- 19 Mart 2017
- 2.274
- 3.263
- 133
- Konu Sahibi comeback06
Zaten bu sekilde bahsettiginiz adam siz ayaktayken kendisi oturmaz. Ha siz is yaptirmazsiniz veya beklemezsiniz o ayri ama kendi kiyafetini bile katlamaktan aciz tipler anca kanepede yayilir ellerinde telefonla. Sonra kiziyoruz vay neden adam elinde telefonla yatiyor diye. Calisiyorlar diye her hakki kendilerinde gormemeleri lazim. Buna da onlari alistiran once analari sonra esleri bana gore.
Evlilik zaten yeterince zor,bir de surekli her seyi ustlenen tek bir taraf olunca hepten skici bir hal aliyor bence. Halbuki el birligi olsa, biri cay koyarken oteki meyve hazirlasa misal. Ortada hem bir paylasim olur, yani benim hosuma gidiyor sahsen esimle mutfakta birlikte hazirlik yapmak. O esnada iki sohbet edilir. Paylasim guzel bir sey![]()
Evet paylaşım güzel şey birlikte yapılan şeyler güzel kılıyor evliliği mutlu anılar birikiyor. Bende en cok mutfak muhabbetlerimizi severim kendi önlügü bile var :) Esim geldikten sonra mutfakta filan oyalanmami istemez gel yanima yuzunu goremiyorum butun gun zaten diyor bu telefon manyaklarini anlayamiyorum .
Şu konuya da katılıyorum çorabını kirlisini sağdan soldan toplamak istemezdim insan sinir olur gerçekten .