Evlilik Sorunu

makaleyazar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2015
60
41
Merhaba kızlar bir konu hakkında fikrinizi almak istedim
8 yıldır devam eden güzel bir iliskim var tek sorunumuz sevgilimin ailesi hep birlikte yasamak istedi ben hic kabul etmedim.
Sonra ikna oldular falan şimdi önümüzde engel kalmadı evleneceğiz ama yine ev sorunu gündemde.
Hic istemiyorum kötü insanlar değiller ama olmaz diye düşünüyorum fakat durumları olmadıgı için ayrı ev döşemeye güçleri yetmeyeceğinden yine aynı evi istiyorlar.
Sevgilimin ısı iyi ama hem borç ödeyip hemde ev gecibdirecek kadar değil. Bende bir is icin uğrsiyorum eğitimini alıyorum ama en az 6 ay para kazanmam cok zor.
Bu yüzden elimden birşey gelmiyor ve uzatma şansımız kalmadı 26 yasindayiz ikimiZde.
Sevgilim bir yıl gibi hır sürede borçlarını bitirip o arada ailesiyle yaşayarak sonrasında çıkmamızı istiyor ama ben cok kararsızım.
Istemiyorum hic sadece mecburiyetten düşünüyorum.
Oturduk saatlerce konuştuk her türlü garantiyi veriyor sevgilim hic karışmaz annem diyor.
Geçici olduğu icin kabul etmeli miyim kaynanasında yaşayıp mutlu olan var mı ben hic görmedim?

Merhaba kızlar bir konu hakkında fikrinizi almak istedim
8 yıldır devam eden güzel bir iliskim var tek sorunumuz sevgilimin ailesi hep birlikte yasamak istedi ben hic kabul etmedim.
Sonra ikna oldular falan şimdi önümüzde engel kalmadı evleneceğiz ama yine ev sorunu gündemde.
Hic istemiyorum kötü insanlar değiller ama olmaz diye düşünüyorum fakat durumları olmadıgı için ayrı ev döşemeye güçleri yetmeyeceğinden yine aynı evi istiyorlar.
Sevgilimin ısı iyi ama hem borç ödeyip hemde ev gecibdirecek kadar değil. Bende bir is icin uğrsiyorum eğitimini alıyorum ama en az 6 ay para kazanmam cok zor.
Bu yüzden elimden birşey gelmiyor ve uzatma şansımız kalmadı 26 yasindayiz ikimiZde.
Sevgilim bir yıl gibi hır sürede borçlarını bitirip o arada ailesiyle yaşayarak sonrasında çıkmamızı istiyor ama ben cok kararsızım.
Istemiyorum hic sadece mecburiyetten düşünüyorum.
Oturduk saatlerce konuştuk her türlü garantiyi veriyor sevgilim hic karışmaz annem diyor.
Geçici olduğu icin kabul etmeli miyim kaynanasında yaşayıp mutlu olan var mı ben hic görmedim?

bir yılda borçlar çözülücekse bence bekle acele etme evlilikte, 26 gayet normal yaş yani bir şeyleri kaçırmıyorsun yaştan dolayı, yoksa hem ailesi hem geçim sıkıntısı ile ilgili buraya çok konu açarsın

Bencede 26 yas geç değil ama ailesi durmuyor sürekli sıkıştırıyorlar evlenin artık diye onlara göre geç kaldık.
Benim ailem cok zor ikna oldu onlarda artık ne olacaksa olsun bekleme diyorlar ama ev mevzusuna razı olmayacaklar yine

seni sıkıştıran insanlara açıkça söyle ben ev üstüne ev istemiyorum de ama kibarca kırmadan kimseyi. yen, evli olacaksınız eşinle özel zamanların olacak başbaşa oturup konuşmak isteyeceksiniz. rahat rahat giyinmek evde dolaşmak isteyeceksin en doğal hakkın bunlar. ne kadar iyi de olsa kayınvaliden yok yok. sakın!!! yaşınız hiççç geç değil ben 29 yaşımda evlendim de noldu yani??

eğerki evlenip aile yanında kalırsan birdaha zor çıkarsın canım..yok eşya taksidi yok şu yok bu derken birde bakmışsın orada yaşlanmışsın...
yaşın 6 ay 1 sene bekleyacak kadar küçük..kira bile olsa ayrı ev olmadan evlenme...

niye uzatma şansınız kalmadı? 27-28 yaşında evlenilmiyor mu?
sene 2015 hala iki insan evlenirken, anne baba düğün yapsın ev döşesin diye beklenmez! ve yine sene 2015 ev ev üstüne olmaz!siz 6 ay sonra işe girebiliyorsanız, bir nikah yaparsınız, bütçenize uygun bir ev kiralarsınız, en gerekli eşyaları alır kredi çeker, yavaş yavaş ödersiniz. her şey bir anda olmaz.

O bir seneyi bekarken bekleyin
1 senede halledilebiliyorsa
Yoksa o eve girersen bi daha çıkamazsın, çıkarsan vah gelin oğlumuzu alıyo gidersen sütüm helal değile bağlarlar
Kk da hiç okumadın mı
26 olsa ne 27 olsa ne yaşın yani, seninde şu 6 ayı bekleyen eğitim durumun biter hem

Bencede 26 yas geç değil ama ailesi durmuyor sürekli sıkıştırıyorlar evlenin artık diye onlara göre geç kaldık.
Benim ailem cok zor ikna oldu onlarda artık ne olacaksa olsun bekleme diyorlar ama ev mevzusuna razı olmayacaklar yine
Ailesinin hem gücü yok hem sıkıştırıyor
Neden sence ?
Aynı evi kabul ettirmek için gibi
Seni bilmem ben öz ailemle yapamam, evlendikten sonra. Ev ev üstünde olmaz yani kaldı ki hiç tanımadığın bir aile bu..

uzatma sansın nıye kalmasın yasın 26 yahu
1 sene sonra evlenın
evlenıp bosanmaktansa sevdıgınden de aılesınden de nefret etmektense 1 sene erteleyın ayrı eve cıkın

Kac tane erkek annem cok cadalozdur herseye karisor der ki yani ???
Benim esimede sorsan annesi cok iyiydi bi konu oldu ve resmen annesine kendi sasırdı beklemiyordu cunku o hareketi ve kac senelik annesi sen dusun
Anne evladina tabiki iyi davranir ama gelin olup o eve girince istedigi kizim kizim desin sen el kizisin .. Bence yapma

Evliligin ilk yılı birbirine alışma yilidir haliyle çünkü evlilik ve sevgililik durumları arasında çok fark vardır bu nedenle ailelerle mesafeyi korumak en iyisi bence anlatabildim sanırım

Konu sahibi sen şimdi bir hevesle evlebmek istiyorsun anliyorum ama zaten ayni evde yasarken o hayalini kurdugun heveslendigin evliligi yasayamayacaksin ki. En iyisi dur bir yil daha

X