- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.387
- 798
- Konu Sahibi birdeliyim
-
Tabi tabi, bu kadınları hep deli dürtüyor zaten.Ama adamlara sorsak kadın istemedi agshajaha
Sankı pazardan domates istemiyor
Anlasamadık desınler ya, sıddetlı gecımsızdık desınler.
O da yok.
Hep kadın suclu.
Çok teşekkür ederim.hakkınızda hayırlısı olsun.
Bu yaşta ne bu karamsarlık?Doğru ama dengim yok gibi.
Genel kanaat o yönde.Haklısınız.Tabi tabi, bu kadınları hep deli dürtüyor zaten.
Adamın ağzı mı bozuk, anacı mı, evine mi uğramıyor bakmıyor, pinti mi, gözü mü dışarıda, ne gibi pis huyları var, cinsel yönden mi eksik...
Hep hep kadın değişir zaten.
Bırakın çoluk çocuğu, evlenip de boşanma kararı alabilmek bizim ülkede maalesef bir kadın için çok zor.
Keşke zor olmasa zırt diye alabilse ama kurtarır yolu olmadıktan sonra ancak alınıyor.
Hatta yeterli tonlarca gerekçe varken yine çocuk, maddi kayıp vs şeylerle boşanmaya yanaşılmıyor.
Boşanan kadına hep helal olsun gözüyle bakarım, boşanan adama ise ‘ne yaptı bu deyyuz’ diye.
İstisnalar olsa da durum bu.
Vala ne bileyim ben birbirinizi seviyorsunuz aşıksınız yaş farkı çocuklardan emin değilsiniz sandım.Doğru ama nasıl tanıyabileceğimi pek bilmiyorum.
Düzgün biri karşıma çıkmadı da henüz.Bende mi sıkıntı var diye düşünüyorum sürekli.Bu yaşta ne bu karamsarlık?
Yok tanışmadık henüz tam anlamıyla.Vala ne bileyim ben birbirinizi seviyorsunuz aşıksınız yaş farkı çocuklardan emin değilsiniz sandım.
Dengin neden olmasın ayol, gencecık kızsın.Doğru ama dengim yok gibi.
Doğru.Dengin neden olmasın ayol, gencecık kızsın.
Dısarısı seninle yasıt adam kaynıyordur.
Efendı isinde gucunde.
Karamsar olma gonul islerinde.
Nerde ne zaman karsına çıkacağı hıc belli olmaz.
Sende tabiki de sıkıntı yoktur, kibar kibar yaziyosun gayet tatlısın burdan bakınca.Düzgün biri karşıma çıkmadı da henüz.Bende mi sıkıntı var diye düşünüyorum sürekli.
Gençsiniz henüz neden evli çocuklu?Yok tanışmadık henüz tam anlamıyla.
Güvenilir ve karakterli biri olduğunu söylüyor eniştem.Bir de Urfalıyım.Urfada nişandan dönen kıza bile laf gelir pek istenmez.O yüzden böyle birini denk gördü herhalde.Gençsiniz henüz neden evli çocuklu?
Haklısınız olabilir aslında.Allah razı olsun.Sende tabiki de sıkıntı yoktur, kibar kibar yaziyosun gayet tatlısın burdan bakınca.
Ortamın yuzunden denk gelmemistir sadece.
Hayır o değil.Ben onu bıraktım ailesiyle o.Siz daha önce de evli bir erkekle 3 sene ilişki yaşadığınızı, eşinden ayrılması ve evlenmek istediğinize ilgili bir konu açmışsınız. Bu adam o adam mı?
Hadi canım suan hayal kırıklığına ugradımSiz daha önce de evli bir erkekle 3 sene ilişki yaşadığınızı, eşinden ayrılması ve evlenmek istediğinize ilgili bir konu açmışsınız. Bu adam o adam mı?
Evet canım. Mesajlarında öyle yazıyor.Hadi canım suan hayal kırıklığına ugradım
Bu adam olmasa bile, evlı bir adamla ılıskı yasamıs yani.Evet canım. Mesajlarında öyle yazıyor.
Bu olaya şöyle yaklaşırım karşınızdaki kişi sizin her konuda ilkiniz olacakken siz o kişinin hiçbir zaman ilki olamayacaksınız. Bu size ağır gelmezse ki şahsen her konuyu geçtim daha önce baba olan biri siz ilk anneliğinizde ilk babalık duygusunu veremeyeceksiniz bence çok ağır. Kabul edilmez edilmemeli yaaaBen bekar biriyim.Daha önce evlenmiş ve iki erkek çocuk babası ile evlenilir mi? Arada 10 yaş fark var.Ama terbiyesi falan çok iyi dini anlamda pek bilgisi ve yaşayışı yok.Annesi var babası erkek kardeşi kız kardeşi falan yok yurt dışında yaşıyor.Maddi durumu gayet iyi.Ne olur ne yapacağımı bilmiyorum bana yardımcı olur musunuz hanımlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?