Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bekarlık kesınlıkle,evli olupta mutlu olanlar,acaba sizle evli olanda mutlumu ben en çok onu merak ederim,
eder,tırsar eder,çıkarı vardır eder,susar,ailesinden babasından toplumdan çekınır eder,çocuklarına düşkündür eder,ve ben böle erkekler tanıyorum,he der geçer,yeterki sussun,huzur olsun dıye,sındırme politıkası,tam tersı kadında vardırkarısıyla mutlu olmayan erkek
onu mutlu eder mı canım :=)
öylesıne erkek demeyelım bence.eder,tırsar eder,çıkarı vardır eder,susar,ailesinden babasından toplumdan çekınır eder,çocuklarına düşkündür eder,ve ben böle erkekler tanıyorum,he der geçer,yeterki sussun,huzur olsun dıye,sındırme politıkası,tam tersı kadında vardır
haklısın,ama he deyıp geçenın eşine sorsam ayyy çok mutluyuz dıyor :)öylesıne erkek demeyelım bence.
he deyıp geçmek ayrı, bir insanı mutlu etmek ayrıdır bence.
öyle kadına da yazık :=)haklısın,ama he deyıp geçenın eşine sorsam ayyy çok mutluyuz dıyor :)
sen hep çok mutlu ol güzle kadın,ama ben hep bekar kalayım:)öyle kadına da yazık :=)
onları sayma
ben saymıyorum
kim nerede nasıl mutluysa öyle kalsın inşallah :=)sen hep çok mutlu ol güzle kadın,ama ben hep bekar kalayım:)