asla görüşmem, uzak bir yerde ev tutacak ve baskı unsurları ortadan kalkacak. Aksi halde asla bu evlilik devam etmez dedim ama bir yandan diyorum ki eşimi çok iyi tanıyorum. Asla bu isteklerime olumlu dönüş yapmaz. Aksine sırf inat olsun diye bile gider boşanma davasını kendisi açar

Keyfi bilir hıhh

Neyse bu durumda avukat karşı tarafın tepkilerini ölçmek adına bir ay süre tanıyalım dedi. Sen kararını vermişsin bakalım o da versin kararını. Sensiz yaşayabiliyor mu görsün. Bir ay sonra hala aynı karardaysan hiç tereddütsüz açarız davayı.
Velhasıl şu an bir ay beklemeye aldık. 2 yıl sürecekse bu dava 1 ay eksik 1 ay fazla hiç farketmez. En azından hiç arayıp sormazsa mahkemede de dayanak olarak kullanırım bunu. Beyefendi gitsin tatilini yapsın bakalım. Sonra tatil sırası bana gelecek oohhhh :)) Böyle işte kızlar. İyiyim, güzelim, huzurluyum, acıcık sırtım ağrıyor klimalardan ama buna da şükür beee

Seviyorum sizi cici bakın kendinize