evlilik fobisi :((

desperate woman

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2015
10
2
40
herkese selamlar.ben 30 yaşında bekar bi bayanım.ilişkimle ilgili kafamı kurcalayan bir sorun var.yardımcı olursanız sevinirim.5 aydır görüştüğüm ,sürekli beraber oldugum bi sevgilim var.yanyanayken çok mutluyuz .beni sevdiğini söylüyor.ama ben ne zaman evlilik konusunu açsam benden kaçıyor.seven insan böyle bi konu için sevdiğinden vazgeçermi? tekrar tekrar bu konu yüzünden ayrılıp barıştık ve ben artık ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.bu ilişkiyi bitirmeliyim yada ne yapmam gerekiyor ?????

daha çok az bi zaman olmuş zaman verin ona sizde erkenden evlilik diye tutturmayın kendini çekmeye başlar erkek
haklısınız ama malum biraz çevre baskısı etkili oluyor galiba.oyalıyor seni şniye evlenmiyor falan filan diye yorumlar kafamı karıştırmaya yetiyor işte..birazda artık yaş korkum var galiba.acelem ondan :KK70:

herkese selamlar.ben 30 yaşında bekar bi bayanım.ilişkimle ilgili kafamı kurcalayan bir sorun var.yardımcı olursanız sevinirim.5 aydır görüştüğüm ,sürekli beraber oldugum bi sevgilim var.yanyanayken çok mutluyuz .beni sevdiğini söylüyor.ama ben ne zaman evlilik konusunu açsam benden kaçıyor.seven insan böyle bi konu için sevdiğinden vazgeçermi? tekrar tekrar bu konu yüzünden ayrılıp barıştık ve ben artık ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.bu ilişkiyi bitirmeliyim yada ne yapmam gerekiyor ?????

yaşlarınız kaç?
sevgiliniz askerlik filan yaptı mı? yoksa bu tip yapılması gerekenler mi var onun önünde?
ayrıca 5 ay erken bir zaman bunları düşünmek için...
hiç bir engel yokken bu evlilik konusundan rahatsız olan bi adam söz konusu ise,iyice düşünmenizde fayda var...

5 ay hiçte az değil, insanlar birbirleri hakkında iki üç ay içinde izlenim edinirler, bir insanla 10 senede gezseniz aynı eve girmedikte tanımamazsanız,

Üstelik yaşlarınızda 30 olmuş, kaybedecek zamanınız yok, bu çocuk seni oyalıyor gibi canım.

Hemen evlenmeseniz de, 5 ay surekli beraber zaman geciren çiftlerin artik evlilikle ilgili en azindan konusmasi beklenir.
Biz anlasiyoruz. Eeee? Boyle dusunmeye baslar insan...

5 ay erken değil fakat şöyle de bir şey var ki asıl sen emin misin onunla evlenmek istediğine yoksa yaşım geçiyo düşüncesinden mi? Eğer eminsen ama o yanaşmıyorsa açıkça konuşup ayrıl vakit kaybetme.

Eşimle nişanlandığımda 8 yıldır sevgiliydik 2 yılda nişanlı kaldık. Evlenirken durup bida düşündüm kızım gül eminmisin die. 5 ayda ne evliliği yahu. Dur bi tanı tanış. Öyle romantik isyankar ayaklarına yatıp biz çok sevioz deme, insanoğlu bu bak bir senesi bir senesini tutmuyor.

Erkekleri bilmiyorum ama bendede var bu sorun..bizdede erkek arkadasim konuyu actikca ben uzatiyorum..eninde sonunda evlenicem onunla nasilsa babaevimde az biraz daha zaman geciriyim gibi manyak bi dusuncem varki yas kemale ermis durumda hala babaevi sayikliyorum!!!ondada vardir bi dusunce bence..sevgi varsa buna eminseniz uzaymanin altinda benimki gibi maynak dusunceleri vardir belki..ama o sevgiyi hissetmiyorsaniz ozaman durum zorr..

5 aylık ilişki de biri bana evlilik dese hop noluyo derim yani bunu yapmasından daha doğal bir şey olamaz bence :KK14:

yaşlarınız kaç?
sevgiliniz askerlik filan yaptı mı? yoksa bu tip yapılması gerekenler mi var onun önünde?
ayrıca 5 ay erken bir zaman bunları düşünmek için...
hiç bir engel yokken bu evlilik konusundan rahatsız olan bi adam söz konusu ise,iyice düşünmenizde fayda var...
ikimizde aynı yaştayız .onun tek sorunu dogu görevine gidicek olması.sadece cok erken oldugunu düşünüyor.içine sindirmesi gerekiyormuş iyice falan filan..ben açmadıgım zaman o açıyor bu defa konuyu.ne yaomaya çalıştıgınıda anlamıyorum.zaten stresli diye üstüne gitmekte istemiyorum.hayırlısı artık diyelim..

Erkekleri bilmiyorum ama bendede var bu sorun..bizdede erkek arkadasim konuyu actikca ben uzatiyorum..eninde sonunda evlenicem onunla nasilsa babaevimde az biraz daha zaman geciriyim gibi manyak bi dusuncem varki yas kemale ermis durumda hala babaevi sayikliyorum!!!ondada vardir bi dusunce bence..sevgi varsa buna eminseniz uzaymanin altinda benimki gibi maynak dusunceleri vardir belki..ama o sevgiyi hissetmiyorsaniz ozaman durum zorr..
sevdiğini hissettiğim için ve mutlu oldugum için beraberiz hala.ben biraz acele ediyorum galiba..çünkü bazen düşünüyorumda tamam evlenelim dese ,ben evet cevabını verebilirmiyim diye :KK70:

Konuyu okuyunca aklima istemsiz olarak bugun otobüste şahit olduğum bir olay geldi :KK70: arkamda oturan bir bayanla sevgilisi konuşuyor, bir ara kiz "aah ah benim de bütün arkadaslarim evlendi bir ben kaldim ya insanin morali bozuluyor" filan dedi :KK70: çocuk şok tabi :KK70: askim nerden cikti bu ya filan onu gecistirdi orda :KK70: sonra baska konuya gectiler ama bir gorseniz kiz her lafi evlilige bagliyor, halamin golden köpeği var dedi cocuk, kiz da "yaa oyle mi evlenince de kopek almayi düşünüyo musun iyi olur" diyor :KK70: oğlan tabi kivirmalar :KK70: "zamani gelsin bakariz" filan :KK70: 20 kere evlilik muhabbeti gecti 20 keresinde de çocuk gecistirdi lafi resmen :KK70: erkekleri de takdir ediyorum büyük başarı :KK70:

Konuyu okuyunca aklima istemsiz olarak bugun otobüste şahit olduğum bir olay geldi :KK70: arkamda oturan bir bayanla sevgilisi konuşuyor, bir ara kiz "aah ah benim de bütün arkadaslarim evlendi bir ben kaldim ya insanin morali bozuluyor" filan dedi :KK70: çocuk şok tabi :KK70: askim nerden cikti bu ya filan onu gecistirdi orda :KK70: sonra baska konuya gectiler ama bir gorseniz kiz her lafi evlilige bagliyor, halamin golden köpeği var dedi cocuk, kiz da "yaa oyle mi evlenince de kopek almayi düşünüyo musun iyi olur" diyor :KK70: oğlan tabi kivirmalar :KK70: "zamani gelsin bakariz" filan :KK70: 20 kere evlilik muhabbeti gecti 20 keresinde de çocuk gecistirdi lafi resmen :KK70: erkekleri de takdir ediyorum büyük başarı :KK70:
yok ben daha okadar bunaltmadım :KK70: bi defa söyledim bidaha söylemicem.konusunu bile açmıyorum artık :KK70:

canım benımm erkeklerr evlılık kelımesını duyduklarında bı tıtrıyolarr:))kendılerıne gelemıolarr..amaa sızınde cook yenıı..5 ayyy..sen tanıdın mı kı onu 5 ayda hemen evlenmeye karar verdınn..hoss söyleyene bakk bende 1.5 ayda evlendım ama..sukurler olsun..mutluyum huzurluyumm..karsı taraftan beklee benceee

Ya gerçekten daha 5 ay tanidigim biri evlilik dirdirina baslasa yemin ile evlenecegim olsa, bile evlenmezdim. :KK14:

canım benımm erkeklerr evlılık kelımesını duyduklarında bı tıtrıyolarr:))kendılerıne gelemıolarr..amaa sızınde cook yenıı..5 ayyy..sen tanıdın mı kı onu 5 ayda hemen evlenmeye karar verdınn..hoss söyleyene bakk bende 1.5 ayda evlendım ama..sukurler olsun..mutluyum huzurluyumm..karsı taraftan beklee benceee
öyle yapmaya karar verdim zaten.onun konuyu açmasını bekliyorum artık :KK70:

X