- 16 Mart 2015
- 12
- 6
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tam olarak konun hakkında bilgim yok ama birşeyi merak ettim. Tavsiyeler almak için mi gideceksin, belli bir sorunu aşmak için mi ? Aklıma yatarsa sevdiceğimle bizde gidelim gibi bir aydınlanma yaşadımda şuan Bu arada profil resmindeki kediyi yerim çok tatlı ya bayıldımMerhaba
ben nişanlıyım ve evlenmeden önce bir evlilik terapistine gitmek istiyorum fakat evlilik hazırlığı yaptığımız için ücretinin uygun olması gerekiyor şişli ve bölgesinde bildiğiniz bir doktor varsa önerilerinizi bekliyorum :)
Farketmez ne kadar yardım ettiği ve ucreti önemli şuan :)Erkek olabilir diyorsan Kubilay Boğoçlu var arkadaşım gitmişti. :)
Ben 28 yaşındayım çok teşekkür ederim ... Bazı eksikliklerimiz var belki farklı bir çözüm olabilir diye düşündümKaç yaşındasın? Çok bilinçli gördüm maşallah. Evlilik ciddi bir iş bu işlere böyle başlamak gerekiyor işte ...
Çoğumuzun şahsımız adına bir suru problemi oluyor ve çiftler bu sorunları evlilikte birleştiriyorlar ve olay daha büyüyor. O yüzden şimdiden kişisel sorunları halledip adım atmak daha mantıklı geliyor bana ... Aslında keyifli bir çiftiz ama daha sağlamlaştırmak lazım mumkunse bence sizde duşunebilirsiniz :) ayrıca foto için sağol bende bayıldım çok sevimliTam olarak konun hakkında bilgim yok ama birşeyi merak ettim. Tavsiyeler almak için mi gideceksin, belli bir sorunu aşmak için mi ? Aklıma yatarsa sevdiceğimle bizde gidelim gibi bir aydınlanma yaşadımda şuan Bu arada profil resmindeki kediyi yerim çok tatlı ya bayıldım
Farketmez ne kadar yardım ettiği ve ucreti önemli şuan :)
Biz genelde kavga bile etmeyiz anlaşırız ama ettiklerimizde benim sinirli ve atarlı yapımdan dolayı meydana geliyor. Tüm problem sinirim. Aslında evlilik terapisti yerine psikoloğa da gidebilirim bir düşününceÇoğumuzun şahsımız adına bir suru problemi oluyor ve çiftler bu sorunları evlilikte birleştiriyorlar ve olay daha büyüyor. O yüzden şimdiden kişisel sorunları halledip adım atmak daha mantıklı geliyor bana ... Aslında keyifli bir çiftiz ama daha sağlamlaştırmak lazım mumkunse bence sizde duşunebilirsiniz :) ayrıca foto için sağol bende bayıldım çok sevimli
Teşekkür ederim arayıp sorarım ... İltifat içinde sağol sanırım fazla korkuyorum mutsuzluktan :) bilmiyorum sebep bu mu ...Hiç bilmiyorum canım ücretini inan, arayıp sor istersen müşteri önerdi ve uygun olduğunu söylemişti. Kuzenim var ama o ne kadar iyi bilmiyorum ve yeni mezun sayılır, ayrıca Beylikdüzü'nde. :)
Ama çok bilinçli birisin tebrik ediyorum seni. :)
Olabilir bu da bir çözüm :)Biz genelde kavga bile etmeyiz anlaşırız ama ettiklerimizde benim sinirli ve atarlı yapımdan dolayı meydana geliyor. Tüm problem sinirim. Aslında evlilik terapisti yerine psikoloğa da gidebilirim bir düşününce
Evet bende bir kaç yere sordum o civardaydı ama yani bu haftalık olunca ağır oluyor bi kaç yer hafta da bir çağırabilir ilk zamanlar demişti bende bir fikir almak istedim ... Peki sizin nasıl gidiyor :) terapiler işe yarıyor muÜcretler yüksek oluyor genelde. Bizde eşimle gidiyoruz bizim gittiğimiz doktorun ücreti 200 tl. Şişli civarında bi yerde sormuştum 300 tl diyor .yani genelde 200, 300, 350 arasında değişiyor Istanbulda
Evet zor olsa gerek tahmin edebiliyorum ama inşl işe yarar :) bu kadar sıkıntıyı çektiğinize de değerBizimde her hafta oluyor maddi açıdan çok zor oluyor hatta birkaç hafta ara vermek zorunda kaldık. Her hafta 200 tl bizim için zor başka borçlar da olunca. Ya ilk seanslarda derdini anlatiyorsun psikolog kendi yorum yapıyor anlamaya calisiyor hatalarini söylüyor. Bakalım sonu nasıl olacak
Ben biraz daha uygun bişey bakıyorum bulabilirsemçift danışmanlığının seansı 250'den başlıyor.
evet fiyatlar aslında hemen hemen bu civardaAncak çift danışmanlığında, alanında eğitim almış bir aile ve çift danışmanı arıyorsanız, sayıları azdır ülkemizde o yüzden fiyatlıdır, bilginize.
Uygun bi yer bulabildiniz mi bende bi yerle görüşmek istıyorumEvet
evet fiyatlar aslında hemen hemen bu civarda