• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğimiz pisi pisine bitti

Kızlar kızlar canım kızlar.

Güzel haberlerinizi almak, güçlü olduğunuzu görmek be güzel.

Inston ben de nerde bu kız bizi unuttu diyordum. Güçlü ol canım. Deli gibi aşık olduğun adam için bile bu hayatı mahfetmete değmezmiş. Belirsizlik zor biliyorum ama kimse bu acıyı tek çekmiyor bak hepimizde aynı dert. Ne kadar büyük bir aile olduk biz. Birbirimize desteğiz her zaman. Özle, üzül ama sakın aldığın kararlardan pişmanlık duyma. Kızın için, kendin için. Mutluluğu hakediyorsun ve sana bunu sunamayan herkese yol ver ya da aksini yapmalarına izin verme. Hayatında kalmak isteyen seni mutlu etmeye kendini adasın.

Sevil canım kızını şapur şupur öp benim için :) Ve bu akşamı kızına ayır, başka kimseyi düşünme aklına getirme.

Cizi22 tatlım hayatımın en güçlü kadını :p Yeni işlere odaklan ve tez zamanda Istanbul'a gel gezer tozariz beraber :D Güçlü ol canım, bundan sonra hangi şehirde olursan ol biz varız asla yalnız değilsin.

Tacor82 ellerine sağlık canım. Birer dilim de bizim için ye :)[/
Bu gün davudun yildizinin gokyuzunde olustuğu nadir gunlerden biriAllahım bu mesajı okuyan güzel, zeki, kuvvetli bir kadın ve ben onu seviyorum. Ona hayatını en güzel şekilde yaşaması için yardım et. İstediklerini yapması konusunda ona yardımcı ol. Karanlık zamanlarda ona ışık ol, en sevgisiz anlarda bile sevebilsin... Her zaman onu koru, sana ihtiyacı olduğu zaman ona yardım et ve... ona güvende olduğunu hissettir. Bu duayı benim şimdi yaptığım gibi sen de tüm sevdiğin kadinlara yolla. Şimdi kendi saatine bak! Bu
mesajı biri ben olmak üzere 9 sevdiğin kadına yollarsan, 9 dakika sonra seni mutlu eden bir olay olacak.
Canımmmm sen de en az benim kadar güçlüsün inan. Hepimiz birer savaşçıyı aslında
Ben bütün gün çalıştım ve şimdi serviste eve dönüyorum.
İş yerinde Haziran ayından beri masamı toplandığım için teknik resimlerden masamda bir yığın vardı resmen... Kocaman

Inston ben de nerde bu kız bizi unuttu diyordum. Güçlü ol canım. Deli gibi aşık olduğun adam için bile bu hayatı mahfetmete değmezmiş. Belirsizlik zor biliyorum ama kimse bu acıyı tek çekmiyor bak hepimizde aynı dert. Ne kadar büyük bir aile olduk biz. Birbirimize desteğiz her zaman. Özle, üzül ama sakın aldığın kararlardan pişmanlık duyma. Kızın için, kendin için. Mutluluğu hakediyorsun ve sana bunu sunamayan herkese yol ver ya da aksini yapmalarına izin verme. Hayatında kalmak isteyen seni mutlu etmeye kendini adasın.

Sevil canım kızını şapur şupur öp benim için :) Ve bu akşamı kızına ayır, başka kimseyi düşünme aklına getirme.

Cizi22 tatlım hayatımın en güçlü kadını :p Yeni işlere odaklan ve tez zamanda Istanbul'a gel gezer tozariz beraber :D Güçlü ol canım, bundan sonra hangi şehirde olursan ol biz varız asla yalnız değilsin.

Tacor82 ellerine sağlık canım. Birer dilim de bizim için ye :)
Canım canım sen de en az benim kadar güçlüsün. Hepimiz birer savaşçıyız aslında.
Ben bugün tüm gün çalıştıktan sonra iş yerinde masamı topladım, çok dehşet bir temizlik oldu şu an servisteyim aynı hızla eve gittiğimde eve girişmeyi planlıyorum.
Eski eşimin aldığı ufak masa süsleri vardı hepsini attım üstelik hiç canım acımadan...
Muabbet kuşu inan bende son bir kaç aydır kimseye hesap vermeden kendi paramı harcamanın gördüğümden geri kalmamanın keyfini yaşıyorum.
Ay ne salakmışım eskiden çektim bu öküz herifi ve ailesini diyorum kendime...
Geçen sene bugün saçımı süpürge etmiştim resmen, bu sene gevşensin öküz bir zahmet iç çekerek...
Hahaha
Seviyorum sizi kızlar hayatıma anlam katıyorsunuz

Bende az once mesaj attim.dedim tamam bitiriyorsun anladik hem de telde yapiyosun da bunu diyeli 3 ay oldu.ara dogru duzgun konus amacim ne niyetin ne dedim.msj atiyor ve esyalarini gondericem izin donusu de islemleri baslaticam.deli oldum tabi cvp yazdim hemen.arada cocugumuz var diye senle kotu olmak istemedigim icin medeni insanlar gibi davranalim istiyorum.senin keyfine gore olacak di mi? Dogru ama ailenden izin alman lazim onlarsiz karar vwremezsin.ne yaparsan yap yetet ki kurtulayim artik dedim.ve inanin her gecen gun nefret ettiriyor kendinden yazik yaaa nasil insanlara ES demisiz.esimiz gorup deger vermisiz yazik...

Bende az once mesaj attim.dedim tamam bitiriyorsun anladik hem de telde yapiyosun da bunu diyeli 3 ay oldu.ara dogru duzgun konus amacim ne niyetin ne dedim.msj atiyor ve esyalarini gondericem izin donusu de islemleri baslaticam.deli oldum tabi cvp yazdim hemen.arada cocugumuz var diye senle kotu olmak istemedigim icin medeni insanlar gibi davranalim istiyorum.senin keyfine gore olacak di mi? Dogru ama ailenden izin alman lazim onlarsiz karar vwremezsin.ne yaparsan yap yetet ki kurtulayim artik dedim.ve inanin her gecen gun nefret ettiriyor kendinden yazik yaaa nasil insanlara ES demisiz.esimiz gorup deger vermisiz yazik...

Ay canim yazik yani bide cocuk var ortatda utanmaz ya. Bizim bu eslerde yürek yok ya adam diye geziniyorlar ama karsimiza cikamaycak kadar zavalilar telefonda evlilik bitiriyorlar. Biz onlardan daha daha erkekiz ya. Medeni insan gibi konusabilicek kadar güclu ama onlar yanliz kacmayi bilsinler ya. Aynen benim ki de 5 aydan bere tik yok yani ne bicim bu insanlar ya. Hayvanlar bile eslerine sahip cikiyorlardir bunlar eslere birakin ona yada cocugna sahip cikamiyorlar. Yanliz kendk anasina ve kizkardeslerine zavalli insanlar ya

Kızlar hepimiz çok güçlüyüz.
Lütfen artık bu adamlar için üzmeyelim kendimizi...
Bunları yaşıyorsak eğer Allah'ın bizim için dilediği daha güzel şeyler vardır diye düşünüyorum.
Çocuklarınız sizin hediyeleriniz kızlar
Boşverin öyle babaları olacağına siz onlara yetersiniz.
Öpüyorum sizi
Dağ gibi durduğunuz için hepinizi tebrik ediyorum ayrıca

Kızlar kocaman bir tabak Mısır patlattım
Aylardır akşam yemeği yemediğim için kaybettiğim 10 kiloyu sanırım Mısır yerine koyacak
Açtım sevdiğim yabancı diziyi
Iyi ki varsınız seviyorum sizi

Tacor82 ellerine sağlık canım. Birer dilim de bizim için ye :)
Öpüyorum hemen tatlım : )

Ay canim yazik yani bide cocuk var ortatda utanmaz ya. Bizim bu eslerde yürek yok ya adam diye geziniyorlar ama karsimiza cikamaycak kadar zavalilar telefonda evlilik bitiriyorlar. Biz onlardan daha daha erkekiz ya. Medeni insan gibi konusabilicek kadar güclu ama onlar yanliz kacmayi bilsinler ya. Aynen benim ki de 5 aydan bere tik yok yani ne bicim bu insanlar ya. Hayvanlar bile eslerine sahip cikiyorlardir bunlar eslere birakin ona yada cocugna sahip cikamiyorlar. Yanliz kendk anasina ve kizkardeslerine zavalli insanlar ya
Inan artik bitmesi falan degil bu sekilde olmak can yakiyo.hala onlarin soyadlarini tasiyoruz bu nasil bir namus anlayisi anlamadim. Ama o boyle yaptikca daha cok nefret ediyorum bir o kadar da kendime kiziyorum.
Aksam uzeri bir arkadas aradi oradan.5 gundur izne ayrilmis.muhtemelen esyalarimi hazirliyo.ne aci yaaa.binbir hayallerle kurdugum yuvami bir daha goremeden esyalarim elime veriliyor.vicdani rahatmis elinden geleni yapmis.ALLAHA HAVALE...

Inan artik bitmesi falan degil bu sekilde olmak can yakiyo.hala onlarin soyadlarini tasiyoruz bu nasil bir namus anlayisi anlamadim. Ama o boyle yaptikca daha cok nefret ediyorum bir o kadar da kendime kiziyorum.
Aksam uzeri bir arkadas aradi oradan.5 gundur izne ayrilmis.muhtemelen esyalarimi hazirliyo.ne aci yaaa.binbir hayallerle kurdugum yuvami bir daha goremeden esyalarim elime veriliyor.vicdani rahatmis elinden geleni yapmis.ALLAHA HAVALE...
Allah bildiği gibi yapsın canım. İnsanlık namına birşey yok, sadece acıtmayı bilirler. Sanki içimizi kanatarak besleniyorlar.

Aksam uzeri bir arkadas aradi oradan.5 gundur izne ayrilmis.muhtemelen esyalarimi hazirliyo.ne aci yaaa.binbir hayallerle kurdugum yuvami bir daha goremeden esyalarim elime veriliyor.vicdani rahatmis elinden geleni yapmis.ALLAHA HAVALE...[/QUOTE

Ay terbiyesiz ya böyle de olurmuymus ya. Allahim bildigi gibi yapsin ona da bin beterini yapsin allahim...

Kızlar kocaman bir tabak Mısır patlattım
Aylardır akşam yemeği yemediğim için kaybettiğim 10 kiloyu sanırım Mısır yerine koyacak
Açtım sevdiğim yabancı diziyi
Iyi ki varsınız seviyorum sizi
Canımm sevgiler karşılıklı : )
Afiyet olsun, çook severim patlamış mısırı. Çok sık yaparım : )

Kızlar hepimiz çok güçlüyüz.
Lütfen artık bu adamlar için üzmeyelim kendimizi...
Bunları yaşıyorsak eğer Allah'ın bizim için dilediği daha güzel şeyler vardır diye düşünüyorum.
Çocuklarınız sizin hediyeleriniz kızlar
Boşverin öyle babaları olacağına siz onlara yetersiniz.
Öpüyorum sizi
Dağ gibi durduğunuz için hepinizi tebrik ediyorum ayrıca
Kendimizi uzmek degil be cizi...gun gun tuketti.bunca zaman ister istemez hep bir umut diyordum.inanamiyordum.hala oyleyim gerci:(ama gececek.esyalarimi gonderecek ilk etapta zaten kagit ustu formalite bu saatten sonra.bilmiyorum cok aci ama inan artik ona degil uzuntum.taniyamamis olmama...gecen zamana...yoksa babaligin b sini haketmuyor.babam onun yapamayacagi babaligi yapiyor ve ondan cok daha samimi sevkatli...oluyor torunu icin.bitecek cizi.o bosanma karari elime gecsin bende adini anmicam rahatlicam insallah. Kizimla ve ailemle cok guxel gunlerimiz olacak...

Allah bildiği gibi yapsın canım. İnsanlık namına birşey yok, sadece acıtmayı bilirler. Sanki içimizi kanatarak besleniyorlar.
Aminmnnn cumlesini....bizi acitiyorlar belki ama Allahin tokatini da cok guzel yiyecekler inaniyorum.nasil bu kadar degisiyorlar yazik yaaa.sayfalarca nefret soylemi yazmak istiyorum ama degmezler...

Bu gece dayanamayıp bir şey yaptım kızlar
Sanırım doğum gününden dolayı dayanamadım
Eski eşimin facebookuna baktım
Ona sadece acıdım çünkü cidden saçları dökülmüş ve acınacak kadar zavallı görünüyordu
Ister müdür olsun ister padişah
Bazı şeyler makam ve parayla alınamaz
Asalet gibi
Sadece bekaretimi onunla paylaştığım kendimi onunla paylaştığım için üzüldüm...
Ve cidden tiksindimondan bir kez daha...
Bana yaptıkları yalanları iftiraları geldi aklıma...
Haram olsun bütün verdiğim emekler...

Merhaba,
Eşim ailesine oldum olası çok düşkündü.
Bunu bir şekilde anlamaya çalıştım, kabullenmeye çalıştım...
Gece kayınvalidemin yatak odamıza girip kocamın üzerini örtmelerini bile hoş karşıladım.
Evliliğimizin ilk 6 ayında her haftasonunu kayınvalidemde geçirdik.
Sonrasında ısrarlarımla bu süre 2-3 haftaya çıktı.
Benim ailem uzakta... Ama benim onları özlemeye, yanlarına gitmeye hakkım yoktu.
Çünkü benim ailemin yanına gitmek çok masraflıydı hep...
Güç bela bir araba aldık... İkimizde az kazanıyorduk o zamanlar...Kayınvalidemden aldığımız bir miktar borç parayı çalıştık çabaladık ödedik.
Sonra eşim yükselmeye başladı iş yerinde.
Müdür oldu...
Ben o daha az yol çeksin, daha az yorulsun daha başarılı olsun diye evimi onun iş yerine yakın yere taşıdım, günde 70 km gittim geldim bir kadın olarak...
Eşimle aramız iyiydi, o da her sabah kahvaltımı hazırlar evimizi toplardı benden sonra...
Çok severdi beni, ben de onu... Bakmaya doyamazdım öpmeye doyamazdım kocamı... Keza o da öyle...
Sonra bir haftasonu annesindeyken 1 gün sonra annemlerin geleceğini duydular...
Çok bozuldu ailesi... Surat astı... Ne zaman ailem gelecek olsa böyle olurdu zaten...
Eve gelir gelmez huzursuzluk çıktı... Başka ufak şeyleri bahane edip...
Pazar annemler geldi, pazartesi kocam beni yatak odamıza çağırdı ve evdeki paramızın eksildiğini söyledi...
Paramız nerde kim aldı dedi? Ben de çok alındım... 1000 lira kayıp hesap ve diye üzerime gelince de sen neyi kastediyorsun deyip odadan çıktım...
2 gece aynı yatakta yattık... Tek kelime etmedi bana...
2 gece sonra ben ve ailem parana tenezzül etmeyiz, babamdan isteyeceğim 1000 lirayı, istiyorsan beni boşa, biz onuru şerefi için yaşayan insanlarız bununla yaşayamam dedim...
Bana ne dese beğenirsiniz... Para zaten onun cebindeymiş, beni ve ailemi yokluyormuş...
Kocam o günden sonra evi terketti...
Üstelik evdeki tüm parayı alarak... Eşyalarını toplayarak annesine yerleşti...
Beni beş parasız bırkatı ayın başında...
Müdürken pozisyonunu daha da arttırmışlar, fabrika müdürü olmuş beyefendi...
Babasını aradı babam... Anlaşsın boşansın bunlar demiş kaç yaşındaki adam...
Defalarca aradım kocamı açmadı...
Çaresiz aile dostumuz avukatımıza gittim... Ne yapayım diye...
Avukat arar aramaz, kocam dedi ki ben boşanmak istiyorum...
Yaşadığım şoku anlatamam... Bir kez yüzüme bir şey demeden gitti...
1 ay içinde avukatlar aracılığıyla mal paylaşıp boşandık.
Çok şükür işim var, kendimi idare ederim, arabayı da aldım...
Ama içimdeki boşluk? Bana yapılanlar?
Annemin psikolojisi bozuldu... Benim yüzümden oldu gelmez olaydım diye...
Kocamın ailesinden 1 kişi aklı başında değilmiş araya girmediler...
Ben kocama layık değilmişim...
Oysaki Türkiye'nin en iyi üniversitelerinden birinden mezun, 2 yabancı dil bilen, yabancı bir firmada iyi bir pozisyonda çalışan bir kadınım...
Kocamın bütün huysuzluklarına inatçılıklarına rağmen ikimiz evdeyken sorunumuz yoktu...
Çok şaşkınım...
O koca müdür adam evdeki nevresim takımlarını, evlilik teklif ettiği yüzüğü, hatta düğünde taktığı takıları dahi istedi...
Hepsini verdim...
Sadece arabayı ve kendimi bir süre idare edecek parayı aldım...
Hayattan korkmuyorum, sonuçta ilk kez yanlız yaşamayacağım.
Senelerce yurtdışında bile tek başıma yaşadım.
Ama anlayamıyorum... Neden böyle oldu?
Davada bile eşim kendisi boşanmak istiyorum demedi, avukatı söyledi...
Zaten davaya sülale olarak gelmişlerdi, kocamın bir şey söyleme hakkı kalmamıştı...
Çıkıştı bir helallik istemedi...
Bu kadar mı basit?
Hakkımı helal etmiyorum ne ona ne ailesine...

Ben olsam neden böyle oldu diye kafa yormam. Böyle bir adamdan kurtulduğuma sevinirim.

Bu gece dayanamayıp bir şey yaptım kızlar
Sanırım doğum gününden dolayı dayanamadım
Eski eşimin facebookuna baktım
Ona sadece acıdım çünkü cidden saçları dökülmüş ve acınacak kadar zavallı görünüyordu
Ister müdür olsun ister padişah
Bazı şeyler makam ve parayla alınamaz
Asalet gibi
Sadece bekaretimi onunla paylaştığım kendimi onunla paylaştığım için üzüldüm...
Ve cidden tiksindimondan bir kez daha...
Bana yaptıkları yalanları iftiraları geldi aklıma...
Haram olsun bütün verdiğim emekler...
ILkimiz olduklari icin boyle can yakici.ve bugun bi sekilde onu anacagini hissetmistim.ayni durumdayiz burda cizi.evlilik yildonumlerimiz, d.gunlerimiz denk gelecek ama bir sure sonra o gunler bile anlamsizlasacak. (Gercekten olur di mi bir gun bu).bugun bitti artij bu gece duygusal mod takil agla ama lutfen sabaha bizleri motive eden cizi olarak don aramiza olur mu?

ILkimiz olduklari icin boyle can yakici.ve bugun bi sekilde onu anacagini hissetmistim.ayni durumdayiz burda cizi.evlilik yildonumlerimiz, d.gunlerimiz denk gelecek ama bir sure sonra o gunler bile anlamsizlasacak. (Gercekten olur di mi bir gun bu).bugun bitti artij bu gece duygusal mod takil agla ama lutfen sabaha bizleri motive eden cizi olarak don aramiza olur mu?
Canım benim, iyi ki varsın...
Sadece o kıymetsiz adama verdiklerime üzüldüm,
Baktığım fotograftaki adam bir yabancıydı benim için
Üstelik normalde asla dönüp bakmayacağım bir tipti
Güzel şeyleri ben kalbimde beynimde yaşamışım dedim kendime
Bu adam benim sevdiğim adam değildi
Ve dediğin gibi, bu günler bizler için anlamlarını yitirecek zamanla...
Ilişkimizi ve bizi düşündüm sonra
O müdür olsa ne olacak dedim kendime
Benim kadar özel bir kadını kaybetti...

Kendi kıymetimizi kendimiz bilelim kızlar
Öpüyorum sizi

Iyi pazarlar guzeller...dedektif arkadasiniz surecin sebeplerine yavas yavas ulasiyor.kesin sonuclara ulasinca bildiririm.ve yeni tezimi soyleyim size:"0nlar aslinda bizi sevmedi.bizim onlara katlanma limitimiz dusunce cesitli bahanelere basvurup yol ayrimina soktular.cunku seven insan kusyr aramaz kusursuz sever.tipki bizim onlarin her turlu yanlislarini, ailesiyle olan durumlari, hatalarini, kabaliklarini, ilgisizliklerini...gozardi ettigimiz gibi.ve artik bizlerde sevmiyoruz.cunku bizlerde kusur goruyoruz.sadece aliskanlik, ilkimiz oluslari, anac duygularimiz onlari vazgecilmez kiliyor.ama inaniyorum gececek
....
Bunlari yazarken arkadan sevgili kayinvalidem! aradi acmadim.

Iyi pazarlar guzeller...dedektif arkadasiniz surecin sebeplerine yavas yavas ulasiyor.kesin sonuclara ulasinca bildiririm.ve yeni tezimi soyleyim size:"0nlar aslinda bizi sevmedi.bizim onlara katlanma limitimiz dusunce cesitli bahanelere basvurup yol ayrimina soktular.cunku seven insan kusyr aramaz kusursuz sever.tipki bizim onlarin her turlu yanlislarini, ailesiyle olan durumlari, hatalarini, kabaliklarini, ilgisizliklerini...gozardi ettigimiz gibi.ve artik bizlerde sevmiyoruz.cunku bizlerde kusur goruyoruz.sadece aliskanlik, ilkimiz oluslari, anac duygularimiz onlari vazgecilmez kiliyor.ama inaniyorum gececek
....
Bunlari yazarken arkadan sevgili kayinvalidem! aradi acmadim.
Günaydın kızlar
İnston kesinlikle haklısın
Dün gece eski eşimin fotograflarına bakarken içimden geçen tam da buydu aslında
Kelimelere döktüğün için teşekkür ediyorum
Ben kendimi biliyorum
Güzel alımlı bakımlı ve artık zayıf bir kadınım
Balık etli oluşumu sürekli eleştirirdi
O koca göbeği ve kel kafasına rağmen ben onu hep sevip kendini beğenmediği zamanlarda egosunu tavana vurduracak şekilde kıvanç tatlıtuğ gelse bakmam sen daha yakışıklısın derdim
Oysa dün gece resimlere bakarken gördüm ki fıs fsı ismailin bile ondan daha çok gideri var... Hahahaha
Bense kaybettiğim her kilo ve olgunlaştığım her anda onun çirkin ördeğinden zarif bir kuğuya dönüşen prensesim.... Eminim hepimiz için bu şekildedir...
Bu sebeple kızlar yeni bir hayat hepimizin hakkı
Ben hepinize ayrı ayrı dua edeceğim bugün
Rabbim bu sınavları kolayca sabırla ve isyan etmeden atlatmamıza yardımcı olsun
Sizden rica ediyorum siz de benim için dua edin
Ayrıca diğer şehirdeki yıllarca istediğim işi alıp orada yaşamaya başlayabilmem için
Şebnemciğimin de dediği gibi sil baştan başlayabilmem için
Seviyorum sizi
Mutlu pazarlar

Back
X