• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik neden ertelenir

• Konu Sahibi Konu Sahibi acilikiz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benimle ileriye yöenlik düşünüyormusun diye sen nie soruosun ki canım..bırak o sorsun o tetikte olsun bu kadar üstüne de düşme..

ıçeriğinizi bilmiyorum sadece evlilik neden ertelenir sorunuz için; çift birbirini yeterince tanıdığına inanıyor ve istiyorsa ortada ailesel faktörler ve para gibi mühim sebepler yoksa ertelemek saçma diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
yol ver gitsin. 3 yıl sonra neyin garantisi var? 3 yıl sonrada takar koluna birini, dediğim gibi ben evleniyorum der çeker gider.

siz yaştakiler için mantıklı olan erteler, sevgilin mantıklı biri kıymetini bil.

bence mantıklı birisi değil cnm ne diyosa dengesizliğinden valla

dengesizse eğer; dengesiz bir adamla ne işin var?

21 yasındakı adamla evlenılmez bu biiiirrrrr.......

19 yasında evlenilmez bu ikiiiiiiiiiii

bir erkeğe benle ciddimisin,ileriye dönük müsün diye sorulmaz,niyeti varsa söyler zaten bu üçççççç

o adamın yerinde olsam senle bir dakika durmam bu daaa dörrrttt

( sen benim kardsım yaşındasın,asla kırmak istemem seni, ama hata yapmanı da istemem; dost aı söyler;gücenme bana)

hayır ablacım gücenmedim hiç est olur mu öle şey. Haklısın dediklerinde.

ahhh be acılıkız ahh bee canım bogazlı kazak gibisin ben o gencin yerinde olmak istemezdim hiç bir kız benimle ne düşünüyorsun diye sorar mı yaaa :umursamaz: bırakın su adamları azıcık rahat bu teknoloji ilişkileri bitirdi valla özlemek nerde birde bıktırıyor gencleri birbirinden her dakika tel ellerinde mesajlar .msn falan

işler ters gidince çabalamamak oluruna bırakmak lazım bence bırakın biraz

Back
X