evlilik yıl dönümü hediyesi :/

kiraz_cicegi

❤Bebeğime kavuştum❤canım kızım ❤️
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2014
654
413
Merhaba kızlar yarın 5. evlilik yıldönümümüz. ve ben şu zamana kadar eşime herşeyi aldım artık alacak bir hediye bulamıyorum bana verebileceğiniz değişik önerileriniz var mı?.
Ayrıca biz 2 yıldır bebek istiyoruz ama olmuyor bu ay aşılama yaptırdım. regl günüm bugün henüz olmadım ama sanki yine tutmadı diyor içimden bir ses bugün test alıp yapmayı düşünüyorum eğer hamilelik varsa çıkar heralde aşılamadan sonra değil mi? 15. gün bugün.
Aslında tutmuş olsaydı ve testte pozitif çıksaydı :anneadayı:eşime hediye olarak bu müjdeyi verebilseydim ne güzel olurdu :KK43: sabahtan beri sinirlerim çok bozuk yine olmadı diye düşünüp düşünüp ağlıyorum:KK42:

Ben de aşılama sonrası gebe kaldım. Ve test yapmadan önce ablamla kallavi bir iddiasına girmiştik. O gebesin Demişti ben kesinlikle yok demiştim ve ben iddiayı kaybettim :KK45::KK45::anneadayı: o Yüzden o kadar emin olmayın :KK48: inşallah hamilesinizdir de eşinize verilebilecek en güzel hediyeyi verirsiniz:KK48:

Ben de aşılama sonrası gebe kaldım. Ve test yapmadan önce ablamla kallavi bir iddiasına girmiştik. O gebesin Demişti ben kesinlikle yok demiştim ve ben iddiayı kaybettim :KK45::KK45::anneadayı: o Yüzden o kadar emin olmayın :KK48: inşallah hamilesinizdir de eşinize verilebilecek en güzel hediyeyi verirsiniz:KK48:

canım benim yaa inşallahhhh:KK68: çok sevindim senin adına da ilk aşılaman mıydı tatlım ? Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin :nazar:

Üzülme ne olur Bu seferde bir hediye almayıver ne olacak eşinin bir şey diyeceğini sanmıyorum.Hakkında hayırlısı olsun sabırlar dilerim

yaptım az önce idrar testi negatif malesef :KK43: henüz regl olmadım ama tek çizgiyi gördüm yine.. süprizde yapamıycam eşime şimdi hediye ne yapıyım ne alıyım diye düşünüyorumm :KK43:
Bende azonce test yaptım maalesef negatif. Bizimde 15 20 güne evlilik yıldönümü. Artık kısmet canjm üzülme sende. Demekki çok isteyince olmuyor ben bunu anladım. Bak birazdan bi komsuya gidicem bebek görmeye kadın hiç istemediği halde hamıle kaldığını söylüyor. Dayak aldatma hersey var kocasında. Bütün hamilelik dönemi boyunca Allahım al bunu benden diye dua ediyodu ağır tasiyodu bilerek ama dusmedi çocuk çok şükür. Ama bak sana bana bizde böyle durumlar yaşıyoruz işte. En kısa zamanda bizimde olur inşallah canim benim :)

Bende azonce test yaptım maalesef negatif. Bizimde 15 20 güne evlilik yıldönümü. Artık kısmet canjm üzülme sende. Demekki çok isteyince olmuyor ben bunu anladım. Bak birazdan bi komsuya gidicem bebek görmeye kadın hiç istemediği halde hamıle kaldığını söylüyor. Dayak aldatma hersey var kocasında. Bütün hamilelik dönemi boyunca Allahım al bunu benden diye dua ediyodu ağır tasiyodu bilerek ama dusmedi çocuk çok şükür. Ama bak sana bana bizde böyle durumlar yaşıyoruz işte. En kısa zamanda bizimde olur inşallah canim benim :)

Amin bitanem yaa inşallah bizde hamile oldugumuzu görürüz insallah.. benimde arkadaşım korunduğu halde ikinciye hamile simdi kizi biraz büyüsün istiyordu sonra yapmayi planliyordu ama 6 haftaik hamile simdi. Ben asilama yaptirdim yine tutmadi :KK43: ama vazgeçmek yok elbet bizde tadicaz bebis sevgisini dualarim hepimize kuzum ♡

X