Yine ülke dışından biriyle ben :) Daha önceki beraberliğimde Amerika daydı 2sene yürüttük. Şimdi koınştuğum kişi aslında konuştuğum denilemez de kendisi Almanya da.Benim liseden dersane arkdaşımdı.Ve ben ilgisini yıllardır biliyorum.Bana aylardır kendisi mesaj atıyor.Benimle ciddi düşündüğünü ona bir şans vermem için yalvardı resmen.Henüz Almanya ya 1 ay önce dönmüş olmasına rağmen sırf benimle yüzyüze konuşmak için geldi ve biz dün buluştuk.Bana her şeyi anlattı.Üstüme gelmek istemediğini ama beni kaybetmek istemediğini.Bırak ailenle tanışayım ciddiyetimi anla dedi.Ben de erken olduğumu söyledim.Ona karşı hiçbişey hissetmedm diyemem.Ve önceki erkek arkdaşımla arasında dağlar kadar fark var ister istemezz karşılaştırıyorum.(Önceki çalışma diye yıllarca başımı yedi bu sana bırakıyorum ben dedi.Önceki düğün yeri konusunda çok paragözsün derken bu 1 kere olacak içine nasıl sinecekse gider bakarız tarzında konuştu) Anlaşılldığı üzere fikirlerimiz gerçekten yakın.Ama ben ona nasıl davranmalı yım hiç bilmiyorum.Eğer olursa ben oraya gideceğim.Çünkü orda gerçekten iyi bir işi var ve yüksek yapıyor.Ben ne den il sınırları içinde birini bulamıyorum