Evliliğin ilk ayında evi terk etmek

Bu insanlar neden sürekli sizin evinizde? Düğünden önce niye nikah yaptınız acele bir durum mu vardı? İddia parası muhabbeti ne anlamadim çok yüz göz olmuşsunuz

Ben kendi ailemden dolayı evlilikten kaçındım, korktum. Haricinde ne lafıyla ne tavrıyla bana yön veren bir adam değildi. İşim var gücüm var, neden evleneyim? Bazen gerçekten sorun kadında olmuyor. Buna inanırsanız daha kolay olur.

Kvniz sizi istekli gorse bile cocuklarina bir dur demesi gerekir ben olsam cocuklarima daha yeni evliler ne bu boyle oturun evinizde derim onunda isine gelmis

Kvniz sizi istekli gorse bile cocuklarina bir dur demesi gerekir ben olsam cocuklarima daha yeni evliler ne bu boyle oturun evinizde derim onunda isine gelmis
Benim ailem yok. Dolayısıyla dur derse benim incineceğimi düşünmüş olabilir. Körü körüne savunmuyorum, ama kadıncağız ilk günden beri beni kızı gibi hissettirdi. Benim çeyizimi bile benim adıma yaptı.

O gitsin siz niye giyiorsunuz

Evet zaten sorun adamda oluyor ama sorunlu olduğunu bilerek evlenmek de sizin kararınız değil mi? Böyle adamların kumaşı bellidir, bir anda altın kavgasına tutuşmaz. Mehir olayını bile hesaplamış, kavga çıkarır yatarım üstüne demiş ve yatmış. Ev değil aile malikanesi gibi, bir kardeş gidiyor diğeri geliyor bazen de ikisi birden orada, size soran izin isteyen yok. Pijama ver deniyor, size sormadan evinize girip oyun oynanıyor. Gerçekten bu insanlar önceden çok kibar mesafeli medeniydiler ama birden mi böyle saygısızlık yapmaya başladılar?

Aileniz yok diye belki kendinizi yalnız hissediyor olabilirsiniz ama canınızın kıymeti de mi yok? Bir gün anne olmak isteyebilirsiniz, bu adama bu ortama güvenip çocuk yapabilir misiniz? Bazen olmuyorsa olmuyordur ve zararın nersinden dönsen kardır.

Asıl garip olan şeyi söyleyeyim mi? Biz evlenmeden önce de eşim bu evde yaşıyordu. Kardeşleri bir şey almaya bırakmaya geldiğinde eve bile girmezlerdi. Bir anda bu evin gediklisi oldular. Aklım ermiyor.

İlişkimiz boyunca olan birçok şey bir anda yok oldu. Nişanlıyken pek bir şey istemezdim ama istediğimde tereddütsüz yapardı. Özellikle gözlemliyordum. Gerçekten bir şey yoktu negatif.

Evlilik diye tutturan biri değildim. Uyumlu olmasam bu yola girmezdim. Teşekkürler.
uyumlu oldugunuzu düşündüğün yanlar ne ki?
bir aylik evlilikte bu ne kriz?
neden yedi gobek eve dolusup duruyor?
1 ayda 4 kere yatılı gelmek ne demek?
abisi bekarken de bu kadar sık gelip yayilirlar miymis yoksa hizmet görmedikleri icin simdiki gibi fazla uğramazlar miymis
sunu anlamadim.
cicek bakmaya gittiniz adam beğenmedi.
eee?
beğenmeyebilir yani, ya da pahali bulabilir. bundan dogal ne var? sonra baska yere giderdiniz. nasil kalp kırabilir ki biri cicekciyi begenmedi diye? ben de 1 aylik evliyim ben de cok cicekci gezdim esimle hem canli hem yapay. hic birini begenmedim, begendiklerime de o parayi vermek istemedim. sonra kendimiz yapmaya karar verdik videolar falan izledik bir plan yaptik gayet de güzel oldu.
yani bunda kavga edecek ne var ki?
ya da yuzuk bakacakken 3 ilce gezdik, adam is cikisi geldi defalarca dukkanlara gir cik gir cik. hicbir sey begenmedik, icimize sinmedi. en sonunda ilk gün girdiğimiz yerdeki ilk gun baktigimiz bir yüzüğe isindik bosuna 1 haftadir gezmisiz.
yani ne olacak? evlilik oncesi tabii ki gezilip durulacak. bundan neden ve nasil bir kavga cikti ki?
ikinci paragrafta da ne cabasj?
sizin yerine guvenlige gitmis anahtarinizi almis bu bir caba mi?
dünyanin en dogal seyi degil mi? bunu caba olarak görüp iki saat agliyorsaniz iliskiden beklentiniz minimum demektir. e ilişkiden bununla bile mutluluktan aglayacak kadar beklentisizseniz ilk aydan neden bosanmak istiyorsunuz?
bundan size ne?
babasiyla kavga edebilir, sizi yakin gördüğü için anlatmak isteyebilir, isinde yogun bir doneme girebilir
yani bunda sizi ilgilendiren bir sey yok ki. konular sizinle de hic alakali degil ustelik, adamin hayatindaki sorunlar. tabiii ki anlayışlı olmak zorundasiniz. adam evlilik oncesi masraflari artmisken ekstra calisiyor diye ya da babasiyla kavga etti diye trip mi atacaksiniz?
neden iddiadan kazandigi tam altini size vermis? haram maldan mehir mi olur ne sacma.
siz o kagidi isteyince bosanacaksiniz mi sandi?
bosanmaya niyetiniz varsa o bilezikleri takin birakmayin adama. bari yaptiginiz bunca masrafin bir kismini karsilar. yoksa bu adam onlari da ic eder size de zirnik vermez "ya kendi esyalarin disinda birsey almadan evden cik cekismeli de senelerce evli kalalim bana ne" der

Eşinden koca olmaz. Net.

Evlilik diye tutturan biri değildim. Uyumlu olmasam bu yola girmezdim. Teşekkürler.
Ben uyum görmedim,evlenmek için evlenilmiş .Eş tarafının saygısı yok herkes birbirini yeme kazıklama derdinde.Adam tehditle altınınıza çökme derdinde.Çok aradınız mı bu adamı ailesini????

Çiçekçiyi ucuz bulmuştu. Gerçekten, bu yüzden söylenip durdu ben de bu kadar tepkiye gerek yok dedim eve gittim. Güvenlikten benim anahtarımı alıp doğruca ofise gitmiş ben kapıda kaldım. Çok gezdiğimiz şeyler oldu, hiç söylenmedi. Bu çiçekçi kavgası da dini nikahımızdan birkaç gün sonra, resmi nikahımızdan 2 gün önceydi.

Kardeşleri konusunda haklısınız. Çok pişmanım.

Ben uyum görmedim,evlenmek için evlenilmiş .Eş tarafının saygısı yok herkes birbirini yeme kazıklama derdinde.Adam tehditle altınınıza çökme derdinde.Çok aradınız mı bu adamı ailesini????
Tanıştığımızdan beri kültürel etkinliklere; iş toplantılarına, tatillere gittik. Farklı işler yapmamıza rağmen birbirimize yardım edecek kadar kafa yapımız aynıydı. Uyum başka nedir bilmiyorum.

Defalarca konuştum. Ben ağlayan bir insan değilim defalarca hüngür hüngür ağladım 1 ayda. Nasıl bu hale geldi anlamıyorum.
Evlenince adamın ve ailesinin gizlemeye çalıştığı çirkin yüzü gizlenemez olmuş,bu adam akşam iyi sabah kötü olarak uyanmadı.Siz görmek istemediniz ya da evlenince düzelir dediniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…