evlilik lütfen bilgilendirin

syd06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2015
11
2
29
merhaba umarım konuyu doğru yere açmışımdır arkadaşlar ablalalrım kardeşlerim önemli bi konu hakkında fikrlerinizi almak istiyorum düşünmekten ağlamktan kafam allak bullak ben sunniyim erkek arkadaşım alevi annem baban kesinlikle karşı çıkar vermez sulaleden herkez karşı durur laf soz ederler yuklenırler bna diyor ama biz bibirimizi çok fazla seviyoruz vazgeçemiyoruz ailemi kaybetmekte istemiyorum herşey güzel olsun istiyoruz ama napıcaz ne çözüm üreticez bilmiyorum bu kadar severken vazgeçmek istemiyoruz annem ailesi oğlanın zoruyla seni alırsa yuklenrler zorla aldık seni falan derler pişman olursun vazgeç diyorlar çok seviyorum vazgeçersem unutamam hergun acı çekerm lütfen fikirlerinizi paylaşın alevi sünni evliliği yapan ablalarm kardeşlerm varsa

offf bu konu o kadar canımı sıkıyor ki.. bende aleviyim erkek arkadaşım sünni.. biz ayrım yapsak zaten birbirimizi seçmezdik.. bence erkek arkadaşın düzgün biriyse mezhep konusu yüzünden bitirme.. çok afedersin ama baban cok iyi bi insan olsaydı ayrım yapmazdı demekki sünni oluncada iyi olunmuyor yada aynı şekilde bnım babam karşı gelcekse cok da iyi bi alevi değil demekki.. o yüzden bence ayrılığı düşünme bile

bizde mesela birbirimzle çok iyi anlaşıyoruz onlar şu düşüncedeler sünnü kız alevi erkeğe gelin gitmez günah diyolar ama bn hani o alevi bn sünniyim dye sevdiğimden ayrılmk istemiyorumm

hıhh işte en çok güldüğüm şeyde bu sünni kız alevi erkeğe verilmez günahmış mış mış.. peki bunu diyenler bana Hz.Muhammed efendimizin öz kızını Hz Ali'ye verdiğini de mi bilmezler biliyolarsa hangi mantıkla bunu söylüyorlar yoksa peygamber kızını günahkar mı görüyorlar.. peygamber torunlarını inkar mı ediyorlar..

Son düzenleme:
bende hani günahına inanmıyorum insanın içi kalbi temiz ve Allaha Peygambere Kurana kıyamete din ile ilgili hiç birşeyi reddetmeyen birine neden karşı çıkarlar belkide gördükleri kötü örneklerden dolayı bilmiyorum onun aileside istemiyo

X