• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilikte 9 yaş büyük erkek sorun olur mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Pancarsuyu

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2019
46
8
3
Son günlerde kafamı çok kurcalayan konu. Kendimden 9 yaş büyük birinden hoşlanıyorum. Ilk defa bu kadar büyük birini seçti gonlüm. Genelde hep küçüklerle sevgili olurdum ya da yaşıtlarımla. Tecrübelerle gördüm ki benden kucuklerle ya da ya
yaşıtlarımla çok da anlaşamıyorum. zaten çocukken bile çok olgun bir çocuktum. Yaşıma göre de olgun bir insanın haliyle.
Tecrübeli arkadaşlar bu konuda artıları nedir eksileri nedir yazar misiniz?
Yaşlarimiz ben 31 o 40.

Son düzenleme:
Son günlerde kafamı çok kurcalayan konu. Kendimden 9 yaş büyük birinden hoşlanıyorum. Ilk defa bu kadar büyük birini seçti gonlüm. Genelde hep küçüklerle sevgili olurdum ya da yaşıtlarımla. Tecrübelerle gördüm ki benden kucuklerle ya da yasityaşıtlarıyla çok da anlatamıyorum zaten çocukken bile çok olgun bir çocuk dun. Yaşıma gore de olgun bir insanın haliyle.
Tecrübeli arkadaşlar bu konuda artıları nedir eksileri nedir yazar misiniz?
Bu kişiden kişiye değişir. Şimdi 9 yaş büyük adam var bir de 9 yaş büyük adam var kısacası kişilik önemli uyuşmak anlaşmak önemli bence.

Yaşlar kaç?
Eğitiminde durumda?

26-27 sonrası iseniz problem olmaz.
Okul okudunuz, kendi ayaklarınız üzerinde durduysaniz, ekonomik olarak paranızı harcamayı öğrendiyseniz, yeterince insan, ortam gördüyseniz, 9 yaş önemli değil.

19-20 yaşındaysanız olmaz.
Önce bir hayatı öğrenin, zamanı yakalayın derim.

Kendi yasjniz kac acaba?
Bir de her yaşca büyük olur olgun olur kanısı erkeklerde cürüyor maalesef. Bu düsünceyle yola çikmayin önce bi taniyin.
Bir adam kać yaşinda olursa olsun vicdani merhameti ve
Kendi hurriyetini kazanbilmiş biri olsun.Bu senin yaşitin icinde buyuğu icinde kadin icinde erkek icinde gecerli. Umarim hayirlisi olur

Karakterler uyduktan sonra, birbirinize karşı saygı sevgi olduktan sonra yaş farkı da aşırı fazla değilse bence sorun olmaz. Sizin yaş farkınız biraz fazla bana göre.

Bu kişiden kişiye değişir. Şimdi 9 yaş büyük adam var bir de 9 yaş büyük adam var kısacası kişilik önemli uyuşmak anlaşmak önemli bence.
Adam tarz olarak genç biri aslında karakteri düzgün.iyi sempatik. Yani yaşında çok göstermiyor ama yinede büyük sonucda. Olursa evlenirsek ne tür sorunlarla karsilasabilirim her açıdan merak ettim. Artıları eksileri nedir sormak istedim. Hep derler ya olgun erkek daha iyi olur diye haklılık payı var mi merakından açtım bu konuyu.

Bence sorun olmaz. Hayat tabiki Başka sorunlarınız olabilir ama yaş sorun olmaz.
eğer siz 21 yaşının altında değilseniz. Yaşınız bu kadar gençse çocukluktan yeni çıkmış olmanızın bazı sorunlarını yaşayabilirsiniz.

Bence sorun olmaz. Hayat tabiki Başka sorunlarınız olabilir ama yaş sorun olmaz.
eğer siz 21 yaşının altında değilseniz. Yaşınız bu kadar gençse çocukluktan yeni çıkmış olmanızın bazı sorunlarını yaşayabilirsiniz.
Ben 31 o 40

Benim eşim 15 yaş büyük ama bu yaş farkı kesinlikle karakterlerin birbiriyle uyuşmasıyla önem taşıyor. Benim eşim geldim 50 me köşeye çekileyim koltukta göbeğimi kaşıyan biri değil mesela. İşten çıkar antrenörlük yapar, haftasonlari aktif futbol oynar yetmez gelir bana yaşam koçluğu yapar filan. Eğer kendine bakan bir adamsa ve sizde dediğiniz gibi olgun biriyseniz yaş sorun değildir.

Yaşlar kaç?
Eğitiminde durumda?

26-27 sonrası iseniz problem olmaz.
Okul okudunuz, kendi ayaklarınız üzerinde durduysaniz, ekonomik olarak paranızı harcamayı öğrendiyseniz, yeterince insan, ortam gördüyseniz, 9 yaş önemli değil.

19-20 yaşındaysanız olmaz.
Önce bir hayatı öğrenin, zamanı yakalayın derim.
Ben 31 o 40
Ikimizde ögretmeniz
YAlnız bir sey daha var o evlenmis ayrılmış 2 çocuğu var ben hiç evlenmedim bekarim.

• Beğen
Reactions: H M
Ben 31 o 40
Ikimizde ögretmeniz
YAlnız bir sey daha var o evlenmis ayrılmış 2 çocuğu var ben hiç evlenmedim bekarim.
Bence bu verdiğiniz ayrıntılar yaştan daha önemli. Baş edebilecekmisiniz çocuklarına olan sevgisiyle, ilişkisiyle? Her zaman önceliği siz olmucak siniz belki?

Adam tarz olarak genç biri aslında karakteri düzgün.iyi sempatik. Yani yaşında çok göstermiyor ama yinede büyük sonucda. Olursa evlenirsek ne tür sorunlarla karsilasabilirim her açıdan merak ettim. Artıları eksileri nedir sormak istedim. Hep derler ya olgun erkek daha iyi olur diye haklılık payı var mi merakından açtım bu konuyu.
Sevgili misiniz? Konuşup tanışma aşamasında mısınız? Ya da platonik mi? Kaç yaşındasınız? Bunlara göre daha doğru bir değerlendirme yapabiliriz.

Sevgili misiniz? Konuşup tanışma aşamasında mısınız? Ya da platonik mi? Kaç yaşındasınız? Bunlara göre daha doğru bir değerlendirme yapabiliriz.
Flört dönemindeyiz su an tam sevgili gibj değiliz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X