Evlilik yildonumu

UMUDUM_34

Bekle..Bekle...Hiç Pes Edermiyiz?
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2013
1.783
1.792
Arkadaslar bugun bizim evlilik yildonumumuz.
7 sene bitti.
cok sukur cok mutlu huzurlu gecti.

Ama ben bugun icin hic bi hazirlik yapmadim.
esim biyerlere gidelim dedi ben istemedim.
cunku malum orucluyuz zor oluyo.
gecen sene cok guzel kutlamistik ama bu sene gerek gormedim.

Ama enazindan guzel bi sofra hazirliyim isterim.
saatte gec oldu.
bana pratik bikac menu tavsiye edebilirmisiniz.
acillll :kk77:

Yani şu saatte en iyisi görsel sunumu güzel basit yemekler tavuk veya et biftek sotelenmiş. Fırın ya da tava Yanında pilav, püre, garnitür. Salata ve pratilk bir çorba bir de pasta alın ufak sonrası için. :) Masayı güzel süslersiniz.
Ya da kocaman tabaklarda güzel soslu bir makarna ama oruçluyken giymeyebilir. :) Yakınınızda varsa züccaciyelerde kalkpli iki kişilik kahve - çay takımları var öyle böyle şeyler işte .:=)

öncelikle nice huzurlu mutlu yillara insaallah.. yemek konusunda ise fazla fikir sahibi degilim,iftar menüleri felan var sitede oraya baksan ...

Arkadaslar bugun bizim evlilik yildonumumuz.
7 sene bitti.
cok sukur cok mutlu huzurlu gecti.

Ama ben bugun icin hic bi hazirlik yapmadim.
esim biyerlere gidelim dedi ben istemedim.
cunku malum orucluyuz zor oluyo.
gecen sene cok guzel kutlamistik ama bu sene gerek gormedim.

Ama enazindan guzel bi sofra hazirliyim isterim.
saatte gec oldu.
bana pratik bikac menu tavsiye edebilirmisiniz.
acillll :kk77:
Bu saatten sonra özel menü olmasa bile kalp şeklinde bir pasta alın bari.

Yakınlarınızda tansaş ya da migros varsa uzman kasap markalı biftekler hem çok basit hazırlanıyor, hem müthiş lezzetli hem de görsellik olarak güzel. Yanına da bir püre ya da zor gelirse pilav. Bir de güzel salata tamamdır.

Sizinki de kutlu olsun , yıldönümü akşamlarının ambiansı da pek bi farklı oluyor :KK37:

bizimki ayın 15inden sonra olduğu için dışarda yemeye bütçe müsait olacak dışarı ve gece için kıyafetlerim bile hazır kudurdum mübarek günde tövbe Yarabbim :KK22:

yufka tavuk göğsü garnitür....
küp küp doğradığın soğanları yağda pembeleşsin..salça koy..sonra küp küp doğradığın tavuk göğsünü koy kendi suyunu çekene kadar pişir garnitür koy baharat falan güzelce karıştır..bir kaseye 4 e böldüğün yufkalardan birini koy kenarlara sarkan parçaları yırt tabana koy..sonra tavuğu koy içine..kapat ters çevir tepsiye..üzerine beşamel sos yap fırına at..pişince çıkar rendelenmiş kaşar koy üstüne yine fırına at..ohhh miisssssss.....:kk77::KK76:

arpa şehriye pilavı ve cacıkta yap yanına ...

Allah mesut etsin daha nice 7 yıllar görürsünüz umarım kutlarım sızı.
bu arada bence salata türü , güzel bir ilk sıcak çorba, tavuk veya et sote tarzında mantarlı kaşarlı beşamel soslu kremalı bir yemek olabilir :))

yufka tavuk göğsü garnitür....
küp küp doğradığın soğanları yağda pembeleşsin..salça koy..sonra küp küp doğradığın tavuk göğsünü koy kendi suyunu çekene kadar pişir garnitür koy baharat falan güzelce karıştır..bir kaseye 4 e böldüğün yufkalardan birini koy kenarlara sarkan parçaları yırt tabana koy..sonra tavuğu koy içine..kapat ters çevir tepsiye..üzerine beşamel sos yap fırına at..pişince çıkar rendelenmiş kaşar koy üstüne yine fırına at..ohhh miisssssss.....:kk77::KK76:

arpa şehriye pilavı ve cacıkta yap yanına ...

Ayy buna benim dibim düştü yarın yufka alayım yapayım ben bunu

X