evlilik konusu!

burcuu99

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2012
466
68
73
Gaziantep
Yine ülke dışından biriyle ben :) Daha önceki beraberliğimde Amerika daydı 2sene yürüttük. Şimdi koınştuğum kişi aslında konuştuğum denilemez de kendisi Almanya da.Benim liseden dersane arkdaşımdı.Ve ben ilgisini yıllardır biliyorum.Bana aylardır kendisi mesaj atıyor.Benimle ciddi düşündüğünü ona bir şans vermem için yalvardı resmen.Henüz Almanya ya 1 ay önce dönmüş olmasına rağmen sırf benimle yüzyüze konuşmak için geldi ve biz dün buluştuk.Bana her şeyi anlattı.Üstüme gelmek istemediğini ama beni kaybetmek istemediğini.Bırak ailenle tanışayım ciddiyetimi anla dedi.Ben de erken olduğumu söyledim.Ona karşı hiçbişey hissetmedm diyemem.Ve önceki erkek arkdaşımla arasında dağlar kadar fark var ister istemezz karşılaştırıyorum.(Önceki çalışma diye yıllarca başımı yedi bu sana bırakıyorum ben dedi.Önceki düğün yeri konusunda çok paragözsün derken bu 1 kere olacak içine nasıl sinecekse gider bakarız tarzında konuştu) Anlaşılldığı üzere fikirlerimiz gerçekten yakın.Ama ben ona nasıl davranmalı yım hiç bilmiyorum.Eğer olursa ben oraya gideceğim.Çünkü orda gerçekten iyi bir işi var ve yüksek yapıyor.Ben ne den il sınırları içinde birini bulamıyorum :KK55:

Burdaki soru neden il sınırları içinden birini bulamıyorum mu? Komşulara sorun o halde...

Millan'ın dediği gibi, ilahi Burcu :KK76:

Adam evlilik planlarını paylaşırken sen dinledin diye de ümitlenmiştir. Zaten bir adam beğendiği kız nefes alsa "O da beni seviyor" şeklinde yorumluyor:KK73:

Olsun ama, olur bence :KK28:

ailemden ayrılıp manisada yaşamayı bile göze alamadım canım gurbet ellerde aileden uzak ne bileyim ben cesaret edemezdim böyle birşeye o_O

Simdi sekerim, o senden yillardir hoslaniyor, ama sen onunla sadece 1 gun bulustun, yani duygulariniz esit duzeyde degil. Adama kalsa yarin nikahi yapar gordugum kadariyla :)

Simdi bence evlenmeyi etmeyi dusunmek yerine once bir tani, hoslan , bak yani. Iyice tanidikca belki sevmeyeceksin, evlilik isini , oraya gitmeyi falan daha ilk etapta dusunme bence. Olaylari biraz akisina birak derim. O na da de ki, bak sen bana yillardir bir seyler hissediyorsun ama ben seni tanimak istiyorum , ciddi dusunmek icin cok erken.

Sehir sinirlarini gectim de Burcu cum, ulke sinirlarinda kalsan yeter bence :)

Son düzenleme:
Aranızda hiçbirşey yok ve siz dugun mekanı mı konuşuyorsunuz? Bu ne hız? Bi atasözü var ama söylemeyeyim simdi, seyrekli fln olan

Back
X