Evlilik yıldönümümüze az kaldı ama eşim yanımda değil!!!!

28 Şubatta 1.yıldönümümüz ve eşim cezaevinde oysa ki bunu hayal etmemiştik.Çok qüzel planlarımız vardı.Herşey çok qüzel olacaktı Allahım sen sabır ver nasıl qeçecek onsuz bi kaç ay...Hem eşime hem bebeğime üzülüyorum babası qittiğinden beri eskisi qibi hareketli deqil hissediyo babasının yanınmızda olmadığını:KK43:((Bende çok üzülüyorum bebeğime iyi bakamıyorum diye...o kadar mutsuzum ki bebeğime bişey olacak diye ödüm kopuyo allahım sen sabır ver dayanma gücü ver:KK43:((((((İçimi döküp rahatlamam lazım o yüzden konu açtım çok kötüyüm:KK43:(((((

Geçmiş olsun neden cezaevinde eşiniz :KK43: ve ne kadar kalacak içeride?

Bebegin için toplaman lazım kendini...
Zaman okadar hızlı geçiyor ki
Bir bakmışsın eşin yanı başında...
Allah tadınızı bozmasın.. Beterinden saklasın İns
Nice güzel seneleriniz olması dileğiyle..

Geçmiş olsun arkadaşım. Dilerim zaman çabucak akar geçer de kavuşursun eşine. Allah beterinden saklasın, senelerce hatta ömür boyu ayrı kalan var. Canın sıkıldığında hemen daha kötülerini düşünüp teselli et kendini. Ya öyle olsaydı?, diye. Bebeğinin hareketleri seninle de ilgili ama tamamen sana bağlı değil. Birçok yerde okudum. 20li haftalarda bebeğin hareketleri tutarsız olurmuş. Benim de öyle oluyor. Bazen gümbür gümbür, bazen durağanlaşıyor. Sen artık annesin ve güçlü olmak zorundasın, hem eşin hem de bebeğin için. Bu süreçte kendine zaman geçirecek uğraşlar bul bence. Yeni yemekler dene, yürüyüşlere çık ve mümkün olduğunca az yalnız kal. İçine kapanma. Eşine her gün mektup yaz, hem kendi adına hem bebeğin adına. Geldiğinde de verirsin kendisine. Ne mutlu ki hamilesin, özleyebildiğin bir eşin var. Güzel taraflarına bak bence :) Allah yardımcın olsun canım.

Geçmiş olsun arkadaşım. Dilerim zaman çabucak akar geçer de kavuşursun eşine. Allah beterinden saklasın, senelerce hatta ömür boyu ayrı kalan var. Canın sıkıldığında hemen daha kötülerini düşünüp teselli et kendini. Ya öyle olsaydı?, diye. Bebeğinin hareketleri seninle de ilgili ama tamamen sana bağlı değil. Birçok yerde okudum. 20li haftalarda bebeğin hareketleri tutarsız olurmuş. Benim de öyle oluyor. Bazen gümbür gümbür, bazen durağanlaşıyor. Sen artık annesin ve güçlü olmak zorundasın, hem eşin hem de bebeğin için. Bu süreçte kendine zaman geçirecek uğraşlar bul bence. Yeni yemekler dene, yürüyüşlere çık ve mümkün olduğunca az yalnız kal. İçine kapanma. Eşine her gün mektup yaz, hem kendi adına hem bebeğin adına. Geldiğinde de verirsin kendisine. Ne mutlu ki hamilesin, özleyebildiğin bir eşin var. Güzel taraflarına bak bence :) Allah yardımcın olsun canım.

Ne kadar güzel yazmışsınız bir nebze bile olsa rahatlattınız içimi çok sağolun

X