Evlilik teklifinizi ne zaman aldınız ?

derdime derman

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2017
1.271
841
123
Merhaba,
ağustosta düğünüm var, yer alındı, hazırlıklar son hız devam ediyor
aileler tanıştı. 3 ay sonra isteme var. henüz evlilik teklifi yok..
erkek arkadaşım çok romantiktir, odunluğundan değil yani ama bana garip gelmeye başladı ona hissettirmesem de.
normalde evlilik teklifi olur sürprizi heyecanı olur, sonrasında bazı şeyler gelişir. biz de tersi sanırım.
pırlanta almayı düşünüyorum sana dedi, beraber mı bakalım dedi hatta, bir yüzük beğendim ama efektli. ben adam gibi bir şey alıcam sana dedi. sürpriz olsun o zaman sen bak dedim.
nisanda isteme var hala bir şey yok. kredisi biticek nisanda o zamanı mı bekliyor diye düşünüyorum.
ama böyle de formalitedenmiş gibi olucak sanki, zaten evlenceğimiz zaman belli.. içime sinmiyor böyle.
siz ne zaman aldınız teklifleriniz ? bizim gibi tuhaf olan var mı merak ettim

Ya bana istemeden önce düğün tarihi düğün yeri falan belirlenmesi de garip geldi.

Erkek arkadaşım beni ailesiyle tanıştırdı, gelip isteyelim vs.diye söylemeye başladı ben de "daha ben vermedim cevabimi sana, ailemden ne cevap bekliyosun. Insan önce bana sorar" dedim. Önce evlenme teklif etti, sonra gelip ailemle tanıştı sonra isteme ve nişan oldu sonra dugun yeri zamani belirlendi

Evlilik yolunda ilerliyorsunuz aileler bile tanışmış bence sen bırak teklif işini :KK48:

Ben almadım evlilik teklifi eksilen bir şey de yok :21:
Doğum günümde yüzük almıştı ama teklif işi arada kaynadı yüzüğü verirken. Ben de evlenmeden önce ve sonrasında laf çarptım utandı sıkıldı ama 4 buçuk yıl oldu arada şakasına takılsam da hiç önemli değil.
Yani şu sosyal medyada paylaşmak için abartılı şeyler yapıp yaptırıyorlar. Bana çok yapmacık geliyor.. :olamaz:

Ya bana istemeden önce düğün tarihi düğün yeri falan belirlenmesi de garip geldi.

Erkek arkadaşım beni ailesiyle tanıştırdı, gelip isteyelim vs.diye söylemeye başladı ben de "daha ben vermedim cevabimi sana, ailemden ne cevap bekliyosun. Insan önce bana sorar" dedim. Önce evlenme teklif etti, sonra gelip ailemle tanıştı sonra isteme ve nişan oldu sonra dugun yeri zamani belirlendi
İsteme için( daha doğrusu takı vs. ) kredisini bitmesi bekliyoruz. düğün yeri için o vakit geç olacağı için, erken tutuldu

Evlilik yolunda ilerliyorsunuz aileler bile tanışmış bence sen bırak teklif işini :KK48:

Ben almadım evlilik teklifi eksilen bir şey de yok :21:
Doğum günümde yüzük almıştı ama teklif işi arada kaynadı yüzüğü verirken. Ben de evlenmeden önce ve sonrasında laf çarptım utandı sıkıldı ama 4 buçuk yıl oldu arada şakasına takılsam da hiç önemli değil.
Yani şu sosyal medyada paylaşmak için abartılı şeyler yapıp yaptırıyorlar. Bana çok yapmacık geliyor.. :olamaz:
öyle sosyal medya görgüsüzü değilimdir ama içimde kaldı :(
çok romantiktir hiç böyle hayal etmemiştim :(

Siz tersten gidiyorsunuz galiba. Isteme olmamis ama dugun yeri ayarlanmis. Garip gercekten. Ayrica tum bunlar planlandiktan sonra evlilik teklifinin ne manasi olacak?

biz de evleneceğimizi biliyorduk eşim bana evlenme teklif ettiğinde:)
nişanımızdan bir ay evvel istanbulda boğazda bir mekana yemeğe gittik ve orda yüzük verdi bana
elime takıp benimle evlenirmisin diyemedi:D
Bu içimde kalmıstır benim de
hatta yüzüğü giderken benim cantama koymustu sende kalsın ben düşürürüm diye:D

Ben de sürprizli ummadığım anda olsun isterdim ama olmadı, sadece ambiyans ortam ve yüzüğüm çok güzeldi:)

Ben 4 yıllık evliyim hala öyle adam akıllı evlenme teklifi almadım :D
Askerdeyken telefonda konusurken laf arası benimle evlenir misin demisti bı o yani :P

ben teklif meklif almadım. zaten bir gün avm de öylesine gezerken yüzük beğenmiştik tesadüfen girdik aldık. eşim de o zaman başka şehirde görevliydi geleceği tarihler isteme, nişan zamanları ister istemez belliydi. bu kadar belirlilikte sırf romantizm olsun diye evlilik teklifi etseydi zaten ben gülerdim :D
her şey belliyse teklife gerek görmek mantıklı gelmiyor.

Bana böyle aşırı organizasyonlu evlilik teklifleri komik geliyor. Samimiyetsiz buluyorum, yapılmış olmak için yapılıyor sanki. Onun yerine güzel bir yemek organize edip, güzel sözlerle neden benimle evlenmek istediğini söylese, hayatını neden benimle beraber yaşamak istediğini anlatsa sonra da yüzüğü verse daha güzel olur bence, beni daha çok mutlu eder. Kaldı ki sizin aileler filan tanışmış, bence sevgilinizden de öyle absürt teklifler yerine böyle bir şey gelse daha şık olur.

biz de evleneceğimizi biliyorduk eşim bana evlenme teklif ettiğinde:)
nişanımızdan bir ay evvel istanbulda boğazda bir mekana yemeğe gittik ve orda yüzük verdi bana
elime takıp benimle evlenirmisin diyemedi:KK70:
Bu içimde kalmıstır benim de
hatta yüzüğü giderken benim cantama koymustu sende kalsın ben düşürürüm diye:KK70:

Ben de sürprizli ummadığım anda olsun isterdim ama olmadı, sadece ambiyans ortam ve yüzüğüm çok güzeldi:)
bizimki de buna benzer olacak sanırım :) haberli teklif :D

Bana böyle aşırı organizasyonlu evlilik teklifleri komik geliyor. Samimiyetsiz buluyorum, yapılmış olmak için yapılıyor sanki. Onun yerine güzel bir yemek organize edip, güzel sözlerle neden benimle evlenmek istediğini söylese, hayatını neden benimle beraber yaşamak istediğini anlatsa sonra da yüzüğü verse daha güzel olur bence, beni daha çok mutlu eder. Kaldı ki sizin aileler filan tanışmış, bence sevgilinizden de öyle absürt teklifler yerine böyle bir şey gelse daha şık olur.
zaten bahsettiğim bu, bir yemek bir yüzük.. o da yok yani. istemede takcak herhalde

ben teklif meklif almadım. zaten bir gün avm de öylesine gezerken yüzük beğenmiştik tesadüfen girdik aldık. eşim de o zaman başka şehirde görevliydi geleceği tarihler isteme, nişan zamanları ister istemez belliydi. bu kadar belirlilikte sırf romantizm olsun diye evlilik teklifi etseydi zaten ben gülerdim :KK70:
her şey belliyse teklife gerek görmek mantıklı gelmiyor.
sevgili olmak için bile yollarıma mumlar güller seren adam evlilik teklifinde böyle olunca, bir buruldum ben :D

Back
X