Evlilik- Aileler- Hepinizin desteğine yorumlarına ihtiyacım var 🤍

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kaç yaşında oğlan benim kızımı vereyim çeyizi şimdiden hazır bak altını elması her şeyi var tek çocuk bulunmaz gelin adayı:KK70:
O kadar fakir ruhluyum ki elmas'ı değil elma'sı şeklinde anladım:KK70:

Hem siz onları geçin, boyna iki kere dolanan altın zinciri var mı asıl ondan haber verin :KK70: gerçi onu almak erkek ailesinin işi (!)
 
Ama insanlar hala istemen ayıp diyolar bunu diyen insanların kocalaları kayınvalideleri düğünden sonra hemen altınlarını onun elinden alan insanlar nolur böle yapmayın bakış açım kötü olabilir ama yönlendirmeleriniz inanın sağlıklı değil
Bende ayıp diyenlerdenim.. Altımlarımın hepsi kasada duruyor.. ev alacağız o.yüzden dokunmuyorum üstüne birikim ekliyoruz.. Bilmiyorum birşeyler anladınız mı ? (Zannetmiyorum ama neyse)
 
Ben ne okudum ya. zengin aileye kapak attım her istedigim olacak diye hayal kurarken doyumsuz isteklerine tam karsılık bulamadağı icin sinir krizleri gecirip kocasiyla ailesini gorusturmeyen sizin gibi gelinden Allah düsmanimın başina vermesin.


Benimde bir oğlum var tovbe cektim okurken. Allah ım sen uzak tut boyle insanları evladımizdan yarabbim.
 
Benim kuzene düğününde çocuğun dedesi paralardan kolye yapmıştı. Hem de 3 kere dolandı 😁
Ooo hemi de üçççççç 😵
O zaman sizin kendi evladınıza 4 kere dolananından yapmanız lazım, evlada ve geline verilen değer böyle ölçülür çünküüü :KK70:

O değil de konu dışı ama profilinizde yazan ne güzel animeydi, tadı damağımda kalmıştı
 
Takılan altının az olduğunu ima edip sonra da ben anlamam öyle şeylerden demeniz bana inandırıcı gelmedi. Turkiyede yaşıyorlar 5 evleri de olsa sizin düğün bu insanlara en az 150bine patlamış farkinda mısınız? Bence biraz sömüren bir GELİNsiniz. Bu mantıkla devam ettiğiniz müddetçe maalesef kayinvalidenizin arzu ettigi anne-kiz iliskisi yaşayamayacaksınızama anlattiklarinizdan anladığım bu ilişkinin sebebi sizin tutumunuz.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X