Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aslında çok iyi anlasıyoruz ama ben tartışacak konu buluyorum o hani ben tartışma cıkartmayayım hic çıkarmaz ama ailem istemiyor bu yüzden daha çok korkar oldumEvlilik zor tabii.
Ama zor olduğu kadar da muhteşem bir olay.
Karşılıklı sevgi,saygı ile aşılmayacak zorluk yok.
Genel olarak korkuyorum evlilikten yani o bu teklifi yapana kadar evlilik gibi bi düşüncem yoktu3 aylık sevgiliyle evlenmekten bence de kork daha çok erken evlilik için
Zaten nişanlılık gibi düşün dedi bana hani gitmiş yüzük almış yani onu kırmak istemiyorum yaninda mutluyum ama evlilik çok başka birşey ve zor aileler girecek isin içineBekarlığa sultanlik bacim evlendim evleneni afedersin totom yer görmedi sürekli bi iş. Hala da su bekar kız arkadaşlarıyla kahve içen bayanları görünce catliyorum:)hadi herseyi geçtim 3 ay çok kısa bir süre sanki.iyi tanı ailesinde dahil.birde ortak zevkler çok önemli.
Küfreden bi insan değilim zor durumdaydı ve yardımcı olmak yerine dalga geçtiler ha şuan da ayni şeyi yapmaya çalışıyorsun susarmısın yardımcı olmayacaksanBu konunda nasıl çirkin bir küfür edeceksin acaba?
Evlilik saygıdan başlıyor tek bunu bilsen yeter aslında...
Bu konunda nasıl çirkin bir küfür edeceksin acaba?
Yeteri kadar gezdim sanki bundan sonra sevdiğim adamla bi yuva istiyorum ama emin olmalıyım bu kadar boşanma varkenBekarlığa sultanlik bacim evlendim evleneni afedersin totom yer görmedi sürekli bi iş. Hala da su bekar kız arkadaşlarıyla kahve içen bayanları görünce catliyorum:)hadi herseyi geçtim 3 ay çok kısa bir süre sanki.iyi tanı ailesinde dahil.birde ortak zevkler çok önemli.
Emin olmak diye birşey yokki bu kadar boşanma varöyle düşünme şu akar yolunu bulur.ama şu bir gerçekki ailen istemiyorsa mutlaka kulak ver istememe sebeplerine.Yeteri kadar gezdim sanki bundan sonra sevdiğim adamla bi yuva istiyorum ama emin olmalıyım bu kadar boşanma varken
Mantık ve kalp arasında kalıyorum zaten bi çözüm bulamadımEmin olmak diye birşey yokki bu kadar boşanma varöyle düşünme şu akar yolunu bulur.ama şu bir gerçekki ailen istemiyorsa mutlaka kulak ver istememe sebeplerine.
Küfür derken?Bu konunda nasıl çirkin bir küfür edeceksin acaba?
Yok hiç işim olmaz ne ugrasacagim Sizinle. Bir konu actiysan sen yaz sen yazma diyemezsin. Kaldı ki evlilik hakkındaki sana'' yardimci olacak ''düşüncemi yazdım. Diyorum ya ona uysan yeter.Küfreden bi insan değilim zor durumdaydı ve yardımcı olmak yerine dalga geçtiler ha şuan da ayni şeyi yapmaya çalışıyorsun susarmısın yardımcı olmayacaksan
Dalga geçme lütfen ben 21 yaşındayım ergen değilim ( bi fikir istedim
18 yasından küçük olduğum için bu biraz zor galiba şekerim