- 6 Aralık 2010
- 2.941
- 2.073
- 30
- Konu Sahibi cheryblossommm
baştan aileden olumsuz karar duyunca ileride işler hepten mi sarpasarıyor? aile nasıl ikna edilir kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet babam karşı çıkmıştı asla okul bitmeden vermem de avukat olmaz da bilmem ne herşeyi bahane ettiler şimdi baba oğul oldular ilk başta karşı çıkıyor illa bir kulp buluyorlar zaman lazım güzelim ve inancını kaybetme seviyorsan arkasında dur ailen de zamanla kararının yanında olmayı öğreniyorbaştan aileden olumsuz karar duyunca ileride işler hepten mi sarpasarıyor? aile nasıl ikna edilir kızlar
ama benim babam gerçekten dediğim dedik bi insan ben korkuyorum minnakım .bir de markette çalışıyor.bahsettiğim terfinin ilkini aldı 1600 maaşı var.1 seneye maaşım 2000 olur diyor.ama ben bu iş sürekli olur mu olmaz mı endişeliyim açıkçası.endişemin sebebi de babam memur ,memur kafası var adamda.kamuda çalışan birini falan istiyor.ikna edememe korkum bu.evet babam karşı çıkmıştı asla okul bitmeden vermem de avukat olmaz da bilmem ne herşeyi bahane ettiler şimdi baba oğul oldular ilk başta karşı çıkıyor illa bir kulp buluyorlar zaman lazım güzelim ve inancını kaybetme seviyorsan arkasında dur ailen de zamanla kararının yanında olmayı öğreniyor
sadece maddiyat olsa aşılacağını bildiğim için takmam ki.sorun ailem damat adayının işine karşı.sorun yıne maddıyat ıse
az sabredın derım yahu adam zaten ıse yenı basladı
evet babam karşı çıkmıştı asla okul bitmeden vermem de avukat olmaz da bilmem ne herşeyi bahane ettiler şimdi baba oğul oldular ilk başta karşı çıkıyor illa bir kulp buluyorlar zaman lazım güzelim ve inancını kaybetme seviyorsan arkasında dur ailen de zamanla kararının yanında olmayı öğreniyor
sen zamana bırak benimki de öyleydi aslalarla konuşurdu sonra o laflarını bir bir yuttu garibim sonuçta bak ne güzel işini bulmuş ya bulamazsa diye korkuyordun bak ne güzel bu sıkıntınız da hallolacaktır inşallah üzülme sen canım şimdi öyle der sonradan da vazgeçer onlar da haklı seni düşünüyorlar garanti olsun rahat olun diye düşünüyor sonuçtaama benim babam gerçekten dediğim dedik bi insan ben korkuyorum minnakım .bir de markette çalışıyor.bahsettiğim terfinin ilkini aldı 1600 maaşı var.1 seneye maaşım 2000 olur diyor.ama ben bu iş sürekli olur mu olmaz mı endişeliyim açıkçası.endişemin sebebi de babam memur ,memur kafası var adamda.kamuda çalışan birini falan istiyor.ikna edememe korkum bu.
aynen öyle canım yanyana gelince gördüğüm tablo dünyanın en güzel tablosu oluyor allah herkese ağız tadı hayırlı kişiler versin inşallahAynen bizimkilerde baba ogul gibi oldular
Onlari öyle görünce cok mutlu oluyorum ...
hayatimdaki en önemli iki adam
arada kalıyorum minnak.iş konusunda haklılar mı ailem sence ya memur olmak atanmak ne kadar zor okuyan biliyor .benim bu arada kalışlarım sona erer inşallah bi gün.Allahm sizide bi ömür mutlu etsin inşallah.sen zamana bırak benimki de öyleydi aslalarla konuşurdu sonra o laflarını bir bir yuttu garibim sonuçta bak ne güzel işini bulmuş ya bulamazsa diye korkuyordun bak ne güzel bu sıkıntınız da hallolacaktır inşallah üzülme sen canım şimdi öyle der sonradan da vazgeçer onlar da haklı seni düşünüyorlar garanti olsun rahat olun diye düşünüyor sonuçta
zaten babam aşkla evliliğe de karşı.adam nişalnlıyken gezenleri falan gördükçe delleniyor.Bizimkiler hiç ama hiç istemediler.
Ama ne kadar istemezlerse istemesinler olmaz demez bizimkiler, onun yerine her günün tadını kaçırırlar ( :
Karşı çıkma sebepleri kültür ve eğitim farkı, işine güvenmemeleriydi.
Düğünden sonra dert tasa kalmadı bizde.
Bildiğim için tanışma-düğün süresini kısa tuttum
aynen öyle canım yanyana gelince gördüğüm tablo dünyanın en güzel tablosu oluyor allah herkese ağız tadı hayırlı kişiler versin inşallah
ne iş yapıyordu durumumuz benzer sanırımBizimkiler hiç ama hiç istemediler.
Ama ne kadar istemezlerse istemesinler olmaz demez bizimkiler, onun yerine her günün tadını kaçırırlar ( :
Karşı çıkma sebepleri kültür ve eğitim farkı, işine güvenmemeleriydi.
Düğünden sonra dert tasa kalmadı bizde.
Bildiğim için tanışma-düğün süresini kısa tuttum
haklılar ama anne baba olarak haklılar işi garanti olsun ki allah korusun işten çıkartırlarsa falan ortada kalma diye düşünüyorlardır şekerim ve her ata evladı için en iyisini ister fakat düşünmedikleri işte bu atanmaların ne kadar zor olduğu ama zamanla kabullenirler sen çok fazla üsteleme şu an hem çocuğa da yazık bak ne güzel iş bulmuş biraz ailene karşı savunman lazım bu ara ama dediğim gibi onların da kendilerince ne kadar haklı olduklarını unutma kuzumarada kalıyorum minnak.iş konusunda haklılar mı ailem sence ya memur olmak atanmak ne kadar zor okuyan biliyor .benim bu arada kalışlarım sona erer inşallah bi gün.Allahm sizide bi ömür mutlu etsin inşallah.
of .. Allahım yardım etsin.haklılar ama anne baba olarak haklılar işi garanti olsun ki allah korusun işten çıkartırlarsa falan ortada kalma diye düşünüyorlardır şekerim ve her ata evladı için en iyisini ister fakat düşünmedikleri işte bu atanmaların ne kadar zor olduğu ama zamanla kabullenirler sen çok fazla üsteleme şu an hem çocuğa da yazık bak ne güzel iş bulmuş biraz ailene karşı savunman lazım bu ara ama dediğim gibi onların da kendilerince ne kadar haklı olduklarını unutma kuzum